Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

«Χάος» βλέπει το Economist από την τιμωρητική ψήφο των Ευρωπαίων

Χάος θα προκαλέσει η σύνθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μετά τις ερχόμενες ευρωεκλογές, αναφέρει σε άρθρο του με τίτλο «Η Ευρώπη προσέρχεται στις κάλπες», το βρετανικό περιοδικό Economist.
To άρθρο, το οποίο μάλιστα παραπέμπει σε πίνακα του Ιερώνυμου Μπος, κάνει λόγο για την οργή που έχει προκαλέσει στους Ευρωπαίους πολίτες η κακή διαχείριση της κρίσης, κάτι που θα οδηγήσει στην αυστηρή τιμωρία των ηγετών, αλλά και στην ψήφο σε ακραία και λαϊκίστικα κόμματα, τα ποσοστά των οποίων αναμένεται να σκαρφαλώσουν σε πολύ υψηλότερα επίπεδα από τα σημερινά.
«Η πρόσφατη κρίση φαίνεται πως περνά στο παρελθόν, αλλά η Ευρώπη έχει δεχθεί ένα χτύπημα το οποίο ίσως να είναι ανεπανόρθωτο. Εάν συνεχιστεί η άνοδος του λαϊκισμού, κάποιο από τα μέλη της Ευρωζώνης μπορεί να εκλέξει εθνική κυβέρνηση που θα εγκαταλείψει το κοινό νόμισμα, κάτι που θα πυροδοτήσει εκ νέου την ευρωπαϊκή κρίση και οι πολιτικές αναταράξεις θα είναι πολύ πιο δύσκολο να αντιμετωπιστούν συγκριτικά με τις οικονομικές», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο άρθρο, το οποίο προβλέπει επίσης και μεγάλα ποσοστά αποχής, καθώς υποστηρίζει ότι οι πολίτες της Ε.Ε. έχουν απογοητευτεί τους για τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και τα ευρωπαϊκά όργανα.
Ακόμη, στο άρθρο γίνεται λόγος για τις συνεδριάσεις κεκλεισμένων των θυρών σε Κομισιόν και Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, κάτι που, όπως υποστηρίζει, ισοδυναμεί με έλλειμμα δημοκρατίας, ενώ σε μια άποψη η οποία έχει σαφέστατα… χρώμα βρετανικής αποχώρησης από την ευρωπαϊκή «οικογένεια», υποστηρίζεται ότι ο δρόμος για να επιστρέψει η Ευρωπαϊκή Ένωση στη δημοκρατική νομιμοποίηση μπορεί να βρεθεί μόνο μέσω των εθνικών κοινοβουλίων.
kathimerini,gr

Ο Γ. Παπανδρέου ζήτησε την περικοπή της βουλευτικής του αποζημίωσης...



Σε απάντηση του Γραφείου Τύπου της Βουλής, σε δημοσιεύματα σχετικά με την περικοπή της βουλευτικής αποζημίωσης του Γ. Παπανδρέου, τονίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός έχει ζητήσει ο ίδιος να περικοπεί η βουλευτική του αποζημίωση.

Όπως...
αναφέρει το Γραφείο Τύπου της Βουλής:

«Με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, σας ενημερώνουμε ότι, ο πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας κ. Γιώργος Παπανδρέου, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη από τον Σεπτέμβριο του 2012, ζήτησε την περικοπή του 1/30 της μηνιαίας βουλευτικής αποζημίωσής του ανά απουσία για το σύνολο των απουσιών πέραν του ορίου του άρθρου 63 παρ. 3 του Συντάγματος, ανεξαρτήτως του δικαιολογημένου αυτών.

Η επιστολή του κ. Παπανδρέου προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη έχει ως εξής: « Κύριε Πρόεδρε, όπως γνωρίζετε, λόγω διεθνών δραστηριοτήτων μου, ευρισκόμουν εκτός Ελλάδος ορισμένες ημέρες. Παρακαλώ πολύ, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι έχει δοθεί η σχετική έγκριση από το Σώμα, να εφαρμοστεί η διάταξη του άρθρου 63 παρ. 3. του Συντάγματος και να περικοπεί αντιστοίχως η μηνιαία αποζημίωση μου».
από nonews-NEWS

Η Βασιλική Θάνου και πάλι Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων...

Η Βασιλική Θάνου και πάλι Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Η αρεοπαγίτης Βασιλική Θάνου -Χριστοφίλου, αναδείχθηκε και πάλι Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Ειδικότερα, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, που αναδείχθηκε από...
τις πρόσφατες αρχαιρεσίες (4 Μαΐου και 11 Μαΐου 2014) της Ένωσης.

Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, έχει ως εξής:

Πρόεδρος η αρεοπαγίτης Βασιλική Θάνου -Χριστοφίλου, αντιπρόεδρος ο πρόεδρος Εφετών Βασίλειος Μπάσης, αντιπρόεδρος ο αντεισαγγελέας Εφετών Ευάγγελος Κασαλιάς, γενική γραμματέας η εφέτης Μαργαρίτα Στενιώτη, αναπληρωτής γεν. γραμματέας ο πρόεδρος Πρωτοδικών Κωνσταντίνος Βουλγαρίδης, ταμίας η ειρηνοδίκης Σταματία Γκαρά - Δημουλέα, αναπληρωτής ταμίας ο πρωτοδίκης Χρήστος Παπαδήμας, υπεύθυνος οικονομικών θεμάτων ο πρόεδρος Εφετών Γεώργιος Μανωλίδης, εκπρόσωπος Τύπου ο εφέτης Χαράλαμπος Μαυρίδης.

Ακόμη, μέλη του Δ.Σ. είναι οι: Πρόεδρος Πρωτοδικών Χριστόφορος Σεβαστίδης, εφέτης Χαράλαμπος Μαυρίδης, Πρόεδρος Εφετών Γεώργιος Μανωλίδης, πρωτοδίκης Χαράλαμπος Σεβαστίδης, εφέτης Γεώργιος Ευστρατιάδης, εφέτης Νικόλαος Σαλάτας, εφέτης Παναγιώτης Λυμπερόπουλος και εφέτης Βαρβάρα Πάπαρη.

 

Απέτρεψαν 96 αυτοκτονίες σε 5 μήνες ...





Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απέτρεψε, μετά από συντονισμένες ενέργειες, μία ακόμα πρόθεση αυτοκτονίας από χρήστη του διαδικτύου.
Ειδικότερα, την ...
17-05-2014 το απόγευμα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, άτομο με ψευδώνυμο, το οποίο διατηρούσε προφίλ στο «Facebook» και μέσω δημόσιων αναρτήσεων του, εκδήλωνε την πρόθεσή να αυτοκτονήσει.
Στο πλαίσιο της ψηφιακής έρευνας και ανάλυσης των ηλεκτρονικών ιχνών του διαχειριστή του συγκεκριμένου προφίλ, προέκυψε ότι ανήκουν σε ημεδαπό πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου, ενώ εντοπίστηκε άμεσα η γεωγραφική θέση του συγκεκριμένου ατόμου.
Άμεσα ενημερώθηκε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, το οποίο επικοινώνησε με τους οικείους του, αναφορικά με την επίμαχη ανάρτηση στο διαδίκτυο, ενώ διακομίσθηκε σε Νοσοκομείο για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης.
Σημειώνεται ότι από τις αρχές του έτους, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει αποτρέψει (96) υποθέσεις πρόθεσης αυτοκτονίας, μέσω του διαδικτύου, ενώ ο συνολικός αριθμός των αποτροπών ανέρχεται σε (947) περιστατικά, από τα οποία (15) αφορούσαν άτομα στο εξωτερικό.

από crimesonair.blogspot

Η ...απορία του Σωκράτη...

Δύο συμπεράσματα από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών μοιράστηκε με τους followers του,στο twitter, ο ...
πρώην υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου, Σωκράτης Ξυνίδης.

«Πήγαν τις ευρωεκλογές τη δεύτερη Κυριακή για να μπορούν να πανηγυρίσουν την πρώτη και να προκαταλάβουν. Όχι μόνο δεν πανηγυρίζουν, αλλά τρέμουν», έγραψε, και όλοι καταλαβαίνουν για ποιους χτυπά η καμπάνα…

Αν πάλι υπάρχει κάποιος που δεν κατάλαβε, το γενικεύει : «Μην σκοτώνεστε για εκτιμήσεις αποτελεσμάτων. Το συμπέρασμα είναι απλό: Έχει χαθεί η μπάλα. Το πολιτικό σύστημα αποσυντίθεται πλέον καθολικά», συνέχισε.

Α, να μην ξεχάσω. Ο πρώην υπουργός κατέθεσε στον …δημόσιο διάλογο και μία απορία του. «Το ‘πε και αυτό ο ΒΒ», γράφει, όπου ΒΒ ο Βαγγέλης Βενιζέλος. «Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι βουλευτές της ΕΛΙΑΣ», συνεχίζει, για να ρωτήσει : «Ποιος τους ψήφισε ως βουλευτές της ΕΛΙΑΣ κ.καθηγητά του Συνταγματικού;».

Όχι, τίποτα άλλο, δηλαδή, αλλά είναι και αυτή η ρημάδα η ιδιότητα που δεν ασκείται …a la carte!...
matrix24.gr

Χρόνο μέσω της διεξαγωγής συνεδρίου θα προσπαθήσει να κερδίσει ο Βενιζέλος


  Παραπολιτική
Μπορεί οι περισσότεροι να περιμένουν τρομερά πράγματα το βράδυ των Ευρωεκλογών στο ΠΑΣΟΚ αλλά προσωπικά θεωρώ απίθανο να συμβεί κάτι τρομερό.
Όπως είχα γράψει πρόσφατα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ποντάρει στο ότι δεν θα αμφισβητηθεί δραστικά από τους βουλευτές του κόμματος, ένα στοίχημα που αναμένεται να κερδίσει καθώς δεν υπάρχει κάποιο οργανωμένο σχέδιο ανατροπής του. Εξάλλου, μια τραγική επίδοση της Ελιάς θα πείσει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ότι πολύ δύσκολα θα ξαναβγούν βουλευτές και κατά συνέπεια θα φροντίσουν να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους μήνες παραμονή στα βουλευτικά έδρανα.
Το πιθανότερο είναι λοιπόν ο Βενιζέλος να υποσχεθεί την επομένη των Ευρωεκλογών τη διεξαγωγή συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ με θέμα την οριστική μετεξέλιξη του κόμματος σε Ελιά υπονοώντας ότι πιθανώς ο ίδιος τότε θα αποχωρήσει από την ηγεσία. Το παράδοξο είναι ότι υπάρχουν αρκετά κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αναμένεται να αποδεχθούν τη συγκεκριμένη λύση!
Στην πραγματικότητα βέβαια, η λύση του συνεδρίου θα εξασφαλίσει απλώς την επ' αόριστον παραμονή του Βενιζέλου στην προεδρία του κόμματος καθώς το συνέδριο θα οριστεί για τον Σεπτέμβριο και πολύ εύκολα μπορεί μετά να αλλάξει ημερομηνία είτε λόγω εθνικών εκλογών είτε λόγω έκτακτων περιστάσεων.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι την επομένη των Ευρωεκλογών θα ζήσουμε την κωμωδία του να μας υπόσχονται τα ίδια πρόσωπα ότι θα αναλάβουν «πρωτοβουλίες για την Κεντροαριστερά» οι οποίες φυσικά θα καταλήξουν απλώς στην κατανομή κάποιων απαξιωμένων καρεκλων. Θλίψη.

Ένας πολιτικός σε σταυροδρόμι

Η περιπέτεια αιφνιδίως αποθανόντος πολιτικού, ο οποίος βρέθηκε να αιωρείται μεταξύ παραδείσου και κολάσεως και κλήθηκε να πάρει μόνος του την ευθύνη της απάντησης στο αιώνιο μεταφυσικό ερώτημα.
                                                  ------------------
Μια μέρα, περπατώντας στο δρόμο, ένας μεγάλος πολιτικός αρχηγός κόμματος τραυματίστηκε από ένα φορτηγό και πέθανε. Η ψυχή του ανέβηκε στον παράδεισο (μάλλον κατά λάθος) και βρέθηκε μπροστά από τον Άγιο Πέτρο...

- Καλώς ήρθατε στον παράδεισο, είπε o Άγιος Πέτρος, μόνο που έχουμε ένα πρόβλημα. Βλέπετε, ένας πολιτικός του αναστήματος σας σπάνια περνάει από εδώ και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με σας... Αλλά θα κάνουμε το εξής: θα περάσετε μια μέρα στην κόλαση, και μία στον παράδεισο, κι εμείς θα σας αφήσουμε να επιλέξετε πού θα περάσετε την αιωνιότητα.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στον ανελκυστήρα...

Όταν την ελπίδα την προσωποποιείς, ήδη έχεις γίνει φασίστας

Κρυσταλία Πατούλη
Όταν ψηφίζεις για το τομάρι σου και μόνο, τότε ήδη έχεις γίνει φασίστας. Όταν για χρόνια έκανες το ίδιο στο παρελθόν, τότε ήδη ήσουν από τότε φασίστας. Ο φασισμός δεν είναι μόνο ο ναζισμός, είναι η κάθε εκδήλωση αδιαφορίας προν τον ΑΛΛΟΝ, εκτός από την κακοποίηση του άλλου με οποιονδήποτε τρόπο , μικρό έως μεγάλο και εγκληματικό, επιθετικό ή παθητικό.

