Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Σπίρτζης: Με τον Λαλιώτη θα χορεύω ταγκό στο Σύνταγμα…

spirtzislaliotis

Μετά τον Κώστα Λαλιώτη και ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης διέψευσε την πληροφορία του...
Γιώργου Παπαχρήστου στα ΝΕΑ περί «αρραβώνα» Σύριζα-ΠΑΣΟΚ, μετά από συνάντηση των δυο τους σε γνωστό στέκι πολιτικών δημοσιογράφων και καλλιτεχνών.

«Με τον Κώστα Λαλιώτη μας ενώνει μια φιλία πολλών χρόνων. Δεν αρνήθηκα ποτέ τις ιδεολογικές μου καταβολές. Είμαι σοσιαλιστής και το τι θα κάνω εγώ με τον Κώστα Λαλιώτη σας το λέω: θα χορεύω ταγκό στο Σύνταγμα», είπει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στη «Βραδυνή της Κυριακής».

Θυμίζουμε ότι ο δημοσιογράφος είχε δημοσιεύσει την πληροφορία ότι στο πλαίσιο της συζήτησης για σύγκλιση των δυο κομμάτων είχε προκύψει και η θετική ψήφος του ΠΑΣΟΚ υπέρ της συγκρότησης του ΕΣΡ, γεγονός που -όπως είχε σχολιάσει- έβγαλε από τη γωνία την κυβέρνηση.

Ο Κώστας Λαλιώτης είχε κάνει λόγο για μυθεύματα, σημειώνοντας ότι απλώς αντήλλαξαν στα όρθα δυο κουβέντες με τον υπουργό του Αλέξη Τσίπρα, καθώς γευμάτιζαν στην ίδια ταβέρνα.

Η Φώφη Γεννηματά είχε απαντήσει, όμως σε πολύ υψηλούς τόνους, κατηγορώντας τον Γιώργο Παπαχρήστο πως έγραψε ψέματα κατ΄εντολήν του παλιού αφεντικού του (εννοούσε τον Σταύρο Ψυχάρη) και του νέου (έδειχνε τον Γιάννη Αλαφούζο, επειδή ο δημοσιογράφος έχει προσληφθεί στον Σκάι).

Οι αντιδράσεις, ιδιαίτερα της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του δημοσιογράφου, που έκανε λόγο για προνομιακές σχέσεις της με τον επιχειρηματία Βαρδή Βαρδινογιάννη και επέμεινε στην ακρίβεια του ρεπορτάζ του…

aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.