Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Άρση ασυλίας Λοβέρδου και Σαλμά...

Την άρση ασυλίας Λοβέρδου και Σαλμά αποφάσισε η Boυλή
Η Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε την άρση της ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου και του Μάριου Σαλμά μετά από αίτημα της εισαγγελικής αρχής του μεν βουλευτή της ΔΗΣΥ για την υπόθεση Novartis, του δε βουλευτή της ΝΔ για την υπόθεση των αρθοσκοπήσεων.
Τόσο ο Ανδρέας Λοβέρδος, όσο και ο Μάριος Σαλμάς ζήτησαν από το Σώμα να ψηφίσει την άρση της ασυλίας τους ώστε οι υποθέσεις που τους αφορούν να εξετασθούν από την Δικαιοσύνη.
Σε σύνολο 214 βουλευτών, υπέρ της άρσης ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου ψήφισαν 213 βουλευτές (ένας ψήφισε κατά) ενώ 209 βουλευτές ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας του Μάριου Σαλμά (κατά ψήφισαν 4 βουλευτές και ένας παρών).

O Νότης Μαυρουδής γιά Κυριάκο:

Πώς να εμπιστευτείς τον Μητσοτάκη;...
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε ακόμα ένα ατόπημα σκοπίμως, με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα στον κλάδο μας και σε όσους ασχολούνται με την πορεία του ελληνικού τραγουδιού και τα πνευματικά δικαιώματα.
Θα προχωρούσα κι ένα βηματάκι παραπέρα, για να πω πως η δήλωση «Τα πνευματικά δικαιώματα των Ελλήνων δημιουργών τα οποία λόγω του σκανδάλου της ΑΕΠΙ, αλλά και των παλινωδιών της κυβέρνησης να το αντιμετωπίσει, οδήγησαν το ελληνικό τραγούδι στη μεγαλύτερη κρίση που έχει γνωρίσει μέχρι σήμερα», εκθέτει τους συμβούλους του, οι οποίοι τον αφήνουν να ξεστομίζει… parole-parole- parole και τα γνωστά αντικυβερνητικά του σλόγκαν.
Είναι μια πολιτική απάτη, ένα ψέμα, η δήλωσή του και σπεύδω κι εγώ να διαμαρτυρηθώ, μαζί με τους συναδέλφους μου τραγουδοποιούς...

Άδωνις «αδειάζει» Μητσοτάκη...

«Κάνει λάθος»...
Ηχηρό «άδειασμα» Άδωνη σε Μητσοτάκη για Novartis...
Την εντύπωση ότι χωρίζουν οι «δρόμοι» του Άδωνη Γεωργιάδη και του Κυριάκου Μητσοτάκη όσο προχωρά η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis, προκαλούν οι πρόσφατες τοποθετήσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ, ο οποίος δείχνει να χαράσσει τη δική του πορεία όσον αφορά στη διαχείριση της υπόθεσης.

Έτσι, μετά την αρχική του προσπάθεια να προκαταβάλλει την απόφαση της ΝΔ σχετικά με τη στάση που θα κρατούσε στο αίτημα άρσης ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου, ο Άδωνις Γεωργιάδης προέβη σε ένα ηχηρό «άδειασμα» του Κυριάκου Μητσοτάκη, όσον αφορά στην πολύκροτη υπόθεση της Novartis.

Συγκεκριμένα...

ΜΥΚΟΝΟΣ : Διαλύεται ο κοινωνικός ιστός...



...ανάστατη καί η ζωή τών ζευγαριών, εξ αιτίας τών δημοτικών εκλογών...

*παραλλαγή σέ παλιότερο σκίτσο τού Δημήτρη Χαντζόπουλου