Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Τό σκίτσο...

 
...τού Γιάννη Δερμεντζόγλου από τόν Ελεύθερο Τύπο

Ο Παπαδημούλης για την «θλιβερή» προσπάθεια να συζητηθεί η Eldorado στο Eurogroup...


  Το σχόλιο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την αποτυχημένη προσπάθεια ορισμένων ΜΜΕ να συζητηθεί «με το στανιό» η Eldorado στο χθεσινό Eurogroup:
 
Η εγκυρότητα θυσία στο βωμό της Eldorado
«Με Γεωργίου και Eldorado» θα ξεκινούσε το σημερινό (Παρασκευή 15/9) Eurogroup, μας ενημέρωνε, επικαλούμενη πηγές των Βρυξελλών, η ανταποκρίτρια της «Καθημερινής», Ελ. Βαρβιτσιώτη:

Spiegel: «Αφήστε και τους Έλληνες να ψηφίσουν» στη Γερμανία



REUTERS/FABRIZIO BENSCH
Πώς θα μπορούσε να αποκτήσει επιτέλους ζωντάνια ο ομολογουμένως ανιαρός προεκλογικός αγώνας στη Γερμανία; Μήπως θα έπρεπε να δοθεί δικαίωμα ψήφου και στους Έλληνες, διερωτάται το Spiegel;
«Αφήστε και τους Έλληνες να ψηφίσουν» είναι ο τίτλος άρθρου που φιλοξενείται στην ηλεκτρονική έκδοση του Spiegel και το οποίο υπογράφει o οικονομικός συντάκτης Τόμας Φρίκε, διευθυντής του οικονομικού πόρταλ wirtschaftswunder.de.
Επιχειρώντας να απαντήσει στο ερώτημα πώς θα μπορούσε να αποκτήσει επιτέλους ζωντάνια ο ομολογουμένως ανιαρός προεκλογικός αγώνας στη Γερμανία, ο γερμανός δημοσιογράφος προχωρά σε μια τελείως ανορθόδοξη, όπως ομολογεί, πρόταση: να ψηφίσουν στις γερμανικές εκλογές και οι Έλληνες. «Εντέλει η κυβέρνηση Μέρκελ τους χρωστά αρκετά», όπως αναφέρει. Βεβαίως και πρόκειται για...