Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Δ. Οικονόμου: Ο Μοσκοβισί είναι ένας Συριζαίος με γραβάτα...

Άλλο κορυφαίο αυτό! Ο Δημήτρης Οικονόμου χαρακτήρισε τον Ευρωπαίο Επίτροπο επί των Οικονομικών, Πιέρ Μοσκοβισί «Συριζαίο με γραβάτα».

«Καλά, του...
τα είπε ο Μητσοτάκης», πρόσθεσε. 

Ο ΣΚΑΪ πυροβολώντας, με κάθε τρόπο, τον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε την εντύπωση πως μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα, από εκείνο που επιδιώκει, καταφέρνει...




ΣΗΜΕΙΩΣΗ "Νέας Μυκόνου" :  Ο Λυριτζής "τού τήν έκανε" -όχι μέ ελαφρά πηδηματάκια αλλά- μέ τεράστιο διασκελισμό, στήν αρχή τής τηλεοπτικής σεζόν, αφήνοντάς τον νά διαγκωνίζεται μέ τούς Πορτοσαλταδόρους (καί άλλους "Γλυπτάδες" καί ξεσκονιστάδες) στό "πρωτοθυμίαμα" τών "προστατευομένων" τού αφεντικού...

Αναμιμνησκόμενος τά πατροπαράδοτα, ο εκ Κρήτης καταγόμενος αξιοπρεπής δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής...   
...καί μή ...αντέχων νά ξεφτιλίζεται, άλλο, μαζί του ...
...ώχετο απιών!

Tό πολιτικό σκίτσο του...

                                                                     ...Ανδρέα Πετρουλάκη 
                                                            (KAΘHMEΡINH 03.07.18)

Πρώτο σέ τηλεθέαση τό κεντρικό δελτίο ειδήσεων τού...

Alpha... 
Στοιχεία για την πορεία της τηλεθέασης του κεντρικού του δελτίου ειδήσεων τη φετινή τηλεοπτική σεζόν δίνει ο Alpha και συγκεκριμένα για το διάστημα από την 1η Σεπτεμβρίου 2017 έως και τις 30 Ιουνίου 2018.Σύμφωνα με τον σταθμό, το εν λόγω διάστημα οι ειδήσεις του ήταν στην 1η θέση στον πίνακα τηλεθέασης, στο σύνολο κοινού, σημειώνοντας μέσο όρο 23,5% (685.000 τηλεθεατές), που μεταφράζεται σε..
διαφορά 8,4 μονάδων και πάνω από τον ανταγωνισμό. Επίσης, στο δυναμικό κοινό 18-54 ο μέσος όρος διαμορφώθηκε σε 20,8% (254.000 τηλεθεατές), με διαφορά 7,8 μονάδων και πάνω από τον ανταγωνισμό. Ο σταθμός δηλώνει ότι το κεντρικό του δελτίο ειδήσεων τερμάτισε πρώτο και τον Ιούνιο του 2018.

Ραγκούσης σε Φώφη: Αρνούμαι να με καταστήσεις κι εμένα υπάλληλο του Μαρινάκη

Σε «δόλιο πολιτικό σχέδιο» του Κυριάκου Μητσοτάκη για την «αιχμαλωσία» της Κεντροαριστεράς αναφερόταν ο Γιάννης Ραγκούσης, στην συνέντευξη που είχε παραχωρησει στην «Εφημερίδα των Συντακτών- Σαββατοκύριακο» και στον Δημ. Κουκλουμπέρη. Η συνέντευξη είχε προκαλέσει αντιδράσεις γιατί ο Ραγκούσης χτύπησει «καμπανάκι» στο ΚΙΝΑΛ καθώς, όπως ανέφερε..
«ο κύριος Μητσοτάκης με λεφτά του κ. Μαρινάκη επιχειρεί να χειραγωγήσει το Κίνημα Αλλαγής» (αυτός ήταν και ο πρωτοσέλιδος τίτλος της ΕφΣυν - δείτε ΕΔΩ).
Με αφορμή τα παραπάνω και την αυστηρή κριτική που άσκησε ο Ραγκούσης εκ νέου στη Φώφη Γεννηματά (την κατηγόρησε ότι ακολουθεί ένα δρόμο προς ΝΔ και Μητσοτάκη, με αποτέλεσμα να έχει αποκοπεί από την εκλογική βάση της Κεντροαριστεράς), το Κίνημα Αλλαγής έδειξε την έξοδο στον Γιάννη Ραγκούση με σημερινή δήλωση του εκπροσώπου Τύπου Παύλου Χρηστίδη.
Είχαν προηγηθεί και δηλώσεις Ραγκούση στον ΣΚΑΙ με τις οποίες καταλόγιζε στην Γεννηματά αντιδημοκρατική στάση, δίνοντας έμφαση στο ζήτημα του Μακεδονικού.
Σε δεύτερο χρόνο ο Ραγκούσης ανέβασε στο twitter σχόλιο επαναφέροντας τις αιχμές του περί Μαρινάκη:

Απλή αναλογική καί άλλες διατάξεις τού «Κλεισθένη»...

Προς απλή αναλογική στις αυτοδιοικητικές εκλογές
Στα χέρια της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) βρίσκεται το τελικό κείμενο του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών για τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Μεταξύ των διατάξεων του προτεινόμενου νομοθετήματος, ξεχωρίζει η καθιέρωση της απλής αναλογικής ως εκλογικού συστήματος για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.
Οι έδρες των τοπικών συμβουλίων, επομένως, προκρίνεται να κατανέμονται στους συνδυασμούς, ανάλογα με τον αριθμό των ψήφων στον α’ γύρο των εκλογών.
Παράλληλα, το νομοσχέδιο, το οποίο φέρει το όνομα «Κλεισθένης», προβλέπει την...

Δελτίο Τύπου : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                  
ΔΗΜΟΣ   ΜΥΚΟΝΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς έθεσε τα προβλήματα των υποδομών του νησιού, παρουσία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Φυλλορροεί το ΚΙΝ.ΑΛ...

Εκτός και οι «Αριστεροί Μεταρρυθμιστές» του Λυκούδη...
Η πολιτική κίνηση των Μεταρρυθμιστών της Αριστεράς, υπό τον Σπύρο Λυκούδη, δηλώνει ότι μετά την αποχώρηση του Σταύρου Θεοδωράκη αποχωρούν και τα δικά της στελέχη από τα όργανα του Κινήματος Αλλαγής, εκφράζοντας πικρία για το ότι «αντιμετωπίσαμε εξαρχής από τον ηγετικό κύκλο έναν αρνητισμό απέναντί μας, απολύτως ανεξήγητο πολιτικά. Τα συμπλέγματα, οι μικρότητες και οι φοβίες του ενός ή του άλλου, δυστυχώς κατίσχυσαν της πολιτικής», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη...