Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Σέ τέμπο "allegro ma non troppo" τό διεθνές "ΚΡΑΑ" γιά τήν -άνευ αντικρίσματος- γνωστή "ευθυμοειδυλλιακή" βράβευση...






Μετά το σάλο που προκλήθηκε με αφορμή τη βράβευση της Ελένης Αντωνιάδου από την υπουργό παιδείας Νίκη Κεραμέως, η Wikipedia άλλαξε τις πληροφορίες για την Ελένη Αντωνιάδου και στην κατηγορία «Σπουδές και Έρευνα» γράφει πως «είναι πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής με εφαρμογές στη Βιοϊατρική από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ενώ είναι, επίσης, κάτοχος  μεταπτυχιακού διπλώματος από το πανεπιστήμιο του Ιλινόι. Η ιδιότητα της ως ερευνήτρια της NASA παρόλο που αναφέρεται σε αρκετά μέσα μαζικής επικοινωνίας δεν τεκμηριώνεται από καμία επαληθεύσιμη πηγή. Συμμετείχε ως φοιτήτρια στη θερινή Ακαδημία της ΝΑΣΑ». 
Παράλληλα, η Telegraph, σε εκτενές ρεπορτάζ, αναφέρεται στην υπόθεση που έχει γίνει Viral στα social media.


Στο δημοσίευμά της με τίτλο «Η πρώτη Ελληνίδα Barbie κατηγορείται ότι ψευδώς δούλεψε στη NASA», τονίζει επίσης ότι το όνομά της δεν περιλαμβάνεται στα αρχεία βραβεύσεων της NASA και επικαλείται τον εκπρόσωπο της NASA που δήλωσε ότι η Ελένη Αντωνιάδου δεν εργάστηκε ποτέ στην αμερικανική διαστημική υπηρεσία.

 από : Τvxs.gr 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ο υπέρτιτλος προστέθηκε από τή "Νέα Μύκονο"

Τoscana : Εικόνες από τήν Ιταλία τής Αναγέννησης Σιένα, Σάν Τζιμινιάνο...

Siena : Piazza del Campo. Από τό Μεσαίωνα μέχρι σήμερα απαράλλαχτη...
San Gimignano : Ολόκληρη η πόλη αναλλοίωτη από τό
Μεσαίωνα μέχρι σήμερα...
Τό (χωριό σήμερα) Σαν Τζιμινιάνο κατάφερε να διατηρήσει 14 ψηλούς πύργους, από τους 74 που είχε κάποτε, ποικίλου ύψους που έχουν γίνει το διεθνές σύμβολο του...
(Δείτε τό VIDEO σέ πλήρη εικόνα γιά καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα)

Η εύστοχη τοποθέτηση τής Ντόρας Μπακογιάννη...

Θα ψηφίσει η Ντόρα προανακριτική για τον Παπαγγελόπουλο;...
Μια πολύ καθαρή πολιτική άποψη για την υπόθεση Novartis διατύπωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στον Σκάι. Θεωρεί την υπόθεση φιάσκο του ΣΥΡΙΖΑ -κι εδώ που τα λέμε ως προς τους χειρισμούς δεν έχει άδικο, αλλά πιστεύει ότι Δημ. Παπαγγελόπουλος πρέπει να κριθεί από την τακτική δικαιοσύνη, αφού δεν είναι ακριβώς πολιτικό πρόσωπο.

Η τοποθέτηση είναι εύστοχη. Το θέμα είναι αν αυτό αφαιρεί την ψήφο της από την πρόταση της ΝΔ για Προανακριτική κατά του πρώην υπουργού.

Θα το καταπιεί όπως έχει κάνει σε άλλες περιπτώσεις ή θα επιμείνει; Δεν μπορεί άλλα να πιστεύει και να το λέει δημόσια και άλλα να ψηφίζει.

Έτσι κι αλλιώς η περίοδος της σιωπής φαίνεται να τέλειωσε για την κυρία. Από εδώ και πέρα μάλλον θα τη βρίσκουν μπροστά της. Τα παιδιά του Μεγάρου Μαξίμου εννοείται...

Πηγή: anoixtoparathyro.gr

Καί δεύτερη δικαστική λειτουργός παραιτείται από τήν υπόθεση Noor1...


Την παραίτησή της κατέθεσε η ανακρίτρια στην υπόθεση Noor1, Καλλιόπη Μάντακα.
Πρόκειται για τη δεύτερη δικαστική λειτουργό που είχε χρεωθεί την ανάκριση για την πολύκροτη υπόθεση του μετά την μετάθεση από τον Πειραιά, πέρσι τον Σεπτέμβριο, της Ευαγγελίας Αλεξακίδου.
Οι λόγοι της παραίτησης δεν έχουν γίνει γνωστοί.
Στην απόφαση που εκδόθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης αναφέρεται:
«Με προεδρικό διάταγμα της 22ας Αυγούστου 2019, που εκδόθηκε στην Αθήνα μετά από πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης, σύμφωνα με το άρθρο 58 του Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων και Κατάστασης Δικαστικών Λειτουργών (κυρωτικός νόμος 1756/1988,Α'35), όπως ισχύει και το π.δ. 83/9-7-2019 «Διορισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών» (Α' 121), γίνεται δεκτή η από 9-5-2019 αίτηση παραίτησης από την υπηρεσία της Προέδρου Πρωτοδικών Πειραιά Καλλιόπης-Ιωάννας Μάντακα του Εμμανουήλ και της Μαρίας.
Ο Υπουργός
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΑΡΑΣ»