Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Καμιά φορά...

... πονάει για πάντα η "πρώτη φορά"!

"Λένε πως, αν σε κοροϊδέψουν μια φορά, τότε φταίνε αυτοί.
Αν σε κοροϊδέψουν και δεύτερη, τότε φταις εσύ" ...

Δεν το είχα κάνει ποτέ. Ήξερα πως η πρώτη φορά είναι πολύ σημαντική. Δεν έπρεπε να...
είναι με τον οποιονδήποτε, οι συνέπειες θα ήταν μεγάλες. Έπρεπε να είναι μοναδική. Αξέχαστη. Έπρεπε να ήταν με κάποιον που να τον εμπιστεύεσαι. Που μαζί του θα ένιωθες οικειότητα και ασφάλεια. Που δεν θα σε πρόδιδε την επόμενη μέρα.
Πρόκειται, άλλωστε για εκείνη τη στιγμή που από κορόιδο γίνεσαι μαλάκ@ς.

Ήρθε λοιπόν η πρώτη μου φορά την προηγούμενη Κυριακή.
Με πλησίασε ένας ψηλός, ώριμος άνδρας και μου ζήτησε να τον ακολουθήσω.
Τον ρώτησα ποιος είναι και μου απάντησε ότι είναι ο "Ανεξάρτητος".
Δεν είχε πάνω του κανένα χρώμα. Τα ρούχα του ήταν κάτασπρα. Καθαρά σαν μετά από μπουγάδα.
Μύριζε όμορφα, σα να τον είχαν λιβανίσει.
Μου μίλησε με ωραία λόγια, μου είπε ότι τα 'χει κανονίσει όλα για την πρώτη μου φορά και πως, αφού...

H τελική προεκλογική ομιλία - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ


Tην Παρασκευή στο Γρυπάρειο στις 20:30 η Τελική προεκλογική ομιλία του Α.Φιορεντίνου

10341691_707879812583586_8159178981172152806_n


Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΟΥ!
Ο Ανδρέας Φιορεντίνος σας προσκαλεί στην προεκλογική του ομιλία, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 23/5 στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο, στις 20:30.
Θα είμαστε όλοι εκεί για να στηρίξουμε τον Δήμαρχο της επόμενης μέρας μας!!

                                                          --------------------------

O Συνδυασμός "ΜΥΚΟΝΟΣ EΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ" τού Ανδρέα Φιορεντίνου καλεί σέ δημόσια συζήτηση τόν  συνδυασμό "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΡΑΣΗΣ" τού Κωνσταντίνου Κουκά.
                                                ---------------------------------

Διανύουμε το τελευταίο τριήμερο πριν τις εκλογές της Κυριακής. Το αποτέλεσμα της  Κυριακής είναι καθοριστικό για το μέλλον του τόπου μας. Η ψήφος της Κυριακής είναι απόφαση ευθύνης. Στα πλαίσια της ενημέρωσης των δημοτών του νησιού μας, σας καλούμε σε δημόσια συζήτηση. Η πρότασή μας είναι να ακυρώσουμε και οι δύο τις προγραμματισμένες μας ομιλίες και να συζητήσουμε, στα πλαίσια μιας αντιπαράθεσης που μπορεί να επιφέρει την σύνθεση. Να συζητήσουμε για ολους και για όλα με καθαρές κουβέντες . Στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, υπάρχει διάλογος. Περιμένουμε την απάντηση σας μέχρι σήμερα το βράδυ στις 21.00 για να καθοριστούν τα διαδικαστικά θέματα και οι λεπτομέρειες.
  
Γιά τό συνδυασμό                                                           Μύκονος  Πέμπτη  22/5/2014
"ΜΥΚΟΝΟΣ EΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ"
Ανδρέας Ν. Φιορεντίνος 

Συνέντευξη τού Ανδρέα Φιορεντίνου στην Κοινή Γνώμη (video)

"Μέ τήν πλατιά συμμαχία μέ τήν κοινωνία,
θά γυρίσουμε σελίδα..."
                                               -------------
Η μακρά περίοδος των εκλογών για 5 νησιά των Κυκλάδων συνεχίζεται, καθώς πέρασαν στον δεύτερο γύρο και μεταξύ αυτών είναι και η Μύκονος, με τους δύο μονομάχους Κ. Κουκά και Α. Φιορεντίνο, που θα δώσουν την τελική εκλογική μάχη την ερχόμενη Κυριακή.
Ο Ανδρέας Φιορεντίνος, ένας εκ των δύο διεκδικητών του Δημαρχιακού θώκου της Μυκόνου, μίλησε στην «Κοινή Γνώμη» τόσο για το πρώτο εκλογικό αποτέλεσμα, όσο και για την τελική έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης.  (δείτε τό video)


