Από τον αναγνώστη μας Πέτρο Κωνσταντινίδη πήραμε την παρακάτω επιστολή και την δημοσιεύουμε ζητώντας από τον δήμαρχο Καμίνη να πάρει τις ανάλογες πρωτοβουλίες.
"Την ώρα που ο δήμαρχος Καμίνης ετοιμάζεται να διεκδικήσει εκ νέου την δημαρχία της Αθήνας, μια συμμορία ιδιωτών μηχανικών που έχει την "έδρα" της σε καφενείο της στοάς απέναντι από την Πολεοδομία (Σωκράτους) οδηγεί στην κόλαση της απόγνωσης τους μικροεπιτηδευματίες που λειτουργούν επιχειρήσεις εστίασης στο Δήμο της Αθήνας.
Οι συγκεκριμένοι μηχανικοί σε αγαστή συνεργασία με διεφθαρμένους υπαλλήλους του Δήμου της Αθήνας δημιουργούν συνεχώς προσκόμματα στους επιτηδευματίες που θέλουν να ανοίξουν μια μικρή επιχείρηση προφασιζόμενοι ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ παραβάσεις τις οποίες είναι έτοιμοι να παραβλέψουν με μίζες 3 και 4 χιλιάδων ευρώ.
Κεντρικό ρόλο στην συμμορία έχει μια γυναίκα υπάλληλος του Δήμου (ο άντρας που ήταν εξίσου διεφθαρμένος μετατέθηκε σχετικά πρόσφατα) η οποία με τους ιδιώτες μηχανικούς που έχουν στήσει την παράγγα συμμορία στον όροφο έχουν οδηγήσει επιτηδευματίες ακόμη και σε απόπειρες αυτοκτονίας...Μάλιστα ένας μικροεπιτηδευματίας συνέδελφός μας έχει videoσκοπήσει τον εκβιασμό που υπέστη. Καλούμε τον Καμίνη να πάρει τα μέτρα του πριν είναι πολύ αργά. Εκτός από την σφηκοφωλιά με τις παράνομες εγγραφές στα δημοτολόγια του Δήμου, υπάρχουν κι άλλες εστίες μόλυνσης στο Δήμο της Αθήνας..."