Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Υποκριτική και βαθιά ταξική η στάση της ΝΔ για τα ΜΜΕ...

Στόχος ο Σαββίδης...
Kαι μοναδικό μέλημα οι καναλάρχες... Υποκριτική και βαθιά ταξική η στάση της ΝΔ για τα ΜΜΕ... Παροιμιώδης αδιαφορία για τους εργαζόμενους του MEGA...
Δεν είναι μόνο υποκριτικό το ενδιαφέρον της ΝΔ για τα ΜΜΕ και τους εργαζόμενους σε αυτά, είναι βαθιά ταξικό, με
ξεκάθαρη διάθεση ελέγχου και φίμωσης της διαφορετικής γνώμης!
 

Ενδεικτικά μόνο για το 2017 που φεύγει σε λίγες ημέρες και ήταν από τις χειρότερες χρονιές στην ιστορία του Τύπου σε όλα τα επίπεδα, τόσο δηλαδή για τις επιχειρήσεις σαν οντότητες όσο και για τους εργαζόμενους… Η ΝΔ βγήκε μπροστά μόνο σε τρεις περιπτώσεις: πρώτον, για να προστατεύσει τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών εν όψει της αδειοδότησης των καναλιών, δηλαδή για να μην πληρώσουν και για να μην ισχύσει το πλαφόν των 400 εργαζομένων, δεύτερον, για να διαμαρτυρηθεί όταν ο Ιβάν Σαββίδης εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον ΔΟΛ και τρίτον, εχθές με την κατάθεση ερώτησης 21 βουλευτών για την εφημερίδα Documento.
 

Αντίθετα, ενάμιση χρόνο που οι εργαζόμενοι του MEGA είναι απλήρωτοι και όμηροι μετόχων και τραπεζών η ΝΔ είναι άφαντη! Οι βουλευτές της δεν κατέθεσαν ούτε μία ερώτηση στη Βουλή… Ενώ η εκπρόσωπος του κόμματος Μαρία Σπυράκη που προέρχεται από το κανάλι δεν έχει κάνει, παρά τις επίμονες οχλήσεις των εργαζομένων και πρώην συναδέλφων της, ούτε μια δήλωση συμπαράστασης!  

Επίσης, μπορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ξεσήκωσε πολιτική θύελλα όταν ο Σαββίδης εκδήλωσε ενδιαφέρον για την εξαγορά του ΔΟΛ, με το επιχείρημα ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να ελέγξει τον Τύπο… Όταν ομως το συγκρότημα πέρασε στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη (κουμπάρος της αδελφής του προέδρου του κόμματος), κατάπιαν τη γλώσσα τους!

Επίσης, όταν ο Αλέξης Τσίπρας τον περασμένο Μάρτιο καλούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναλάβουν από κοινού νομοθετική πρωτοβουλία για τη διάσωση των επιχειρήσεων του Τύπου, μεταξύ άλλων για να αντιμετωπιστούν και τα εκτεταμένα φαινόμενα μη καταβολής της μισθοδοσίας των εργαζομένων σε αυτά… ο πρόεδρος της ΝΔ κώφευε!...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.