Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

“Ως πρόβατον επί σφαγήν...”

Είχε δυνατότητα επιπλέον εκπομπής 6 μηνών το Mega...
Μέγιστο χρονικό διάστημα 6 μηνών ως τέλη Μαίου 2018, θα είχαν οι μέτοχοι του Mega για να λειτουργούν τον τηλεοπτικό σταθμό, στην περίπτωση που είχαν αποφασίσει να καταθέσουν αίτηση για το διαγωνισμό. Το ορόσημο ήταν η ανακήρυξη των υπερθεματιστών.

Από τη στιγμή όμως που η Τηλέτυπος δεν συμμείχε στη διαδικασία, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση που λήγει στις 27 Φεβρουαρίου και στη συνέχεια το ΕΣΡ καλείται να λάβει την απόφαση για τη διακοπή λειτουργίας του, αν η ιδιοκτησία του, δεν διεκδικήσει την άδεια που δεν διατέθηκε.

Η νομοθεσία προβλέπει πως  “οι λειτουργούντες κατά την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου, πάροχοι περιεχομένου που θα συμμετάσχουν ανεπιτυχώς σε προκηρυχθείσα αδειοδότηση για την εμβέλεια και τον τύπο προγράμματος που αφορά η ενεστώσα λειτουργία τους, μπορούν να συνεχίσουν να εκπέμπουν έως τρεις (3) μήνες κατ’ ανώτατο όριο από την ανακήρυξη των οριστικών υπερθεματιστών. Μετά την παρέλευση της ως άνω προθεσμίας, τερματίζεται η λειτουργία τους με απόφαση του Ε.Σ.Ρ. που κοινοποιείται για την εφαρμογή της στην Ε.Ε.Τ.Τ. και τον αρμόδιο πάροχο δικτύου.”...

typologies.gr 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ "Νέας Μυκόνου": Ο υπέρτιτλος είναι δικός μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.