Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ MYKONOS OLYMPIC CLASSIC RALLY 2016


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                           Μύκονος, 24-10-2016
                                                                                                                                                                                                                                                 
                                                              ΔΗΜΟΣ   ΜΥΚΟΝΟΥ                                            
                                   

Με λάμψη και ανταγωνισμό!

Η πρώτη ευρωπαϊκή εκδοχή του Mykonos Olympic Classic Rally,  που αποτέλεσε μια συνδιοργάνωση του Δήμου Μυκόνου, της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (OMAE) και της OutLoud event services, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφήνοντας εξαιρετική γεύση σε αγωνιζόμενους, αλλά και σε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα. Η ομορφιά της Μυκόνου, οι δύσκολες και τεχνικές διαδρομές του νησιού, σε συνδυασμό με την εξέλιξη του αγώνα είχαν σαν αποτέλεσμα ένα κοκτέιλ που συγκίνησε φίλους και όχι μόνο του σπορ.
Επί τρεις ημέρες οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι του χώρου των αγώνων Ιστορικών Αυτοκινήτων έδωσαν τις δικές τους “μάχες” στο  Mykonos Olympic Classic Rally, σε μια διαδρομή συνολικού μήκους 300 χιλιομέτρων. Με την πρώτη θέση να αλλάζει αρκετές φορές χέρια μέσα στο τριήμερο, μεγάλοι νικητές αναδείχτηκαν οι Βέλγοι Christian Crucifix - Joseph Lambert με μια πανέμορφη Ford Anglia του 1960. Με αυτήν τους τη νίκη οι ίδιοι κατέκτησαν και τον τίτλο των Πρωταθλητών Ευρώπης – τον οποίο πανηγύρισαν στη Μύκονο, κατά την τελετή απονομής, υπό το χειροκρότημα πλήθους παρευρισκομένων.
Στο βάθρο τους ακολούθησαν οι νικητές του Ιστορικού Ράλλυ Ελλάδος για το 2016, Σπύρος και Νίκος Μουστάκας με μια Alfa Romeo Alfasud. Ίσως ένα από τα εντυπωσιακότερα πληρώματα του αγώνα, μιας που ο συνοδηγός, Νίκος, είναι μόλις 10 ετών! Πίσω τους, ακολούθησαν οι «Στρατισίνο»-Μαθιός Μανσόλας με μια Porsche 911, ενώ στην τέταρτη θέση ολοκλήρωσαν οι Λάμπρος και Παύλος Αθανασούλας με ένα VW Golf GTI. Την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσαν οι Δημήτρης Ρίζος-Λήδα Κοτσονοπούλου με μια εντυπωσιακή Mercedes Benz 280 SL, την ώρα που συγχαρητήρια αξίζουν σε κάθε πλήρωμα που έλαβε μέρος στον αγώνα.
Tο Mykonos Olympic Classic Rally, , πέρασε στην ιστορία αφήνοντας μία γλυκιά γεύση. Οι διαδρομές του νησιού αποτέλεσαν πρόκληση για τους οδηγούς, ενώ οι τοπικοί φορείς, αλλά και οι κάτοικοι της Μυκόνου, αγκάλιασαν την εκδήλωση δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους και εκφράζοντας την επιθυμία τους o αγώνας αυτός να αποτελέσει θεσμό για το νησί.
Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς δήλωσε ικανοποιημένος από την άρτια διοργάνωση και την επιτυχή έκβαση του αγώνα και ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και την οργανωτική ομάδα. Επιπλέον, τόνισε πως η εξωστρέφεια είναι η επιλογή του Δήμου Μυκόνου στην επικοινωνιακή του πολιτική και στον καθορισμό της τουριστικής ταυτότητας του νησιού. Με πυλώνα την πολιτιστική μας κληρονομιά, ακολουθώντας αργά αλλά σταθερά βήματα, προβάλλουμε τον τόπο μας με τρόπο σύγχρονο και αποτελεσματικό. Ο αγώνας “παλαιών αυτοκινήτων” πέρα από αισθητικό γεγονός, μας δίνει δυνατότητες ποιοτικής αναβάθμισης του τουριστικού μας προϊόντος επεκτείνοντας μάλιστα την τουριστική σεζόν και θα συνεχιστούν οι στοχευμένες δράσεις του Δήμου Μυκόνου προς αυτή την κατεύθυνση.
Τέλος, η Ο.Μ.Α.Ε. βράβευσε τον Δήμο Μυκόνου για την φιλοξενία της διοργάνωσης και συμφώνησαν με τον Δήμαρχο να το καταστήσουν θεσμό για το νησί.

ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Ο απρόσμενος «σύμβουλος»...

Σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα η Ντόρα Μπακογιάννη;...



Έναν απρόσμενο «σύμβουλο» σε ζητήματα πολιτικής στρατηγικής βρήκε ο Αλέξης Τσίπρας και δεν είναι άλλος από την…
Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία σήμερα Δευτέρα ένιωσε την ανάγκη να «συνδράμει» την κυβέρνηση με τις «πολύτιμες» συμβουλές της, οι οποίες την οδηγούν από επιτυχία σε επιτυχία στην πολιτική της σταδιοδρομία.

«Nομίζω ότι ο ανασχηματισμός θα προκαλέσει πάρα πολύ μεγάλα προβλήματα στην κυβέρνηση», σημείωσε ο Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στο Star, η οποία φαίνεται πως θέλει το «καλό» της κυβερνητικής πλειοψηφίας.

«Διότι πρώτον έχει τεράστιο πρόβλημα πάγκου», ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη. «Ορθό» επιχείρημα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν έχει τις «χρυσές εφεδρείες» όπως η ΝΔ. Δεν διαθέτει δέκα Παπασταύρου, έναν Νίκο Γεωργιάδη, έναν Χρήστο Σκλαβούνο κ.ά. Τον πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, Θεολόγο Καλαϊτζή, δεν τον συνυπολογίζουμε καθώς καταδικάστηκε σε δις ισόβια.

«Δεύτερον, πλέον είναι ορατή (;) η στιγμή της αποχώρησης και δυστυχώς, έτσι γίνεται στα κόμματα, όταν πλησιάζει (;) η στιγμή της αποχώρησης πλησιάζουν και μεγεθύνονται οι αντιδράσεις που υπάρχουν», ήταν το άλλο – ακόμα πιο «ατράνταχτο» – επιχείρημα της Ντόρας, καθώς όντως ο χρόνος στερεύει. Απομένουν μόλις 3/4 θητείας στην κυβέρνηση...

altsantiri.gr

Πλούσιοι υπερδανεισμένοι, το βαθύ πελατειακό σύστημα

Κώστας ΚαλλίτσηςΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΙΤΣΗΣ 
Από το 2008 έχουν κλείσει περίπου 244.00 επιχειρήσεις και μαζί τους εξαφανίστηκαν 843.000 θέσεις εργασίας και 30 δισ. εισόδημα. Αυτό ήταν το άμεσο κόστος της κατάρρευσης του παρασιτικού μοντέλου καπιταλισμού – μεγέθυνσης μέσω της κατανάλωσης με δανεικά, αδιαφορίας για την παραγωγικότητα, καθυστερημένων παραγωγικών δομών, με κράτος και τράπεζες να δημιουργούν μια τέλεια φούσκα, την ελληνική. Η φούσκα έσπασε, το κόστος δεν έχει φανεί στο σύνολό του. Ενα μεγάλο τμήμα του κρύβεται πίσω από τα 65 δισ. ευρώ «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια. Πίσω από αυτά βρίσκονται επιχειρήσεις υπό όρους βιώσιμες και άλλες, σκελετοί.
Υπάρχουν επιχειρήσεις που έχουν τελειώσει, δεν θα επιβιώσουν, δεν μπορούν να γυρίσουν σε θετικά αποτελέσματα, σε κέρδη προ φόρων, τόκων, αποσβέσεων. Υπάρχουν και πολλές άλλες, που μπορούν να αποκτήσουν θετικό EBITDA, μετά από μια γενναία αναδιάρθρωση και υπό την προϋπόθεση ότι θα μπουν φρέσκα κεφάλαια σε αυτές. Αν αυτό δεν γίνει, θα συνεχίσουν να σέρνονται, θα μολύνουν και άλλες υγιείς επιχειρήσεις, η καταστροφή θέσεων εργασίας θα διευρύνεται και, τελικά, οι τράπεζες θα οδηγηθούν σε bail in – με συνέπειες και για τις καταθέσεις. Το πρόβλημα έχει τεθεί από το 2012, τουλάχιστον. Η αντιμετώπισή του εκκρεμούσε.
Γιατί αυτή η έκδηλη απροθυμία; Γιατί πίσω από το πρόβλημα βρίσκεται ένα βαρύ πελατειακό σύστημα, ένα άρρωστο μοντέλο...

Πόσα ιστορικά λάθη χωράει μια φράση της Ασημακοπούλου;...

"Πώς θα αισθανόταν άραγε η Άννα Φρανκ"...


Το να συγκρίνεις τον Τσίπρα με τον Χίτλερ και τους καναλάρχες με τους Εβραίους, όπως...
έκανε η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, είναι βαθιά προβληματικό.

Καταρχήν γιατί η σύγκριση ενός νεοφιλελεύθερου σοσιαλδημοκράτη, όπως ο Τσίπρας, με έναν από τους μεγαλύτερους σφαγείς της ανθρώπινης ιστορίας απλώς “νομιμοποιεί” και εξανθρωπίζει τον δεύτερο, μετατρέποντάς τον από τέρας σε άνθρωπο.

Αυτό κάνει βέβαια εδώ και χρόνια η φιλελεύθερη δεξιά με τη θεωρία των δυο άκρων, μέσω της οποίας επιχείρησε να νομιμοποιήσει την παρουσία των ναζιστών της Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο αλλά και την παρουσία ανθρώπων όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης (που παλαιότερα φώναζαν συνθήματα του Γκεμπελς) στη ΝΔ.

Επίσης το να συγκρίνεις τους καναλάρχες με τα θύματα του ολοκαυτώματος αποτελεί την απόλυτη προσβολή στα θύματα μιας γενοκτονίας.

Υπάρχουν όμως και άλλα προβλήματα σε όσα είπε η Ασημακοπούλου. Ας διαβάσουμε ολοκληρωμένη την πρότασή της:

“Όποιος δεν καταλαβαίνει το μέγεθος του κινδύνου που διατρέχουμε από την καθεστωτική αυτή αντίληψη και νοοτροπία της κυβέρνησης, ειλικρινά πρέπει να σκεφτεί και άλλες εποχές…
Στην Γερμανία όταν βγήκε ο Χίτλερ οι Εβραίοι ήταν χωρισμένοι σε δύο κατηγορίες, υπήρχαν αυτοί που τον άκουγαν και έλεγαν ότι αυτά τα οποία λέει θα τα κάνει. Αυτοί λοιπόν τα μάζεψαν και πήγαν στην Αμερική ή κάπου αλλού και σώθηκαν. Αυτοί που έλεγαν δεν πειράζει και έμειναν, αποτεφρώθηκαν”.

Πως θα αισθανόταν άραγε η Άννα Φρανκ αν άκουγε αυτή την πρόταση; θα σκεφτόταν μάλλον τον πατέρα της που επιχείρησε να πάρει βίζα για τον ίδιο και την οικογένειά του στις ΗΠΑ αλλά απέτυχε.

Μάλλον την ίδια αντίδραση θα είχαν και οι επιβάτες του πλοίου St. Louis, το οποίο μετέφερε Εβραίους από τη Γερμανία αρχικά στο Μεξικό και στη συνέχεια στις ΗΠΑ και στον Καναδά. Καθώς καμία χώρα δεν δέχθηκε το αίτημα ασύλου οι Εβραίοι πρόσφυγες αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στην Ευρώπη και οι περισσότεροι από αυτούς κατέληξαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Χίτλερ.

info-war.gr

Politico: Πόσο καταστροφικό θα ήταν να γίνει καγγελάριος ο Σόιμπλε...