-Πως σχολιάζετε το πρώτο εκλογικό αποτέλεσμα;
-Είναι μία διαδικασία στην οποία είμαστε μαθημένοι. Το συμπέρασμα έδειξε ότι δυστυχώς και με δηλώσεις που προέκυψαν στον τύπο, το σύστημα εξακολουθεί να επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις στον Δήμο της Μυκόνου. Εμείς είμαστε αντιμέτωποι σε αυτό εδώ και πάρα πολύ καιρό και έχουμε υποστεί τις επιπτώσεις και εμείς και το νησί.
-Ποίος ο τρόπος που το «σύστημα» και όλο το καθεστώς που επικρατούσε στην Μύκονο, μπόρεσε να επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα;
-Ο ένας τρόπος ήταν να συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο άνθρωποι οι οποίοι έχουν διαφορετικό αξιακό περίγραμμα από το δικό μας. Αυτοί μας πλησίασαν και ζήτησαν, μέσω ανταλλαγμάτων κάτω από το τραπέζι, με αντάλλαγμα διάφορες θέσεις, είτε αντιδημάρχων ή Νομικών Προσώπων, κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν έχω κάνει στο παρελθόν και δεν θα το έκανα και τώρα. Η αλήθεια είναι ότι...

Λογικά, εκλογικά και παράλογα



   

kalaitzis15-05-14
                                                      τού ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΪΤΖΗ
Νεφελοβατούν όσοι νομίζουν ότι το αποτέλεσμα της προχθεσινής κάλπης εκθέτει, έστω και αμυδρώς, οιονδήποτε των εκτεθειμένων. Νικητές καίτοι νικημένοι εξήλθαν άπαντες από την εκλογική μάχη καθότι κατήγαγον περιφανή πανωλεθρίαμβο. Ο Απολείπειν Αντώνιος, επί παραδείγματι, μπορεί να είδε τους εκλεκτούς της καρδιάς του, για την υποψηφιότητα των οποίων σε Αθήνα, Αττική και Θεσσαλονίκη επέμεινε προσωπικώς, να καταβαραθρώνονται στις απόκρημνες χαράδρες του προσφιλούς του Ταΰγετου, πανηγυρίζει ωστόσο καθώς ο μισητός αντίπαλος Αλέξης Τσίπρας ματώνει στις ακανθώδεις ατραπούς των περιφερειών και των μικρών ή μεγαλύτερων δήμων. Ο Αρης ο σπηλαιώδης, όστις διαμόρφωσε πολιτική αδέξιου πλην ακροδεξιού λοχία, κομπορρημονεί επειδή ξεπέρασε λίγα δέκατα της μονάδας τον γνήσιο εκπρόσωπο του μορφώματος, βλαστημώντας ταυτοχρόνως το επώνυμό του διότι εάν λεγόταν Αρης Κασιδιάρης, θα είχε τώρα 34% και την πρωτεύουσα στο τσεπάκι του.

Ικανοποιημένος εμφανίζεται και ο...

Το σεξ, απειλή για τον προστάτη

Μια πρωτεΐνη από το παράσιτο τριχομονάδα μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη επικίνδυνων καρκινικών κυττάρων

  | ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/05/2014 08:00 |
Το σεξ, απειλή για τον προστάτη

Μέχρι σήμερα οι γιατροί για να εκτιμήσουν εάν κάποιος είχε πολλές πιθανότητες να εκδηλώσει καρκίνο του προστάτη ρωτούσαν εάν ο πατέρας ή ο παππούς του είχε παρουσιάσει τη νόσο. Τα επιστημονικά δεδομένα, δηλαδή, συνηγορούσαν ότι η κληρονομική προδιάθεση είναι ένας από τους ισχυρότερους παράγοντες. Τώρα, αμερικανοί ερευνητές διατείνονται πως και ο προστάτης, όπως και το 40% των καρκίνων, προκαλείται από τη σεξουαλική επαφή. Είναι δηλαδή σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.

Για να καταλήξουν σε αυτό το συμπέρασμα ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας ανέλυσαν κύτταρα από τον ανδρικό αδένα που έπασχε από καρκίνο. Αυτό που ανακάλυψαν ήταν η έντονη παρουσία ενός παρασίτου...

