Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Η "σύμπτωση" των πολιτικών γεγονότων υπό τό πρίσμα τής επίσκεψης Μακρόν...

Η επίσκεψη Μακρόν έβλαψε σοβαρά! Τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη…



Η Ντόρα Μπακογιάννη επέστρεψε στην πολιτική μετά από μακρά απουσία και είπε σε μια από τις συνεντεύξεις της αυτές τις ημέρες; «Δεν πιστεύω ότι ο Τσίπρας θα βγάλει την Άνοιξη».
Μόνο άπειρη δεν τη λες την «Ψηλή» για να πετάει τέτοιες  χοντράδες. Είτε τα βρήκε με τον αδελφό της -στο επίμαχο θέμα του πολιτικού μέλλοντος του υιού της – είτε έπαθε Άδωνι- και ας της φέρνει αλλεργία η ιδέα της αντιπροεδροσύνης του παλιού πουλέν του Καρατζαφέρη, από έναν Μητσοτάκη.
Διότι αν υπάρχει ένα ερώτημα αυτού του είδους, μετά τις θερινές εξελίξεις και αυτές που αναμένονται ως τις αρχές του 2018 είναι άλλο: «Θα βγάλει την άνοιξη ο Κυριάκος;».
Αν εξαιρεθούν δυο τρεις μιντιάρχες και κάποιοι αρθρογράφοι- κολλητάρια του, που  έχουν χάσει επεισόδια ίσως και τον ύπνο τους-  και συνεχίζουν να πλασάρουν κολοκυθοκορφάδες για  επικείμενη συντριβή του Τσίπρα και θρίαμβο του Μητσοτάκη – για να σωθεί το … αστικό καθεστώς-  τα νέα από το μέτωπο δεν είναι καθόλου καλά για τον πρόεδρο της ΝΔ.
Αν η κατάσταση της χώρας συνεχιστεί προς το καλύτερο όπως δείχνουν τα πράγματα, ως την άνοιξη πολλοί Νεοδημοκράτες θα βάλουν το δάκτυλο επί τον τύπον τον ήλων: μήπως πρέπει να αλλάξουμε αναβάτη τώρα που προλαβαίνουμε, αφού το άλογο μας βγήκε κουτσό; Σε κάθε περίπτωση τα πράγματα διαμορφώνονται ανησυχητικά για την Πειραιώς και το «σύστημα Κυριάκου»…

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΥ: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                   
  ΔΗΜΟΣ   ΜΥΚΟΝΟΥ
    
                                 
ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Ύστερα από πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Μυκόνου, ο νέος επιβατικός σταθμός του νησιού, εξοπλίζεται με ένα εκ των πλέον σύγχρονων μηχανημάτων επιθεώρησης ακτίνων Χ.
Η τεχνολογία αιχμής που αποκτά ο Δήμος Μυκόνου, χρησιμοποιείται με επιτυχία, σε εγκαταστάσεις ''υψηλού κινδύνου'' και όχι μόνο, όπως κυβερνητικά κτίρια, πρεσβείες, λιμάνια, αεροδρόμια,  δικαστήρια και σχολεία.
Στόχος είναι η πάταξη του λαθρεμπορίου, αλλά και η αποτροπή κάθε είδους έκνομης ενέργειας που ενδέχεται να θέσει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των κατοίκων και των επισκεπτών της Μυκόνου, όπως το εμπόριο ναρκωτικών ουσιών, όπλων και εκρηκτικών υλών.
Μάλιστα, ολοκληρώθηκαν ήδη, τόσο η εγκατάσταση του μηχανήματος επιθεώρησης Ακτίνων Χ όσο και η εκπαίδευση του προσωπικού ασφαλείας, καθώς και η μεταφορά των δύο μαγνητικών πυλών που διέθετε το ΔΛΤΜ, στο φυλάκιο ελέγχου του Νέου Λιμένα Τούρλου.
Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, δήλωσε σχετικά:
''Επενδύουμε στην ανάπτυξη της Λιμενικής Υποδομής του νησιού, προς όφελος του τόπου.
Πρωταρχικός στόχος μας είναι η ασφάλεια των επιβατών, μέσω λεπτομερών ελέγχων που θα πραγματοποιούνται με το νέο υπερσύγχρονο μηχάνημα ακτίνων Χ.
Θωρακίζουμε τη Μύκονο και στέλνουμε σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι το νησί μας ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας από τους πλέον δημοφιλείς και συνάμα ασφαλείς προορισμούς παγκοσμίως.''  

       Μύκονος, 04-09-2017
                                                ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ TON ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ THΣ ΦΤΕΛΙΑΣ (παράκτιο καί υποβρύχιο)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                         
ΔΗΜΟΣ   ΜΥΚΟΝΟΥ
   ΠΑΡΑΚΤΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΦΤΕΛΙΑΣ

Ο Δήμος Μυκόνου στηρίζει την εθελοντική πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Οργανισμού All for Blue, για τον παράκτιο και υποβρύχιο καθαρισμό της παραλίας Φτελιάς.
Ο σεβασμός προς το περιβάλλον, η ευαισθητοποίηση σε ζητήματα κοινής ωφέλειας, η οικολογική επαγρύπνηση, η κοινωνική ευθύνη και η εθελοντική προσφορά, αποτελούν έννοιες συνυφασμένες με τις αξίες και τα ιδανικά των κατοίκων της Μυκόνου.
Η Δημοτική Αρχή καλεί όλους τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού, να δείξουν για ακόμη μια φορά, την ανιδιοτελή τους αγάπη προς τον τόπο μας και ειδικώς προς την παραλία της Φτελιάς, η οποία αποτελεί αρχαιολογικό χώρο με ελεύθερη πρόσβαση για όλους.
Τη διοργάνωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μυκόνου, έχει αναλάβει η δραστήρια συνδημότης μας και ειδική σε θέματα θαλάσσιων καθαρισμών κ. Κατερίνα Τοπούζογλου.
Ραντεβού την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στην παραλία της Φτελιάς.
Θα είμαστε όλοι εκεί!

Μύκονος, 07-09-2017
ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΚΙΝΟΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                         
      ΔΗΜΟΣ   ΜΥΚΟΝΟΥ      
   
ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΚΙΝΟΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ


Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών δράσεων του Δήμου Μυκόνου, εντάσσεται και η μεγάλη συναυλία του τραγουδιστή και τραγουδοποιού Αλκίνοου Ιωαννίδη, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 στο Θέατρο Λάκκας.
Ο Πολιτιστικός Αθλητικός και Κοινωνικός Οργανισμός "Γεώργιος Αξιώτης" του Δήμου Μυκόνου διοργανώνει ακόμη μια όμορφη συναυλία, με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ για όλες και όλους.
Ώρα έναρξης της συναυλίας 21:00.
Να είστε όλοι εκεί!
 
Μύκονος, 08-09-2017  
                                                       ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