Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Λιμενικός καταγγέλει Σκάι...

Καταγγελία...
Ο ΣΚΑΙ έπαιξε βίντεο, παρουσιάζοντας του λιμενικούς ως ιδιώτες που διασώζουν πυρόπληκτους...
Μια απίστευτη καταγγελία σε βάρος του Σκάι κάνει ο λιμενικός Νίκος Καράμπου. Καταγγέλλει ότι το κανάλι πήρε χωρίς άδεια τα δικά του βίντεο από διασώσεις πυρόπληκτων και τα παρουσιάζει ως διασώσεις ιδιωτών, «την ώρα που οι λιμενικοί κοιτάζουν»!

Στην ανάρτηση του στο Facebook, ο Νίκος Καράμπου σημειώνει:

Ο Σκάι έχει πάρει δικά μου βίντεο από διασώσεις, χωρίς την άδεια μου και τα παρουσιάζει ως διασώσεις ιδιωτών, ενώ στο σκάφος είναι οι συνάδελφοι μου. Και παρουσιάζει το ΛΣ εκείνη την ώρα ως απλούς παρατηρητές. Αν υπάρχει συνδικαλιστής συνάδελφος ή κάποιος από το υπουργείο παρακαλώ να βάλει τα πράγματα στη θέση τους γιατί θα βγω χωρίς άδεια και θα μιλήσω. Οι συνάδελφοι μου ξέρουν αν θα το κάνω ή όχι. Δεν γίνεται να μας προσβάλει ο κάθε δημοσιογράφος κάνοντας αντιπολίτευση στις πλάτες των νεκρών.


πηγη documentonews.gr

Οίκος Fitch: Αναβάθμισε τήν Ελλάδα σέ «ΒΒ-» από «Β»...

Σε «ΒΒ-» από «Β» προηγουμένως, αναβάθμισε ο οίκος Fitch την αξιολόγηση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας, διατηρώντας παράλληλα το outlook σε «σταθερό».

Η αναθεώρηση της ελληνικής αξιολόγησης αντανακλά τους εξής παράγοντες:

H μεγαλύτερη σε βάθος και διάρκεια ύφεση που έχει καταγραφεί στην ανθρώπινη ιστορία σε καιρό ειρήνης...

Τη μεγαλύτερη ύφεση...
...στην ανθρώπινη ιστορία έζησε η Ελλάδα...
Ερωτηματικά για την «καθαρή έξοδο» της Ελλάδας από τα μνημόνια θέτει η γνωστή δημοσιογράφος του περιοδικού Forbes, Φράνσις Κόπολα, σημειώνοντας ότι η χώρα έζησε την μεγαλύτερη σε βάθος και διάρκεια ύφεση που έχει καταγραφεί στην ανθρώπινη ιστορία σε καιρό ειρήνης.
«Οι (θετικές) προβλέψεις του ΔΝΤ για την ελληνική οικονομία πρέπει να γίνονται δεκτές με σκεπτικισμό», αναφέρει η Κόπολα, υπενθυμίζοντας ότι για χρόνια το ταμείο υποστήριζε ότι η ανάπτυξη «έρχεται από στιγμή σε στιγμή», ενώ η χώρα βυθιζόταν βαθύτερα στην ύφεση.
Η Κόπολα υποστηρίζει ότι...

Υπάρχουν δύο Ελλάδες...

Η Ελλάδα της Στεφανίδη, της Κυριακοπούλου, της Σάκκαρη, του
Τσιτσιπά, του Γκολομέεβ, του Τεντόγλου, του Πετρούνια, της Παπαχρήστου, του Λάζαρου, του Φορτούνη και η Ελλάδα της Αυλωνίτου και των λοιπών συναδέλφων της -πρωταθλητών στην παπαρολογία...

ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ - Matrix24

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν η Βούλα Παπαχρήστου...

Την πρώτη θέση στον τελικό του τριπλούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στο Βερολίνο, χάρισε στην Ελλάδα η Βούλα Παπαχρήστου με άλμα στα 14.60μ.

Πρόκειται για το τρίτο χρυσό μετάλλιο που κατακτά η χώρας μας στο Βερολίνο...