Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Παυλόπουλος σε Ερντογάν: «Οι μεγάλοι πολιτικοί μετράνε τα λόγια τους»...

Μήνυμα Παυλόπουλου σε Ερντογάν...
«Οι Έλληνες ως λαός και ως έθνος, θέλουμε να ζήσουμε με τους γείτονές μας ειρηνικά. Δεν έχουμε τίποτα να μοιράσουμε, αλλά δεν πρόκειται να παραδώσουμε και τίποτα απολύτως», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στην αντιφώνησή του στον μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο μετά την επιμνημόσυνη ακολουθία για τη συμπλήρωση 25 ετών από την κοίμηση του μακαριστού μητροπολίτη Γαλλίας Μελέτιου Καραμπίνη και πρόσθεσε «διακηρύσσουμε ότι είμαστε λαός και έθνος της ειρήνης. Αλλά είμαστε λαός και έθνος, ο οποίος δεν πρόκειται, σε καμία περίπτωση, ν΄ απεμπόλησει, έστω και κατ΄ ελάχιστο το έδαφός του, τα σύνορά του, την κυριαρχία του».

Στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στον Τούρκο Πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, υπογράμμισε ότι...

Υποναύαρχος η Μπουμπουλίνα...

Μπουρλοτιέρισσες…
Ο ΣΚΑΙ πήγε να βάλει μπουρλότο στις Σπέτσες, για την… υποναύαρχο Μπουμπουλίνα…

Πήγε. Αλλά δεν του βγήκε. Η ζωντανή σύνδεση με το νησί δεν απέδωσε τα αναμενόμενα (κριτική και ειρωνείες για την πρωτοβουλία του υπουργείου Άμυνας, να τιμήσει μετά θάνατο και μετά τόσα έτη, την ηρωίδα Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα).

«Πως είναι τα πράγματα εκεί», ρώτησε η παρουσιάστρια. Και η…
απεσταλμένη απάντησε: οι μισοί είναι ενθουσιασμένοι εδώ. 

Αλλά, στη συνέχεια, από το ρεπορτάζ προέκυπτε ότι οι ενθουσιασμένοι είναι πολλοί περισσότεροι από τους μισούς.

Και από τις συνεντεύξεις που παρουσιάστηκαν, δεν είδαμε ούτε ένα κάτοικο να έχει αντίθετη άποψη.

Δεν έπιασε το μπουρλότο…

O "άγνωστος" με το μπεγλέρι στόν Άγνωστο Στρατιώτη...

Τελικά κανείς δεν ξέρει τον αγνωστο με το μπεγλέρι...
Δεν θα αναφερθώ στους συνειρμούς που ξύπνησε ο τύπος που ανέβασε την ποδάρα του στο κενοτάφιο του Άγνωστου Στρατιώτη κι έπαιζε άνετος με το μπεγλέρι του. Τους παρουσίασε ο Κοσμάς Βίδος στο άρθρο του, που πολύ σωστά κατέληξε ότι είναι ο θρασύς και άξεστος Ελληναράς της διπλανής πόρτας.

Εγώ θα πω για το συμπέρασμά μου για όσους ήταν γύρω απ’ τον Αγνωστο με το μπεγλέρι Ελληναρά, για εκείνους που τον είχαν δίπλα τους στη διαμαρτυρία. Εκείνοι λοιπόν, μόλις είδαν ότι η φωτογραφία έγινε viral κι άρχισε να σχολιάζεται, έσπευσαν να δηλώσουν ότι ο τύπος αυτός δεν είναι...