Δεν έχουμε ακόμα καταλάβει τι είναι ο φασισμός, και ψάχνουμε να τον αντιμετωπίσουμε! ε, δεν πρόκειται, μέχρι να το αντιληφθούμε, πως φασισμός είναι οτιδήποτε που δεν λαμβάνει υπόψη του την κοινωνία σε σύνολο, αλλά μόνο το προσωπικό και οικογενειακό συμφέρον του οποιουδήποτε.
Το πελατειακό σύστημα που στηρίζεται στην παραπάνω ...φιλοσοφία ζωής, είναι θεόρατο και έχει εμπλακεί με τα δύο κόμματα εξουσίας κατά συρροή στη χώρα μας. Μην αναρωτιέστε λοιπόν γιατί ακόμα τα ψηφίζει. Κι όσοι δεν τα ψηφίζουν οι περισσότεροι είναι μέσα και στη Χρυσή Αυγή, φαντάζομαι οργισμένοι που όλοι οι άλλοι μαζί τα φάγανε, ενώ αυτοί όχι, ή όχι και τόσο...
Γνωρίζω αρκετούς τέτοιους ψηφοφόρους με ονοματεπώνυμα...

Ομόφωνα επίτιμη Διδάκτορ η Άλκη Ζέη

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο τιμά την Άλκη Ζέη



Με την αναγόρευσή της σε Επίτιμη Διδάκτορα του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, τιμά το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης τη συγγραφέα Άλκη Ζέη.
Η Άλκη Ζέη, διεθνώς αναγνωρισμένη, πολυβραβευμένη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, είναι για δεύτερη φορά υποψήφια για το σπουδαίο βραβείο παιδικής λογοτεχνίας Άστριντ Λίντγκρεν. Τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες και προτείνονται, επίσης, για ανάγνωση και για μελέτη στα σχολεία του εξωτερικού.
Η Άλκη Ζέη γεννήθηκε στην Αθήνα. Ο πατέρας της καταγόταν από την Κρήτη και η μητέρα της από τη Σάμο, όπου πέρασε τα πρώτα παιδικά της χρόνια. Παντρεύτηκε τον θεατρικό συγγραφέα και σκηνοθέτη Γιώργο Σεβαστίκογλου, που πέθανε το 1991. Απέκτησαν δύο παιδιά.
Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών και στο Κινηματογραφικό Ινστιτούτο της Μόσχας, στο τμήμα σεναριογραφίας.
Από το 1954 έως το 1964 ήταν πολιτική πρόσφυγας στη Σοβιετική Ένωση. Το 1964 επιστρέφει οικογενειακώς στην Ελλάδα, για να ξαναφύγουν πάλι όλοι μαζί με τον ερχομό της Χούντας το 1967. Αυτήν τη φορά ο τόπος διαμονής τους είναι η Γαλλία, και συγκεκριμένα το Παρίσι, απ’ όπου επιστρέφουν μετά τη δικτατορία.
Από πολύ μικρή ασχολήθηκε με το γράψιμο. Στις πρώτες ακόμη τάξεις του Γυμνασίου άρχισε να γράφει κείμενα για το κουκλοθέατρο. Ένας από τους χαρακτήρες που δημιούργησε, ο Κλούβιος, έγινε κατοπινά ο ήρωας του γνωστού κουκλοθέατρου «Μπαρμπα-Μυτούσης», εμπνεύστρια του οποίου ήταν η Ελένη Θεοχάρη-Περάκη. Πρώτο της μυθιστόρημα είναι Το καπλάνι της βιτρίνας (1963), που το έχει εμπνευστεί από τα παιδικά της χρόνια στη Σάμο και είναι σχεδόν αυτοβιογραφικό. Ακολουθεί μια σειρά μυθιστορημάτων για παιδιά, και το 1987 κυκλοφορεί το πρώτο της βιβλίο για μεγάλους με τίτλο Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα.
Το 2010 τιμήθηκε με το Βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών για το σύνολο του έργου της.

