Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Έκθεση για το επαγγελματικό γιότινγκ στον Πειραιά

Μαρίνα Φλοίσβου EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Χριστίνα Παπασταθοπούλου
Η έκθεση για το επαγγελματικό γιότινγκ στην Ελλάδα, με την επωνυμία «East Med Yacht Show», θα διεξαχθεί στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά από τις 13 έως τις 18 Μαΐου. 
Για την παρουσίαση του 15ου East Med Yacht Show, αύριο Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Στη συνέντευξη Τύπου θα συμμετάσχουν ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού Αντώνης Στελλιάτος, ο πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Μεσιτών και Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών Γιώργος Κολλίντζας.
Η Έκθεση διοργανώνεται από την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ) και τον Ελληνικό Σύνδεσμο Μεσιτών και Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών (ΕΣΜΕΘ), σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA), τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ) και το Greek Economic Forum.
Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό διεθνώς, με κύριο σκοπό τη δικτύωση και τη διερεύνηση συνεργασιών μέσω των επαγγελματιών του yachting και του κλάδου γενικότερα.
Πιο συγκεκριμένα το East Med Yacht Show αποσκοπεί στην:
α) Τόνωση του ποιοτικού θαλάσσιου τουρισμού.
β) Αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών των πλοίων αναψυχής.
γ) Βελτίωση της θέσης της Ελλάδας στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.
δ) Καθιέρωση του Πειραιά σαν μόνιμο και συνεχή τουριστικό προορισμό.
ε) Ανάπτυξη του δείκτη της ανταγωνιστικότητας σε σχέση με το ποιοτικό και εξειδικευμένο στοιχείο του θαλάσσιου τουρισμού.
στ) Δημιουργία συνεργασιών με ξένους φορείς.
ζ) Διεύρυνση των συνεργασιών και με άλλους ελληνικούς φορείς που δραστηριοποιούνται με σεβασμό και σοβαρότητα στην Ελληνική Τουριστική Αγορά.
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.