...αντί της Μέρκελ...
Μπορεί το Brexit να είναι η έξοδος που θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη πρόκληση για την Ευρώπη τον επόμενο χρόνο, η εξέλιξη αυτή όμως θα μπορούσε να επισκιαστεί από μία ακόμη πιο δραματική έξοδο, το Merkexit, σε περίπτωση που η Γερμανίδα καγκελάριος δεν διεκδικήσει εκ νέου τα ηνία της χώρας, επισημαίνει σε σημερινό του άρθρο το Politico. Όπως γράφει, ο....
διάδοχος της σε μία τέτοια περίπτωση θα είναι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, γεγονός που δημιουργεί ανησυχία, καθώς θα μπορούσε να είναι μια εξέλιξη… καταστροφική, για όλη την Ευρώπη.

«Ετοιμαστείτε για το Merkexit», είναι ο τίτλος του άρθρου, που υπογράφει ο επικεφαλής ευρωπαϊκών θεμάτων του Eurasia Group Mujtaba Rahman στο Politico.

«Αν και η Μέρκελ είναι πιθανό να θέσει υποψηφιότητα, οι πιθανότητες να επιλέξει να μην το κάνει είναι πιο πολλές από αυτές που σκέφτονται οι περισσότεροι άνθρωποι», σημειώνει. Η Άνγκελα...

Μόνο στην Ελλάδα κάποιοι πιστεύουν ότι η ρύθμιση χρέους πλησιάζει, αδιαφορία στις Βρυξέλλες

24.10.16
Ακόμα μια ελληνική κυβέρνηση της κρίσης που βλέπει τον πολιτικό της χρόνο να τελειώνει, υπόσχεται στους πολίτες ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο ζήτημα του χρέους, ελπίζοντας ότι ξανά θα βρεθούν κορόιδα που θα την πιστέψουν.

Η αλήθεια είναι ότι στον ορίζοντα δεν διαφαίνεται απολύτως καμία προοπτική ελάφρυνσης του δημοσίου χρέους. Για την ακρίβεια, μόνο στα ελληνικά ΜΜΕ καταλαμβάνει τόσο χώρο η σχετική συζήτηση και στα ξένα ΜΜΕ οι όποιες αναφορές γίνονται με αφορμή τις διάφορες δηλώσεις Ελλήνων αξιωματούχων.

Για το συγκεκριμένο θέμα εξακολουθεί να με καλύπτει απόλυτα μια πρόσφατη δήλωση της Μαριέττας Γιαννάκου:
Ακούστε, πρέπει να γίνει κάτι για το χρέος, το οποίο είχαν υποσχεθεί και στην κυβέρνηση Σαμαρά από το 2012. Δεν βλέπω, όμως, να είναι οι διάφοροι πολιτικοί παράγοντες, στη Βόρεια Ευρώπη κυρίως, τόσο ένθερμοι οπαδοί. Διότι θεωρούν, και κυρίως οι βουλευτές όλων των πλευρών σε πολλές χώρες, ότι έχουν ήδη δοθεί πολλά στην Ελλάδα και δεν πρέπει να δοθούν περισσότερα. Επίσης, ακούω ορισμένους να υπαινίσσονται να γίνει κάτι για το χρέος, αλλά η Ελλάδα να βγει από το ευρώ. Βέβαια, αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ, θα πολλαπλασιαστεί το ίδιο το χρέος της. Νομίζω ότι θα αργήσει αυτό για το χρέος. Μακάρι να γίνει νωρίτερα, αλλά έχω την εντύπωση ότι θα αργήσει και δεν θα είναι κάτι πολύ ισχυρό. Θα είναι μια ακόμη μείωση των επιτοκίων, τα οποία είναι ήδη χαμηλά και θα είναι και μια επιμήκυνση των αποδόσεων. 'Αρα, η Ελλάδα χρειάζεται να δουλέψει, διότι πρέπει τεράστια ποσά να μπορεί να εκταμιεύει για τους τόκους, για την αποπληρωμή δηλαδή.
Δεν με εκπλήσσει που μια ακόμα κυβέρνηση λέει ψέμματα στους πολίτες. Με φοβίζει όμως το ότι η διάψευση των συγκεκριμένων ουτοπικών ελπίδων συνήθως οδηγεί στην τόνωση του αντιευρωπαϊκού αισθήματος στην ελληνική κοινωνία... 
parapolitiki.com

Νέα ήθη: Υπουργός εκβιάζει τον Πρωθυπουργό


Ο  Αλέξης Τσίπρας μιλάει στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.
     Ο Αλέξης Τσίπρας μιλάει στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.


Γράφει ο Σχολαστικός

Από όσα  έγιναν στις αρχαιρεσίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ μεγαλύτερη σημασία έχει η στάση του Πάνου Σκουρλέτη. Ο υπουργός Ενέργειας που το τελευταίο διάστημα δηλώνει – αλά Φίλη– γαντζωμένος στο υπουργείο του  αρνήθηκε, κατά τις πληροφορίες να μετάσχει στο Πολιτικό Συμβούλιο, εξ ου και δεν τον συμπεριέλαβε ο Τσιπρας.
Κάνει μπαμ από μακριά ότι το έκανε για να μην συμπεριληφθεί στη διαφαινόμενη μέθοδο συγκρότησης της νέας κυβέρνησης: ή στο κόμμα ή στο υπουργικό συμβούλιο.  Αρνούμενος να πάει στο κόμμα είναι σαν να εκβιάζει τον Πρωθυπουργό να τον κρατήσει στην κυβέρνηση. «Αλλιώς  τίποτε» φέρεται να έχει  ξεκαθαρίσει.
Το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι: Ανδρέας Παπανδρέου που τους χρειάζεται.

anoixtoparathyro.gr

Σήμερα η πρώτη από τις δύο κρίσιμες συνεδριάσεις του ΣτΕ...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS
 για τις τηλεοπτικές άδειες...
Κεκλεισμένων των θυρών θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη από τις δύο κρίσιμες διασκέψεις του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου για τις τηλεοπτικές άδειες. Η δεύτερη έχει προγραμματιστεί για την...
ερχόμενη Τετάρτη 26 Οκτωβρίου.

Η διάσκεψη της Ολομέλειας των Ανώτατων Δικαστών, αναμένεται να πιάσει το «νήμα» από εκεί που το άφησε την Τρίτη (18/10), με τον εισηγητή Γεώργιο Παπαγεωργίου να ολοκληρώνει την εισήγησή του, σύμφωνα με την οποία- όπως λένε όλες οι πληροφορίες- τάχθηκε υπέρ της συνταγματικότητας του νόμου Παππά, αλλά και των υπουργικών αποφάσεων που τον ακολούθησαν.

Αμέσως μετά από την ολοκλήρωση της εισήγησης του κ. Παπαγεωργίου, μπορούν να πάρουν τον λόγο οι αντιπρόεδροι του Συμβουλίου της Επικρατείας, αλλά και οι σύμβουλοι, μία διαδικασία, που όπως φαίνεται θα απασχολήσει και την πέμπτη διάσκεψη των Ανώτατων Δικαστών.

Η απόφαση για συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών φέρεται να ελήφθη από τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Νικόλαο Σακελλαρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι στη διάσκεψη της Τρίτης 18 Οκτωβρίου, οι δικαστές με 16 ψήφους έναντι 9 τάχθηκαν υπέρ του παραδεκτού και του σύννομου των προσφυγών των καναλιών, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την επί της ουσίας συζήτηση των προσφυγών...
iefimerida.gr

Ερώτηση 36 βουλευτών της Ν.Δ. για τις σχέσεις Τσίπρα - Παππά με Αρτεμίου...

Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τους υπουργούς Νίκο Παππά και Νίκο Παρασκευόπουλο κατέθεσαν 36 βουλευτές της Ν.Δ., αναφορικά με τις σχέσεις των δύο πρώτων με τον...
Κύπριο δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου, που ειδικεύεται σε θέματα εξωχώριων εταιρειών. 
Επισημαίνουν ότι ο Κύπριος δικηγόρος, το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στα Panama Papers, έχει επισκεφθεί το Μέγαρο Μαξίμου λίγο πριν τη συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, με θέμα τη διαπλοκή.

Στην ερώτησή τους αναφέρουν: «Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής” ο Κύπριος δικηγόρος κ. Αρτέμης Αρτεμίου επισκέφθηκε το Μέγαρο Μαξίμου. Ο κ. Αρτεμίου ειδικεύεται στη δημιουργία εξωχώριων εταιρειών, το όνομα του περιλαμβάνεται στα Panama Papers, ενώ φέρεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, να έχει στενές σχέσεις με ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και να επισκέπτεται το Μέγαρο Μαξίμου. Μάλιστα, τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016, λίγο πριν τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής σε επίπεδο πολιτικών Αρχηγών, με θέμα τη διαπλοκή, ο κ. Αρτεμίου βρέθηκε στο Μαξίμου. Εύλογα ερωτήματα δημιουργούνται από την παρουσία του στο Μαξίμου, καθώς και από το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης εκείνη τη μέρα στη Βουλή ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, στη δευτερολογία του, αφού πήρε στα χέρια του ένα μικρό χαρτάκι διάβασε το όνομα της κυπριακής εταιρίας Atlas Cyprus International Trust υποστηρίζοντας ότι είναι η εταιρία που μετέχει στη μετοχική σύνθεση της ‘’Αυγής’’. Δεν μπορεί παρά να αναρωτιέται κανείς γι’ αυτές τις περίεργες … ‘’συμπτώσεις’’».

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θέτουν τα εξής ερωτήματα:

1. Επισκέφθηκε ο κ. Αρτεμίου το Μέγαρο Μαξίμου στις 10 Οκτωβρίου; Ποιος ο λόγος της επίσκεψης; Με ποιον - ποιους συναντήθηκε και ποιες είναι οι σχέσεις του κ. Αρτεμίου με τους κ. Τσίπρα και Παππά;

2. Ποια τεχνογνωσία κομίζει ο κ. Αρτεμίου - ειδικευμένος στις offshore - στους κ. Τσίπρα και Παππά, κατά τις επισκέψεις του στο Μέγαρο Μαξίμου, και για ποιο λόγο;

3. Γιατί ο κ. Τσίπρας, όταν προκλήθηκε από τον κ. Μητσοτάκη στη Βουλή, δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από την εταιρία «Atlas Cyprus International Trust», η οποία είναι μέτοχος της «Αυγής»; 

4. Ποιο ήταν το αντικείμενο της συνάντησης και για ποιο λόγο βρέθηκε ο συγκεκριμένος δικηγόρος, εμπλεκόμενος στα Panama Papers, στο Μέγαρο Μαξίμου; Μέχρι που φθάνει η συνεργασία του με την Κυβέρνηση;...

naftemporiki.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                           Μύκονος, 24-10-2016
                                                                                
                                                                                          ΔΗΜΟΣ   ΜΥΚΟΝΟΥ                                            
                          
                                                                       Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Ο Δήμος Μυκόνου και η Sea Medical Health Clinic σας ενημερώνουν πως η δωρεάν εξέταση ψηφιακής μαστογραφίας σε όλες τις γυναίκες της Μυκόνου κ των γειτονικών νησιών, λόγω της μεγάλης συμμετοχής παρατείνεται εκ νέου, έως τις 12 Νοεμβρίου 2016.


Για ραντεβού παρακαλώ καλέστε στο 22890 27350


                            ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ
 

Το πολιτικό σχόλιο της ημέρας με το πενάκι του Γιάννη Δερμεντζόγλου

                                                                                       TVXS Σκίτσο  21 Οκτ. 2016