Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Μύκονος : Συμπεράσματα από τήν τελευταία έρευνα "Gallop"...

Τά στοιχεία τής σφυγμομέτρησης είναι από τήν εταιρεία : Ρ.Π.σ.Π. 
 (Ρωτώντας Πάς στήν Πόλη)
*παραλλαγή σέ παλιότερο σκίτσο τού Δημήτρη Χαντζοπουλου

Τί λέει η κατάθεση πού "δείχνει" τόν Λοβέρδο...

Η κατάθεση που «δίνει» Λοβέρδο...
Σημαντική μαρτυρία που δόθηκε επωνύμως, πρώτα στους επιθεωρητές του ΣΟΕΕ (Συντονιστικό Οργανο Επιθεώρησης και Ελέγχου) βοήθησε -όπως προκύπτει- αποτελεσματικά το έργο των εισαγγελέων κατά της διαφθοράς δεδομένου ότι ο μάρτυρας είχε σημαίνοντα ρόλο αρχικά με σύμβαση έργου στο υπουργείο Υγείας στον τομέα τιμολόγησης των φαρμάκων και στη συνέχεια εργάστηκε στη NOVARTIS.

Εκτός από την κομβική -για την έρευνα- κατάθεση που επανέλαβε μέχρι κεραίας και ενώπιον των εισαγγελέων, ο μάρτυρας προσκόμισε και πλήθος στοιχείων που υποβοηθούν και εμπλουτίζουν το προανακριτικό υλικό...

O πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στηλιτεύει Λοβέρδο καί κόμματα...

«Ανεπίτρεπτο για τα κόμματα...
...να χρησιμοποιούν τις ενέργειες δικαστικών λειτουργών όπως τα βολεύει»...
Αιχμές για τα πολιτικά κόμματα και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τη Δικαιοσύνη, άφησε μιλώντας στον Real FM 97,8 και τον Νίκο Μπογιόπουλο. ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Χριστόφορος Σεβαστίδης.

Με αφορμή την υπόθεση της Novartis και τις δηλώσεις του ΑνδρέαΛοβέρδου , είπε:

“Ζωντανά αποτελέσματα” παράγει ο εγκαταλελειμμένος βιολογικός τού Αγίου Στεφάνου......


Κλείνουμε την πρώτη φάση της προεκλογικής μας καμπάνιας μ' ένα συμβολικό βίντεο. Η Μύκονος της απαξίωσης και της εγκατάλειψης. Την ώρα που θα στήνονται φιέστες που θα ωραιοποιούν το σήμερα και το πρόσφατο παρελθόν, για Εμάς θα είναι μια στιγμή περίσκεψης για όλα όσα θα πρέπει άμεσα να κάνουμε για να ανατάξουμε σε πρώτη φάση την διαλυμένη αξιοπρέπεια της κοινωνίας, και αμέσως μετά να βάλουμε μπροστά όλα τα μικρά και μεγάλα έργα για μια πραγματική και ουσιαστική ανάπτυξη. Το επόμενο διάστημα και μέχρι την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου θα σας παρουσιάσουμε τις ολοκληρωμένες προτάσεις του συνδυασμού μας που με εγγυητή τον Δήμαρχο των έργων Χρήστο Βερώνη, δεσμευόμαστε ότι θα πραγματοποιήσουμε. Γιατί το να πετύχουμε είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ! Και θα πετύχουμε! Για τα όλους Εσάς, τη νέα γενιά, τη Μύκονο!
Δημοσιεύτηκε στις 9 Απρ 2019

Μύκονος : Κατά πάσα πιθανότητα επαληθεύεται η γάτα τού Βοΐνοβιτς...

 Μύκονος : Η Γάτα τού Βοΐνοβιτς μίλησε προφητικά καί είπε...
Σύμφωνα μέ έγκυρες πληροφορίες δέν υφίσταται, πλέον, τό μέχρι πρότινος, "γατομονοπώλειο" τής  Downing street


                                        *παραλλαγή σέ παλιότερο σκίτσο τού Ανδρέα Πετρουλάκη

Δήλωση- απάντηση τού Νικ. Δασκαλαντωνάκη...

Νίκος Δασκαλαντωνάκης: Αυτή είναι η αλήθεια για τον Όμιλο
Απάντηση στα ανακριβή -όπως υποστηρίζει- δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την Εταιρεία Συμμετοχών Ελληνική Ξενοδοχειακή Εταιρεία ΑΕ (ΕΞΕ), δίνει ο Όμιλος Νικολάου Δασκαλαντωνάκη και «δηλώνει προς αποκατάσταση της αλήθειας τα εξής: