Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Aλλαγή ωραρίου τών Τραπεζών...

Τράπεζες: Αλλάζει το ωράριο - Οι νέες ώρες για το κοινό
Τράπεζα. Φωτογραφία αρχείου  (EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας μεταξύ τραπεζοϋπαλλήλων και τραπεζών ματαιώνεται η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 24ωρη απεργία από την ΟΤΟΕ.

Σε ανακοίνωσή της η ΟΤΟΕ αναφέρει πως "οι βασικές διεκδικήσεις, έγιναν αποδεκτές και ικανοποιήθηκαν, ενώ παράλληλα ρυθμίστηκαν και άλλα θέματα που αφορούν βασικές ανάγκες των εργαζομένων".
Στο πλαίσιο της συμφωνίας μειώνεται το ωράριο συναλλαγών...

Ώ, Φώφη! Σάς χωρίζουνε βουνά καί ...λόφοι!...

Δυστυχώς για την Φώφη...
«Στρατηγικός αντίπαλός μας είναι η Δεξιά», είπε ο Γιώργος Παπανδρέου στη συνέντευξή του στην ΕΡΤ (εκπομπή Focus). Πρώτη σπόντα. 
«Δεν ήταν θετική η εμπειρία της συνεργασίας μας με τη Δεξιά». Δεύτερη σπόντα. 
Προσθέστε τη διαφορετική άποψη που είχε από το ΚΙΝ.ΑΛΛ. για τη Συμφωνία των Πρεσπών, τη συνάντησή του με τον Ούντο Μπούλμαν (πρόεδρος της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών), ενώ το κόμμα του τον απέφυγε, και την παρουσία του στην εκδήλωση όπου μίλησε ο Μοράλες, αν και το κόμμα του τη σνόμπαρε, και θα έχετε μπροστά σας όλη την εικόνα. 
Δυστυχώς για την κ. Γεννηματά, ο Γ. Παπανδρέου με τη σύμφωνη γνώμη της θα είναι υποψήφιος στον νομό Αχαΐας.

Aπό την στήλη "Ανάγωγα", του Τάσου Παππά (efsyn.gr)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ο υπέρτιτλος γράφτηκε από τή "Νέα Μύκονο"

H «Σμύρνη, πού ρίχνει τούς γκιαούρηδες στήν θάλασσα» καί ο αγωγός φυσικού αερίου "EastMed"...



Ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου επέλεξε ακριβώς την ίδια συγκυρία για να ανοίξει μέτωπο κατά της Κύπρου εντός της Ευρωπαϊκής Ενωσης, καταθέτοντας στο Συμβούλιο Σύνδεσης με την Ε.Ε. γραπτό υπόμνημα με το οποίο η Αγκυρα εγείρει και επισήμως διεκδικήσεις στα οικόπεδα 6, 7 και 3 της κυπριακής ΑΟΖ...

Με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών...

H Ρωσία αναγνώρισε τη Βόρεια Μακεδονία...
...με το νέο της όνομα...
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστό ότι η Μόσχα αναγνωρίζει τα Σκόπια ως Βόρεια Μακεδονία. 

Η Ρωσική πρεσβεία στα Σκόπια στις 19 Φεβρουαρίου έλαβε σημείωμα από το υπουργείο Εξωτερικών Υποθέσεων της γειτονικής χώρας, σχετικά με την αλλαγή της επίσημης ονομασίας σε «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».

Η Μόσχα είχε εκφράσει την έντονη διαφωνία της για τη συμφωνία των Πρεσπών διότι έτσι «άνοιξε» ο δρόμος για την είσοδο της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ αλλά και στην ΕΕ.

Δελτίο Τύπου γιά τήν ανακαίνιση τού Κ.Υ. Μυκόνου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ   ΜΥΚΟΝΟΥ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΜΕ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του, τις κατάλληλες κτιριακές συνθήκες και υποδομές, καθώς και τη λειτουργική ηλεκτρονική διαχείριση πληροφοριών και δεδομένων.
Ο Δήμος Μυκόνου δίνοντας προτεραιότητα στη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας για τους κατοίκους του νησιού και την άρτια εξυπηρέτησή τους, το Δεκέμβριο προχώρησε στην έγκριση και πλήρη οικονομική κάλυψη από ιδίους πόρους τεσσάρων αναθέσεων.
Οι αναθέσεις αφορούσαν την...