Αποτελέσματα περιφερειακών εκλογών ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (τελικά)

Η ανακοίνωση τού Υπουργείου Εσωτερικών  γιά τά αποτελέσματα τών περιφερειακών εκλογών ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ έχει ως εξής
ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ: 
100,00%
ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ: 
311.520
ΨΗΦΙΣΑΝ: 
188.280
ΕΓΚΥΡΑ: 
174.096
ΛΕΥΚΑ: 
7.227
Α' ΓΥΡΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ / ΣΥΝΔYΑΣΜΟΣ
ΨΗΦΟΙ
%
ΕΔΡΕΣ
ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ
62.157
35,70 %
9 έδρες
ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
56.012
32,17 %
8 έδρες
ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΕΝΕΤΟΣ
ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
31.942
18,35 %
5 έδρες
ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΛΙΛΑ)
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
13.903
7,99 %
2 έδρες
ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ
2 έδρες
10.082
5,79 %

Oι σταυροδοσία τού συνδυασμού "ΜYKONOΣ Επόμενη Μέρα"

Mykonos Epomeni Mera
Οι σταυροί πού έλαβαν οι υπ. Δημοτικοί Σύμβουλοι τού συνδυασμού "ΜYKONOΣ Επόμενη Μέρα" [σέ περίπτωση πρωτιάς τήν ερχόμενη Κυριακή 25/5/'14, εκλέγονται οι πρώτοι 17( μέ μπλέ). Τά επίσημα αποτελέσματα τής σταυροδοσίας είναι εκείνα πού θά ανακοινώσει τό πρωτοδικείο].
κατά σειρά πλήθους σταυρών είναι οι ακόλουθοι :


1.  ΒΙΓΛΙΑΡΗΣ                                 610
2. ΚΟΥΣΑΘΑΝΑΣ ΑΝΤ.                 429
3. ΑΣΗΜΟΜΥΤΗΣ ΖΗΣΗΣ             358
4. ΡΟΥΣΣΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ               271
5. ΓΡΥΜΠΛΑΣ ΣΤ.                           215
6. ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                  210
7. ΣΑΜΨΟΥΝΗ                                 169
8. ΑΙΓΙΝΗΤΗΣ                                   158
9. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ                               158
10. ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ                       151
11. ΚΟΥΣΑΘΑΝΑΣ ΔΗΜ.                151
12. ΖΟΥΛΙΑΣ                                     150
13. ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ                      145
14. ΚΟΥΣΑΘΑΝΑΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ     145
15. ΔΑΚΤΥΛΙΔΗΣ ΚΩΝ.                  135
16. ΔΑΝΤΟΣ                                      130
17. ΜΠΟΥΡΓΙΑΣ                               130

Oι σταυροδοσία τού συνδυασμού "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΡΑΣΗΣ"

Οι σταυροί πού έλαβαν οι υπ. Δημοτικοί Σύμβουλοι τού συνδυασμού "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΡΑΣΗΣ" [σέ περίπτωση πρωτιάς τήν ερχόμενη Κυριακή 25/5/'14 εκλέγονται οι πρώτοι 17 (μέ μπλέ). Τά επίσημα αποτελέσματα τής σταυροδοσίας είναι εκείνα πού θά ανακοινώσει τό πρωτοδικείο].
Κατά σειρά πλήθους σταυρών είναι οι ακόλουθοι :



Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σταυροί
1 Ατζαμόγλου Μιλτιάδης (Μίλτος) 575
2 Γκέλος Α. Νικόλας 548
3 Παναγιωτακόπουλος Λάμπρος 512
4 Γρυπάρη Ειρήνη 412
5 Καλπουρτζή-Κουτσούκου Ελένη 404
6 Κοντιζάς Δημήτρης 313
7 Κουκάς Αλέξανδρος (Αλεκάρας) 277
8 Ρουσουνέλος Γεώργιος 224
9 Παπουτσάς Δαμιανός 199
10 Ανδρονίκου Αντωνία (Τόνια)  197
11 Μπόνης Ευάγγελος 167
12 Ζουγανέλης Μιχάλης (Μπαλτάς) 165
13 Κουσαθανάς Θεοχάρης 165
14 Ξυδάκης Αναστάσιος (Γερμανός) 165
15 Κουερίνης Λουκιανός 130
16 Μπουγιούρης Γεώργιος 127
17
Κουφού Ανδριανή

La Trappola elettorale guida il "topolino" al paradiso...

Η εκλογική ποντικοπαγίδα οδηγεί τό  "ποντικάκι" στόν παράδεισο.
Ποιό είναι τό ποντικάκι;
(η απάντηση δέν έχει, ακόμα, τελεσιδικήσει)
Φάκα σινιέ Αναρχικής ...στρουκτουροδομής. Προσοχή στό τυρί. Είναι ληγμένο!