Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Το τερματίσανε...

Kάποιοι απορούν ακόμα...



Το ανατριχιαστικό "Αποκλειστικό βίντεο-ντοκουμέντο" δείχνει τη σορό της δολοφονημένης κοπέλας στη Ρόδο την οποία εχουν δέσει απο τα πόδια οι λιμενικοί για να σύρουν απο τη θάλασσα. Δεν εχει να προσθέσει τίποτα στην πληροφόρηση αλλα πολλά στην τηλεθέαση.
Προβλήθηκε με υπερηφάνεια σήμερα
(Δευτέρα) σε μια μεσημεριανή εκπομπή του Star με την παρουσία σε ρόλο σχολιαστή του πρώην προέδρου της ΕΣΗΕΑ Πάνου Σόμπολου.
Και κάποιοι απορούν ακόμα γιατί οι πολίτες μας κοιτάνε με μισό μάτι και αυτό αγριεμένο...

- από το fb του δημοσιογράφου Γιάννη Παντελάκη 
Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018

Ο συγκλονιστικός Αντετονκούμπο κι οι πολιτικοί «νάνοι» που διαβάζουν ποιήματα σε σκύλους...

«Ζήτω η Ελλάδα»...
ΒΙΝΤΕΟ

Μια συγκλονιστική στιγμή χάρισε σε όλους τους Έλληνες και όχι μόνο στους ομογενείς που βρέθηκαν στο γήπεδο στο ματς με τους Τορόντο Ράπτορς ο Γιάννης Αντετονκούμπο. 

Μετά το μεγάλο διπλό των Μιλγουόκι, ο Greek Freak πήρε το μικρόφωνο, κατευθύνθηκε προς το μέρος της εξέδρας όπου βρίσκονταν οι ομογενείς κι αφού τους ευχαρίστησε, φώναξε «ζήτω η Ελλάδα». 

«Παιδιά, επειδή έχω αργήσει για το λεωφορείο, θέλω να σας πω δυο λόγια γρήγορα. Ευχαριστώ πάρα πολύ που με στηρίζετε. Ευχαριστώ που στηρίζετε τους Μπακς. Ζήτω η Ελλάδα. Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά, ευχαριστώ», ήταν τα λόγια του Ελληνα διεθνή που χωρίς να το έχει καν σκοπό, έδωσε μια απάντηση και σε  νάνους που τσιρίζουν στα τηλεοπτικά παράθυρα...

Καί πολύ προχώ ο Άδωνις : Αρχαία κείμενα σε σκύλους..! (εμείς οι υπόλοιποι φιλόζωοι παραμένουμε ...πολύ οπισθοχώ...!)

Εκδήλωση Άδωνι: Παιδιά διάβαζαν αρχαία σε σκύλους 
Ο κ. Γεωργιάδης βρέθηκε στο χώρο της εκδήλωσης μαζί με τους δυο του γιους τον Περσέα και τον Αλκαίο.

ekdilwsi-adwni-paidia-diabazan-arxaia-se-skulous

Δείτε τή συνέχεια πού συγκλονίζει...

Διεκδικήσεις αποφάσισαν οι κληρικοί...

Αναδρομικά και δώρα ζητούν μαζικά οι παπάδες...
Αναδρομικά, δώρα (Χριστουγέννων, Πάσχα) και επίδομα αδείας αποφάσισαν να διεκδικήσουν, μαζικά, οι κληρικοί, ύστερα από απόφαση του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος (ΙΣΚΕ).

Σε ανακοίνωσή του, ο ΙΣΚΕ αναφέρει ότι προβαίνει σε αυτή την ενέργεια όπως ακριβώς έπραξαν «σχεδόν όλοι οι δημοσιοϋπαλληλικοί κλάδοι σήμερα στην πατρίδα μας», ύστερα από τις σχετικές αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων και δεκάδων κατώτερων δικαστηρίων «που πρόσφατα δικαίωσαν μαζικά, όλες τις κατηγορίες Δημοσίων Υπαλλήλων».

Οι κληρικοί αναφέρουν ότι απευθύνθηκαν στο νομικό τους σύμβουλο κ. Αλέξη Μητρόπουλο και...