Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Μέ τήν περίπτωση Στ. Κασιμάτη (ΦΑΛΗΡΕΥΣ) συνέβη τό αναμενόμενο (ανεξάρτητα από τό πώς "σερβίρεται"...)


Αποχώρησε από την Καθημερινή ο Στέφανος Κασιμάτης

Μετά το σάλο λόγω απρεπούς σχολίου εναντίον του Γιώργου Κατρούγκαλου, η Καθημερινή ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας με το δημοσιογράφο.

Δείτε ολόκληρη τήν είδηση : ΕΔΩ

Everything OK!

 

Την έντονη ενόχληση της αστυνομίας προκάλεσε αντιφασιστική διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε  το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη, με στόχο να σβηστούν από τους τοίχους ακροδεξιά συνθήματα. Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 51 συνολικά προσαγωγές που μετατράπηκαν αργότερα σε συλλήψεις, ενώ υπήρξαν και τρεις τραυματισμοί.

Άνδρες της ομάδας Ζ και της ομάδας ΔΙΑΣ μαζί με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και των ΜΑΤ έλαβαν εντολή να προχωρήσουν σε έλεγχο των διαδηλωτών. Οι αστυνομικοί περικύκλωσαν τους αντιεξουσιαστές και ξέσπασε συμπλοκή.

Την Πέμπτη το πρωί μεταφέρθηκαν σε ειδικό ανακριτή οι 51 για να απολογηθούν. Πρόκειται για 45 άνδρες και 6 γυναίκες, όλοι μέλη αναρχικών συλλογικοτήτων που συμμετείχαν σε αντιφασιστική πορεία.

Με βάση τη δικογραφία που σχηματίστηκε από την αστυνομία, η εισαγγελέας ποινικής δίωξης απήγγειλε κατηγορίες για ένα κακούργημα και πέντε πλημμελήματα, ενώ οι διώξεις είναι in rem, δηλαδή δεν είναι προσωποποιημένες. Η προσωποποίηση των πράξεων θα γίνει κατά το στάδιο της ανάκρισης.

Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020     
 (o Tύπος)

Ανταγωνισμοί στήν "υγειονομική επιτροπή" : Κάποιος πρέπει νά τούς εξηγήσει -όχι το ρόλο τους- αλλά τη δουλειά τους!..

 Κορονοϊός: Εισηγήσεις στον πρωθυπουργό για αλλαγές στην υγειονομική επιτροπή Τσιόδρα 

Δυσαρέσκεια τώρα για τις δημόσιες παρεμβάσεις των καθηγητών και τους μεταξύ τους ανταγωνισμούς, όπως αναφέρουν κυβερνητικά στελέχη.   

Γκρίνια -και μάλιστα μεγάλη- επικρατεί το τελευταίο διάστημα σε κυβερνητικά στελέχη τόσο για την αποτελεσματικότητα της υγειονομικής επιτροπής του υπουργείου Υγείας, όσο κυρίως και για τις συνεχείς δημόσιες εμφανίσεις των μελών της! 

«Στέλνουν αντικρουόμενα μηνύματα», είναι ένα μόνο από τα «κατηγορώ» που απευθύνεται προς τα μέλη της επιτροπής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες...