Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

H K.E.Πo.M. απαντά...


Η ΚΕΠοΜ είναι συνδυασμός. Ο μόνος δημοτικός συνδυασμός με όργανα, δομή και δημοκρατική λειτουργία. Οι αποφάσεις παίρνονται συλλογικά, δεν επιβάλλονται έξωθεν και δεν ακολουθούν τον συρμό του εντυπωσιασμού και της πατριδοκαπηλείας.
Καθώς δεν είμαστε διατεθειμένοι και διατεθειμένες να γίνουμε βορά στα μάτια του φιλοθεάμονος κοινού και των λαλίστατων θαμώνων των καφενείων καλούμε τα ευφάνταστα παπαγαλάκια του έντυπου, του ηλεκτρονικού και ζώντος κουσέγιου να κάνουν υπομονή.
Παραμένουμε αυτό που ήμασταν πάντα:
μια ομάδα δράσης ανοικτή στον διάλογο, χωρίς κομματικές ομπρέλες, ανοικτή σε συνεργασίες και με συγκεκριμένο προσανατολισμό για το μέλλον του τόπου μας. Μας γνωρίζετε και μας σέβεστε γιατί έχουμε σταθερή πυξίδα, κουράγιο και πάθος. Κυρίως, οι φίλοι και τα μέλη της ΚΕΠοΜ, έχουμε μνήμη.

‘Εχουμε όμως και μια δέσμευση απέναντι στον κόσμο που μας στηρίζει: να λέμε την αλήθεια. Καλή αντάμωση λοιπόν. Είμαστε και θα είμαστε ενεργά παρόντες στα Δημοτικά Συμβούλια αλλά και όπου ή όποτε χρειαστεί και θα δίνουμε τον αγώνα μας.
Ευχόμαστε σε όλους από καρδιάς, μια καλή και δημιουργική χρονιά με ζωντανή την ελπίδα για πραγματική αλλαγή σε αυτόν τον τόπο.

Δελτίο Τύπου Δήμου Μυκόνου : Επιχορήγηση αθλητικών σωματείων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ   ΜΥΚΟΝΟΥ

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
Σταθερή στην υπόσχεσή της για στήριξη του Αθλητισμού, η Δημοτική Αρχή Μυκόνου προχώρησε στην επιχορήγηση αθλητικών σωματείων και συλλόγων του νησιού, ύστερα από ομόφωνη απόφαση κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το ποσό που διατίθεται στους Αθλητικούς Συλλόγους και Σωματεία Μυκόνου ανέρχεται συνολικά στα 70.000 ευρώ, κονδύλι που όχι απλά διασφαλίζει τη βιωσιμότητά τους εν μέσω κρίσης, αλλά δίνει την ευκαιρία για περαιτέρω ανάπτυξη των αθλητικών δραστηριοτήτων τους.

ΣΚΑΪ: Βόμβα στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού...

Βομβιστική επίθεση στον ΣΚΑΪ: Τα «ίχνη» των δραστών αναζητεί η ΕΛΑΣ


Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018
Στοιχεία από το σημείο της έκρηξης, υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού, αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή συγκεντρώνουν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής προκειμένου να οδηγηθούν στα ίχνη των δραστών της βομβιστικής επίθεσης που σημειώθηκε στις 2.35 π.μ. στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στο Φάληρο.
Στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχει μπει και ένα καμένο αυτοκίνητο που βρέθηκε στα Πετράλωνα για να διαπιστωθεί αν τυχόν πρόκειται για όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν. Το αυτοκίνητο, μάρκας Opel, ασημί χρώματος, βρέθηκε περίπου 15 λεπτά μετά το προειδοποιητικό τηλεφώνημα του αγνώστου (γύρω στις 2 τα ξημερώματα) για την τοποθέτηση της βόμβας. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το όχημα έφερε πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας που ανήκει σε άλλο όχημα. Το Ι.Χ. ερευνάται στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας...