Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Λεσβίες και ομοφυλόφιλοι εναντίον Πάπα...

Ο Πάπας Φραγκίσκος σκανδαλίζει τους ομοφυλόφιλους με τις δηλώσεις του να προκαλούν σάλο εκτός Βατικανού. Στη Γαλλία, η υπουργός Ισότητας, Μαρλέν Σιαπά όπως και η κοινότητα LGBT- λεσβίες, ομοφυλόφιλοι αμφιφυλόφιλοι και τρανσέξουαλ- έσπευσαν να καταδικάσουν τα περί ψυχικής ασθένειας που δήλωσε ο Ποντίφικας αναφερόμενος στην ομοφυλοφιλία. 

Την ίδια ώρα, πρώην υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Βατικανού ζητά από τον Ποντίφικα να απομακρυνθεί από το αξίωμά του με την κατηγορία ότι γνώριζε επί πέντε χρόνια τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης με δράστη έναν Αμερικανό καρδινάλιο, προτού να κάνει δεκτή την παραίτησή του, τον περασμένο μήνα.

Σε μία προσπάθεια να τα «μπαλώσει»,το Βατικανό απέσυρε την...

Προφυλακίστηκε ο ένας από τους δύο δράστες...

Προφυλακίστηκε ο ένας από τους δύο δράστες του ξυλοδαρμού σε βάρος του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και πρώην αντιδημάρχου Μυκόνου, Μιλτιάδη Ατζαμόγλου.
Οι δράστες απολογήθηκαν στα δικαστήρια της Σύρου, όπου και διετάχθη η προφυλάκιση του ενός.
Οι δράστες ήταν αντιμέτποι με τις κατηγορίες της ληστείας κατά συναυτουργίας και της απλής συνέργειας σε ληστεία. 
Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση σε βάρος του κ. Ατζαμόγλου σημειώθηκε στην Αλευκάντρα Μυκόνου. Οι δράστες αφού τον γρονθοκόπησαν άγρια στο πρόσωπο, του έκλεψαν το πορτοφόλι.

«...Αλλά είπαμε... το "έγκλημα" είναι ο νόμος Παρασκευόπουλου...»


Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, με μια αμφιλεγόμενη ανακοίνωσή της υπεραμύνετα των ενεργειών της Δικαιοσύνης στην υπόθεση της αποφυλάκισης του καταδικασμένου για την πολύκροτη υπόθεση της Energa-Hellas Power Α. Φλώρου. Το ίδιο προφανώς θα πράξουν,  όταν θα ερωτηθούν στο πλαίσιο της έρευνας που διετάχθη για την υπόθεση, και οι γιατροί του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) για τη γνωμάτευσή τους σχετικά με το απαιτούμενο για αποφυλάκιση ποσοστό αναπηρίας.
Το επιχείρημα ότι οι δικαστές εφάρμοσαν τις προβλέψεις του Ποινικού Κώδικα για την υπό όρους απόλυση του κρατουμένου και την πιστοποίηση αναπηρίας του ΚΕΠΑ είναι σχετικά ακριβές όμως η αναφορά στις αλλαγές του Νόμου Παρασκευόπουλου είναι ατυχής: Πρώτον γιατί οι διατάξεις που τροποποιήθηκαν το 2015 δεν άγγιξαν την επίμαχη διαδικασία αποφυλάκισης αλλά και δεύτερον γιατί για άλλη μια φορά η παρέμβασή τους ταυτίζεται με πολιτικά συμφέροντα και ευθυγραμμίζεται με...

Μιλάμε γιά ...βαριά τρέλα...! (Αλί στόν πού τή λούζεται...)

Μαγνησία: Χαμός με την κυρία που κολυμπά στη θάλασσα με… ομπρέλα

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει στα κοινωνικά δίκτυα, η δημοσίευση φωτογραφίας μίας γυναίκας, που παρά την καταιγίδα, δεν ήθελε να χάσει το μπάνιο της στην Αμαλιάπολη Μαγνησίας.
Η γυναίκα παρότι έβρεχε καταρρακτωδώς, πήρε την ομπρέλα της και μπήκε κανονικά στη θάλασσα.
Βέβαια, αυτό μπορεί να ήταν μοιραίο για τη ζωή της, αφού είναι μία άκρως επικίνδυνη κίνηση, καθώς τραβά με μεγάλη ευκολία κεραυνούς, που έπεφταν εκείνη την ώρα.
 27 Αυγούστου 2018
Πηγή: thenewspaper.gr
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ "Νέας Μυκόνου" :
Τήν παρεξηγήσανε οι μπαγάσηδες τού διαδικτύου...
Η γυναίκα σκέφτηκε : "Καταιγίδα είναι, θά περάσει στά γρήγορα... 
...καί θά βγεί, πάλι, καυτερός ήλιος. 
-Οπότε, τί γίνεται...; 
 
-Έεε, αμέε;;;!!! 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΡΓΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΡΤΙΑΝΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                 
ΔΗΜΟΣ   ΜΥΚΟΝΟΥ

ΜΕ ΔΑΠΑΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΡΤΙΑΝΗ

Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού και περιορισμένης έκτασης στερεώσεις τοιχοποιιών στον περιβάλλοντα χώρο της Παραπορτιανής στο Κάστρο της Χώρας Μυκόνου – Το έργο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το Δήμο Μυκόνου και υλοποιείται υπό την επίβλεψη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων.

Το συγκεκριμένο έργο – η υλοποίηση του οποίου ξεκίνησε την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018 – εντάσσεται στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδιασμού που αφορά στην προστασία και ανάδειξη των σωζόμενων αρχιτεκτονικών καταλοίπων του μεσαιωνικού οικισμού του Κάστρου της Χώρας Μυκόνου και περιλαμβάνει το απαλλοτριωμένο οικόπεδο στα βόρεια της Παραπορτιανής, το επιθαλάσσιο μέτωπο μεταξύ των ναών της Αγίας Σωτήρας και του Αγίου Ιωάννη του Βάθους, τον πύργο πλησίον της Παναγίας Πρυανής και σε επόμενο στάδιο τη νεότερη πλατεία στα ανατολικά της Παραπορτιανής

Η Δικαιοσύνη...

Ανεξάρτητη ή ελεγχόμενη;...
Στην επίσκεψη που πραγματοποίησε πριν από λίγες μέρες στο Μάτι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο ξανά για ποινικές ευθύνες και δήλωσε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. 

Προχθές, με αφορμή την αποφυλάκιση του καταδικασμένου για το σκάνδαλο της Energa, το κόμμα του κ. Μητσοτάκη εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Αποφυλακίστηκε και είναι πλέον ελεύθερος με τις κατάπτυστες νομοθετικές παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛΛ.
»Η κυβέρνηση οφείλει να εξηγήσει στους πολίτες πώς επί των ημερών της οι ισχυροί του χρήματος που καταδικάζονται από τη Δικαιοσύνη, βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλον από τις φυλακές. Το κράτος δικαίου δεν είναι παιχνίδι στα χέρια της. Συνιστά πρωτοφανή πρόκληση για τους πολίτες να ελευθερώνονται εγκληματίες με υπόγειες μεθοδεύσεις».

Ο συγκεκριμένος κατάδικος αποφυλακίστηκε με βούλευμα. Στις αστικές δημοκρατίες τα βουλεύματα δεν εκδίδονται από τις κυβερνήσεις, αλλά από δικαστικά όργανα. Συνεπώς, η εμπιστοσύνη του κ. Μητσοτάκη στην ελληνική Δικαιοσύνη πάει περίπατο;