Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Εθνικό Θέατρο: Ιδού το έγγραφο που καταρρίπτει τα fake news κατά των καθηγητών...

Οργανωμένη επιχείρηση συκοφάντησης των καλλιτεχνών βρίσκεται σε εξέλιξη ήδη από χθες το απόγευμα, όταν οι καθηγητές του Εθνικού Θεάτρου ανακοίνωσαν την παραίτησή τους σε μία ιστορικής σημασίας κίνηση.
Μετά την... ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου, με την οποία οι καθηγητές εφάρμοσαν στην πράξη, την απειλή που είχαν δημοσιοποιήσει τις προηγούμενες ημέρες ότι θα παραιτηθούν εάν δεν αλλάξει στάση η κυβέρνηση, το υπουργείο Εργασίας, ξεκίνησε «βρώμικο πόλεμό».
«Οι παραιτήσεις είναι fake, αφού δημοσιευμένη απόφαση στη Διαύγεια δείχνει ότι οι συμβάσεις των περισσότερων "παραιτηθέντων" καθηγητών έχουν ήδη λήξει» ανέφερε η ντροπιαστική διαρροή του υπουργείου Εργασίας το οποίο δεν είχε το σθενός να βγάλει επίσημη ανακοίνωση. Το χυδαίο non paper αναμάσησαν φιλοκυβερνητικά σάιτ, προκαλώντας οργή στους ανθρώπους του πολιτισμού.
Και αυτό γιατί οι καθηγητές του Εθνικού Θεάτρου ανακοίνωσαν ότι παραιτούνται «από τις τρέχουσες συμβάσεις ή / και από την ανανέωση των συμβάσεών μας για το δεύτερο εξάμηνο σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών της χρονιάς».

Μία ματιά στη Διαύγεια αποκαλύπτει τα fake news της κυβέρνησης, καθώς φαίνονται οι ανανεωμένες συμβάσεις των καθηγητών που λήγουν σε λίγους μήνες. «Η χρονική διάρκεια του παρόντος συμφωνείται από την υπογραφή του και λήγει την 28/05/2023 και σε κάθε περίπτωση με τη λήξη του Β ́ διδακτικού εξαμήνου ήτοι τη λήξη του διδακτικού έτους 2022-2023 της Σχολής. Τα μαθήματα θα λάβουν χώρα στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου» σημειώνεται στη σχετική σύμβαση του καθηγητή Αλέξανδρου Βούλγαρη ο οποίος παραιτήθηκε.

(από nonews-NEWS)

Τί ψηφίσατε ρε διανοούμενοι???



 
(παραλλαγή σε σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου)