Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Η Κ.Ε.Πο.Μ στην Άνω Μερά

Άννα Καμμή: Καλώ τους ανθυποψηφίους μου να δώσουν
θετική απάντηση στην πρόταση που απευθύνει η Κ.Ε.Πο.Μ
για μια κοινή δημόσια εκδήλωση διαλόγου των
τριών επικεφαλής

AnoMera 2l
ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΜΕΡΑ
Στις 04/05/2014 η «Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μυκόνου» πραγματοποίησε την πρώτη της ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση στην πλατεία της Άνω Μεράς. Θέλοντας να τιμήσουμε το φιλόξενο χωριό που βιώνει εδώ και χρόνια την απομόνωση και την αδιαφορία των διοικήσεων του Δήμου ξεκινήσαμε από εδώ συμβολίζοντας την έμφαση που θα δώσει η Κίνηση μας για την εγκαταλειμμένη Άνω Μερά και τους ανθρώπους της.
Στην εκδήλωση η επικεφαλής της συνδυασμού της Κ.Ε.Πο.Μ για τις επερχόμενες εκλογές Άννα Καμμή, μετά από μία αναδρομή στην ιστορία της Κίνησης, την πλούσια δράση της και την εμπειρία της εκπροσώπησης στο δημοτικό συμβούλιο την τελευταία τετραετία, ανέπτυξε τις θέσεις και τις προτάσεις για την διοίκηση του Δήμου. Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για βασικές κοινωνικές δομές και υποδομές που σκόπιμα για χρόνια υποβαθμίζονται για να γίνουν σήμερα εύκολοι στόχοι ιδιωτικοποίησης και δεσμεύτηκε για αγωνιστική διεκδίκηση ώστε η δημόσια περιουσία να προστατευτεί από τέτοιους σχεδιασμούς.
Επίσης αναφέρθηκε και στις τραγικές συνέπειες της κατάργησης των περιορισμών στην εκμετάλλευση του αιγιαλού και των παραλιών που προωθεί η κυβέρνηση με πρόσφατο σχέδιο νόμου.
Κάνοντας μία αναδρομή στην προβληματική, ανεπαρκή διοίκηση του Δήμου και το δύσκολο έργο σε αυτό το πλαίσιο για έναν δημοτικό σύμβουλο, ανέπτυξε την σειρά δράσεων που πραγματοποίησε η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μυκόνου με αποκορύφωμα την διερεύνηση εναλλακτικής πρότασης με Ανακύκλωση στην Πηγή. Καρπός της προσπάθειας αυτής αποτέλεσε ο συνεταιρισμός ΜΟΙΚΟΝΟΣ που φτιάχτηκε από πολίτες της Μυκόνου...

Για τη συνέχεια κλικ ΕΔΩ:  http://kepom.wordpress.com/2014/05/07/anomera_dynamiko_xekinima/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.