Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Απεβίωσε ο Παρασκευάς Φουντάς

Συλλυπητήρια για το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από τον Γ. Παπανδρέου

Στις 3 το μεσημέρι κηδεύεται στη Σπάρτη το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ο επί 20ετία βουλευτής του κόμματος Παρασκευάς Φουντάς, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη σε ηλικία 75 ετών.

pasokΕκλεγόταν σχεδόν συνεχώς, στη Βουλή από το 1981, μέχρι το 2.000 και επί κυβερνήσεων Κώστα Σημίτη, είχε διατελέσει υφυπουργός Γεωργίας, (1998-2000).
Το δικό του «αντίο» στον Παρασκευά Φουντά έστειλε ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας για τη σεμνότητα, το ήθος και την εντιμότητα του εκλιπόντος, που χαρακτήρισαν τόσο την προσωπική όσο και την πολιτική του διαδρομή.«Αγωνίστηκε με συνέπεια πάντα στις αρχές και στις αξίες του και με σθένος από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, για τη Δημοκρατία και την Αλλαγή της χώρας», θυμίζει στη δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός, αναφερόμενος ιδιαίτερα στην ανιδιοτελή προσφορά του και τον τρόπο  με τον οποίο αυτή εκτιμήθηκε από τους Λάκωνες συμπολίτες του, που για μια εικοσαετία του εμπιστεύτηκαν την εκπροσώπησή τους στη Βουλή.
 «Ο Παρασκευάς Φουντάς, από όποια θέση και αν εκλήθη να προσφέρει, όπως και αυτή του υφυπουργού Γεωργίας, υπήρξε πάντα παράδειγμα για όλους», λέει ο πρώην πρωθυπουργός, εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.