Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

"Όργανα αταξίας" τριγυρνάνε ασύδοτα μέ πρόσχημα τήν "Προστασία τού πολίτη"

Άγριος ξυλοδαρμός δυο νεαρών στη Μύκονο από αστυνομικούς
Στο νοσοκομείο κατέληξαν δυο νεαροί στη Μύκονο μετά από άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκαν από έξι αστυνομικούς του κλιμακίου της Ασφάλειας Αττικής, που είχαν φτάσει στο νησί ύστερα από έκκληση του Δημάρχου για την αντιμετώπιση των κλοπών.
Όλα ξεκίνησαν, από μια ασήμαντη αφορμή σε γνωστό μπαρ του νησιού οι δυο παρέες παρεξηγήθηκαν ύστερα από κάποια άγρια βλέμματα και βγήκαν στον δρόμο να λύσουν τις διαφορές τους.  
Όπως επισημαίνουν οι νεαροί στις καταθέσεις τους, οι αστυνομικοί τους την είχαν στημένη και μόλις οι ίδιοι απομακρύνθηκαν από το μαγαζί δέχθηκαν οργανωμένη επίθεση από αυτούς.
Τα πράγματα φαίνεται πήραν πολύ άγρια τροπή, αφού ο ένας νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά καθώς του έσπασαν τα δόντια και το σαγόνι και χρειάστηκε να μεταφερθεί στην Αθήνα για να μπει στο χειρουργείο, ενώ ο άλλος δέχτηκε τις περιποιήσεις από το κέντρο Υγείας του νησιού και αποχώρησε.
Ενήμερος για το περιστατικό είναι και ο εισαγγελέας Σύρου, ενώ οι αστυνομικοί βρίσκονται αντιμέτωποι και με πειθαρχικές διώξεις από την υπηρεσία τους.
 
περισσότερα : ΕΔΩ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ο υπέρτιτλος γράφτηκε από τή "Νέα Μύκονο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.