Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Τον πολιτικό πολιτισμό ή τον έχεις ή δεν τον έχεις. Η ΚΕΠΟΜ τον έχει.

kepom_sima_lowΣτο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού, η επικεφαλής του συνδυασμού της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Μυκόνου Άννα Καμμή και μέλη της Κίνησης παρέστησαν στις τελικές ομιλίες και των δύο υποψηφίων δημάρχων που πραγματοποιήθηκαν χθες, με μικρή χρονική διαφορά μεταξύ τους.
Ακούσαμε τις δεσμεύσεις και των δύο όπως τη δημιουργία δημοτικής ανακύκλωσης στην πηγή με βάση το πρότυπο του ΜοίκοΝΟΣ, την προστασία των δημοσίων δομών και υποδομών, την εναντίωση σε κυβερνητικά σχέδια που θέλουν να απαξιώσουν το δημόσιο χαρακτήρα του αιγιαλού και των παραλιών, την προστασία του δημόσιου χώρου, τον εκδημοκρατισμό του δήμου, τη λειτουργία του με αξιοκρατία, διαφάνεια και ισονομία και την αξιοποιήση όλων των υγειών δυνάμεων του νησιού χωρίς αποκλεισμούς.
Θα πορευτούμε στο δημοτικό συμβούλιο με πνεύμα συνεργασίας με όποιον και αν εκλεγεί, εφόσον συμπορεύεται με τις βασικές μας αρχές όπως έχουν ξεκάθαρα διατυπωθεί προεκλογικά και εφόσον βέβαια τηρηθούν από τη μεριά τους και μετά την τελική αναμέτρηση.
Η ψήφος συνείδησης είναι η καθαρή πρόταση που αναδείχθηκε μέσα από τις δημοκρατικές συλλογικές διαδικασίες της ΚΕΠΟΜ για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

συνέχεια εδώ :  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.