Βενιζέλος: Δεν έχω κάνει ποτέ προσωπικές επιλογές, κράτησα ενωμένο το ΠΑΣΟΚ το 2007 και το 2011


  Παραπολιτική
Συνεχίζει να ξαναγράφει τη σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου ο σπουδαίος Ευάγγελος Βενιζέλος, αυτή τη φορά τονίζοντας ότι ουδέποτε στην πολιτική του διαδρομή δεν έκανε επιλογές από «προσωπικό ενδιαφέρον».
Παραθέτω ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη σημερινή συνέντευξη του στον Αθήνα 9.84:
Το ερώτημα για την προσωπική μου συμμετοχή είναι και λίγο παράταιρο, διότι εγώ έχω κληθεί να βοηθήσω και έχω αναλάβει δύσκολα καθήκοντα υπό δύσκολες συνθήκες. Άρα, λοιπόν, δεν έχω κάνει ποτέ επιλογές, οι οποίες έχουν κάποιο προσωπικό ενδιαφέρον. Αν ήταν να κάνω προσωπικές επιλογές, το 2007 δεν θα υπήρχε ενιαία παράταξη, γιατί είχε φθάσει στα όρια του διχασμού το ΠαΣοΚ, αλλά το κράτησα ενωμένο με πολύ μεγάλο προσωπικό κόστος και το 2011. Δεν θα δεχόμουν να γίνω υπουργός Οικονομικών, χωρίς να έχω συμμετοχή στην προηγούμενη διαχείριση της κρίσης, ώστε να επωμισθώ ένα τεράστιο βάρος, για να μην οδηγηθούμε στην ανεξέλεγκτη καταστροφή».
Δεν είναι φοβερό ότι μοιάζει να θεωρεί προφανή υποχρέωση οποιουδήποτε χάσει σε μια εσωκομματική διαδικασία το να διαλύσει το κόμμα του και κατά συνέπεια επιζητά επιβράβευση επειδή τελικά δεν το έκανε;

Δεν είναι επίσης φοβερό ότι τον κατηγορεί μια εφημερίδα όπως οι Financial Times ότι ανέτρεψε τον πρωθυπουργό του το 2011 και ο ίδιος θεωρεί ότι τότε απλώς κράτησε τότε ενωμένο το ΠΑΣΟΚ;

Είναι φοβερός μωρέ, κρίμα να τον χάσουμε από τα πολιτικά πράγματα.

Κυρία Κοσιώνη, για διαβάστε καλύτερα τα δημοσιεύματα…


Συνωμότες οι Σαμαράς και Βενιζέλος...

«Δεν τους είπα δικτάτορες. Συνωμότες τους είπα». Οι Κάννες ήταν ξανά ένα σημείο αναφοράς του Αλέξη Τσίπρα και στην αποψινή συνέντευξή του, στη Σία Κοσιώνη.

Σαμαράς και Βενιζέλος ήταν συνωμότες γιατί…
κρυφά απ’ τα κόμματα τους, κρυφά απ’ τον ελληνικό λαό, επέβαλαν έναν πρωθυπουργό που επέλεξαν οι ξένοι.

Αναφερόμενος στο κλίμα των Καννών μίλησε και για το «κλάμα της κυρίας Μέρκελ». Εδώ ακολούθησε η παρακάτω στιχομυθία.

Κοσ.– Δεν έκλαψε η κυρία μερκελ για το δημοψήφισμα

Τσιπρ.– Για πες τε μας εσείς κυρίας Κοσιώνη γιατί έκλαψε τότε;

Κοσ.– Έκλαψε γιατί της ζήτησαν να βάλει η Γερμανία περισσότερα χρήματα.

Τσιπ.- Για διαβάστε καλύτερα τα δημοσιεύματα κυρία Κοσιώνη. Μέρκελ και Σαρκοζί τρομοκρατήθηκαν μόνο στην ιδέα, ότι με το δημοψήφισμα θα ανατρεπόταν η πολιτική της λιτότητος που επέβαλαν στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Για τον Παπανδρέου…

Ο Τσίπρας, φοβούμενος – πάντα το ‘χει στο μυαλό του αυτό – ότι θα τον πουν υποστηρικτή του Γιώργου Παπανδρέου, φρόντισε να...

Eυχαριστήριο τής "ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ"

” O αγώνας μόλις ξεκίνησε”

10312621_706685739369660_316232004707793488_n