Δελτίο Τύπου γιά τήν «Καταγραφή και ανάδειξη της μεταλλευτικής ιστορίας της Μυκόνου»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ   ΜΥΚΟΝΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου προχωρά σε σύναψη προγραμματικής σύμβασης με τη Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων – Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) για την εκπόνηση ερευνητικού προγράμματος με τίτλο «Καταγραφή και ανάδειξη της μεταλλευτικής ιστορίας της Μυκόνου».

Πανικό προδίδει η "επίθεση" στήν Εισαγγελέα Διαφθοράς...

Δεν ενοχλεί η διαφθορά, αλλά η Εισαγγελέας Διαφθοράς 
Κίνηση που γεννά επίμονα ερωτήματα υπήρξε ένα ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ για την αγορά ενός ακινήτου το 2008 από την Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη στο Κουκάκι. Το ρεπορτάζ αναφερόταν στην εμπορική και την αντικειμενική αξία σε σχέση με το τίμημα που δηλώθηκε στην Εφορία και άλλα παράπλευρα ζητήματα. Δεν πρόκειται για έρευνα που καταλήγει σε κάποιο εύρημα αλλά για ρεπορτάζ που απλώς υπαινίσσεται ύποπτες κινήσεις και σκάνδαλο φοροδιαφυγής. Ωστόσο, όπως προκύπτει από τα στοιχεία, επρόκειτο  για συνήθη αγοραπωλησία ενός ενυπόθηκου ακινήτου 135 τμ., πρώτη κατοικία της Εισαγγελέως, για την οποία έχουν εκπληρωθεί όλες οι υποχρεώσεις της.
Άμεση ήταν η αντίδραση της Ε. Τουλουπάκη με εξώδικο προς τον Σκάι και τον Τάσο Τέλλογλου που παρουσίασε το θέμα, ζητώντας άμεση επανόρθωση, τον σταθμό να αναδιπλώνεται άμεσα απαντώντας:

Επίδοξοι αρχηγοί...

Τρέχοντας στο Ζάππειο...
Την ώρα που οι «αχρωμάτιστες» δημοσκοπήσεις δίνουν εδώ και τέσσερα χρόνια ισχυρό προβάδισμα στον Μητσοτάκη, το ακροδεξί του χέρι, ο Άδωνις, έθεσε ως στόχο η «ψαλίδα» να είναι το λιγότερο 3,5%. Με λίγα λόγια στο όριο του στατιστικού λάθους. 

Δεν ξέρω αν του ξέφυγε ή όχι, αλλά είμαι σίγουρος ότι αν ο Μητσοτάκης χάσει τις ευρωεκλογές, ο Άδωνις θα πάει τρέχοντας στο Ζάππειο όπως ο Βενιζέλος κάποτε...
 
από: altsantiri.gr

Πολλά γέλια ρέ παιδιά!...

Γελάνε ακόμα...
Για οικογενειοκρατία κατηγόρησαν τον ΣΥΡΙΖΑ στελέχη της ΝΔ με αφορμή την υποψηφιότητα στο ευρωψηφοδέλτιο του Δημήτρη Πλουμπίδη, γιου του ιστορικού στελέχους του ΚΚΕ, Νίκου Πλουμπίδη και αυτή της Μυρσίνης Λοΐζου, κόρη του τεράστιου συνθέτη Μάνου Λοΐζου.

Πληροφορίες ότι οι Κώστας Καραμανλής, ο συνονόματος ξάδερφος του, Μίλτος Βαρβιτσιώτης, Χρίστος Δήμας, Σίμος Κεδίκογλου, Κώστας Σκρέκας, Ιάσων Φωτήλας, Κώστας Καραγκούνης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Ντόρα Μπακογιάννη και Κυριάκος Μητσοτάκης (σίγουρα είναι και κάποιοι άλλοι γόνοι πολιτικών «τζακιών» στη ΝΔ) γελάνε ακόμα δεν επιβεβαιώνονται...

altsantiri.gr