Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Ραγδαίες οι επικείμενες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

Η FIFA τελειώνει την ΕΠΟ και θέτει τη διαιτησία υπό την εποπτεία της

Ραγδαίες εξελίξεις


tvxs.gr 17:31 | 29 Αυγ. 2016
Τελευταία ανανέωση 17:35 | 29 Αυγ. 2016
Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τις συναντήσεις που είχαν οι εκπρόσωποι της FIFA και της UEFA, τόσο με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) Γιώργο Γκιρτζίκη, όσο και με τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή. (* Φωτογραφία: αριστερά ο Κώστας Κουτσοκούμνης, δεξιά ο Γιώργος Γκιρτζίκης)

Η πενταμελής επιτροπή των δύο συνομοσπονδιών, με επικεφαλής τον Κώστα Κουτσοκούμνη, ταυτίστηκε με τις θέσεις του υφυπουργού Σταύρου Κοντονή αναγνωρίζοντας παρατυπίες στη σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ. Σημειώνεται πως o Γιώργος Γκιρτζίκης θα πρέπει να εκπέσει του αξιώματός του, όπως και άλλα στελέχη της διοίκησης της ΕΠΟ, μετά το βούλευμα της Δικαιοσύνης σχετικά με την υπόθεση της «κάρτας υγείας», που εκτιμάται πως ζημίωσε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με 29 εκατ. ευρώ.
Στη συνάντηση που είχε η επιτροπή της FIFA και της UEFA με τον Γιώργο Γκιρτζίκη, ζητήθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ να αποσύρει τις αλλαγές που έκανε σχετικά με την επιτροπή δεοντολογίας, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες ζητήθηκε ακόμη η ΚΕΔ να στελεχωθεί από διεθνείς παρατηρητές. Επί της ουσίας η FIFA θέτει την ΚΕΔ υπό την εποπτεία της. Όπως επιβεβαιώνεται και από την ελληνική πλευρά, προέκυψαν βασικές διαφωνίες της ΕΠΟ με τους εκπροσώπους των δύο συνομοσπονδιών.
«Άδειασμα» σε Γκιρτζίκη και ΕΠΟ
«Αδειάζοντας» τον Γιώργο Γκιρτζίκη και τη σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ, ο εκπρόσωπος της FIFA...

Κόψαν τον Βρυώνη...


Δεν πέρασε η εγγυητική επιστολή τράπεζας του Hong Kong, που κατέθεσε...

Η δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες συνεχίζεται χωρίς το ''Ε'' του Βρυώνη ο οποίος κατέθεσε εγγυητική επιστολή 3 εκατομμυρίων τράπεζας του Hong Kong.

Όμως η...
διάρκεια της ήταν 36 ημερών και όχι ενός έτους όπως ρητά αναφέρεται στην προκήρυξη.
Ο Καλογρίτσας την γλίτωσε στο παρά πεντέ  καθώς κατέθετε την επιστολή 40 λεπτά αργότερα από την ορισθείσα ώρα...