Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Αδώνιδος ασχημονούντος... Νέα επίθεση Αντώναρου...

...στον «δοτό ακροδεξιό αντιπρόεδρο»...

Νέα επίθεση του Ευάγγελου Αντώναρου στον Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή τα σχόλια του αντιπροέδρου για τα όσα έγραψε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. για την ΕΔΕ κατά των αστυνομικών που εμπλέκονται στην υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε νωρίτερα κατηγορήσει τον Ευάγγελο Αντώναρο, ότι μιλάει για “ζαρντινιέρες”, γεγονός που συνέβη κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος που δεν μασάει τα λόγια του όταν απευθύνεται στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. δείτε τί τού απάντησε από τό λογαριασμό του στό fb :
Evangelos Antonaros
Ο ακροδεξιος δοτος αντιπρόεδρος της σαμαρικησ ΝΔ προσπαθει να ρίξει τη μπάλα στην εξέδρα και γι αυτό ασχολείται με την ανούσια διαδικασία ( διαρροη ΕΔΕ) κι όχι με την ουσία της ΕΔΕ.
Όσο για τα άλλα: Προσωπικά εξακολουθώ απο το 2004 μέχρι σήμερα να υπερασπίζομαι τη διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.
Διαχρονικά. Χωρίς ναι μεν αλλά. Χωρίς υποσημειώσεις και διγλωσσίες.
Αντίθετα με εκείνον που ανακαλυψε ξαφνικά το...φως το αληθινόν όταν του ανοιξε διαπλατα την πόρτα ο Σαμαράς. Μέχρι τότε εβριζε, λοιδωρούσε, ελεεινολογούσε κι έλεγε απίθανα πράγματα για τον Καραμανλή και τη κυβέρνηση του.
Ολα αυτά είναι καταγραμμένα και τεκμηριωμένα. Αλλά δεν χρειάζεται να του τα θυμίσω. Γιατί ο εν λόγω κύριος έχει μείνει διαχρονικά.εκεί που ανήκε πάντα κι εξακολουθεί να ανήκει: Στα ακρα όπου τον είχαμε καταταξει αυτον και τους συνόμοιους του επίσημα και δημόσια ως κυβέρνηση το 2009. Οσα προσπαθεί να κάνει τώρα -- περιστασιακά και ψηφοθηρικά -- δεν αλλάζουν φυσικά την ουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.