Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Τό σκίτσο...

                                          ...τού Βαγγέλη Παυλίδη

Από τή σημερινή συζήτηση πρό ημερησίας διατάξεως στή Βουλή...

Κυρ. Μητσοτάκης: Ας γίνει Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση του Noor 1

Δεν ζητήσατε ποτέ συγνώμη για τα ψέματα που είπατε πριν τις εκλογές του 2015, σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ σε ό,τι αφορά το κόστος της διαπραγμάτευσης, επισήμανε πως ο κ. Ρέγκλινγκ είπε ότι αυτό ανήλθε στα 100 δισ. ευρώ.
INTIME NEWS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Την επίθεσή του στην κυβέρνηση συνέχισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στη δευτερολογία του κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία.

Μεταξύ άλλων, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι λέει ασύστολα ψέματα και την κυβέρνηση ότι υπέγραψε τέταρτο μνημόνιο, ενώ επέμεινε: «Θα υπογράψετε ό,τι σας ζητηθεί για να μείνετε στην καρέκλα».
Δεν ζητήσατε ποτέ συγνώμη για τα ψέματα που είπατε πριν τις εκλογές του 2015, σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ σε ό,τι αφορά το κόστος της διαπραγμάτευσης, επισήμανε πως ο κ. Ρέγκλινγκ είπε ότι αυτό ανήλθε στα 100 δισ. ευρώ.
Απαντώντας σε σχετική αποστροφή του Πρωθυπουργού για τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη στο Politico, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πέρασε στην αντεπίθεση. «Μη μου κουνάτε εμένα το δάχτυλο για τη Χρυσή Αυγή γιατί μαζί με τη Χρυσή Αυγής ρίξατε την προηγουμενη κυβέρνηση» είπε, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από την πτέρυγα των κυβερνητικών βουλευτών.
Ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε πως αυτό που είπε στο Politico ήταν... 

Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2017
Γιά νά διαβάστε ολόκληρο τό ρεπορτζ κάντε κλίκ στή : NΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

"Νοσηλευόσασταν τζάμπα, εις υγείαν των κορόιδων"...

Τσίπρας: Νοσηλευόσασταν τζάμπα εις υγείαν των κορόιδωνΑιχμές Τσίπρα κατά ΝΔ...
Μεταξύ των πολλών άλλων για τα οποία μίλησε κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας συζήτησης στη Βουλή, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αναφέρθηκε και στην...
υπόθεση του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» και στις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία.

«Για πολλούς από εσάς δεν υπήρχε θέμα αγωνίας για το πώς θα νοσηλευτείτε ή πώς θα πληρώσετε τα νοσήλια, γιατί νοσηλευόσασταν τζάμπα στο "Ντυνάν" εις υγείαν των κορόιδων, όπως αποκαλύπτεται από την Εξεταστική Επιτροπή για τα σκάνδαλα στην Υγεία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η διάσωση της Υγείας και η ενίσχυση του ΕΣΥ ήταν και παραμένει απόλυτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση, σε αντίθεση με τους προηγούμενους των οποίων προτεραιότητα ήταν η κατάρρευσή της», επισήμανε ο κ. Τσίπρας και σημείωσε ότι ο επόμενος μεγάλος στόχος για την Υγεία είναι έως το τέλος του 2017 να έχουν τεθεί σε λειτουργία 239 τοπικές μονάδες Υγείας σε 80 διαφορετικές περιοχές της χώρας. 


Kόσμος καί ...κοσμάκης μπαινοβγαίνει στό Μαξίμου...

Απροσδόκητη επίσκεψη επιχειρηματία και ισχυρού μιντιάρχη στο Μαξίμου


…αιφνιδίασε ακόμη και τους υπαλλήλους του μεγάρου
Την πόρτα του Μαξίμου – σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, λέγεται ότι πέρασε στις αρχές της περασμένης εβδομάδας κορυφαίος επιχειρηματίας που εσχάτως έχει αποκτήσει τεράστια δύναμη στα media, κατέχοντας σημαντικές επιχειρήσεις ΜΜΕ.
Η συνάντηση του επιχειρηματία με τον πρωθυπουργό, παρουσία ενός υπουργού… αιφνιδίασε ακόμη και τους υπαλλήλους του Μεγάρου Μαξίμου, αφού ήταν το τελευταίο πρόσωπο τη συγκεκριμένη στιγμή που περίμεναν να αντικρύσουν μπροστά τους!
Το κλίμα της συνάντησης – παρά τη συγκυρία, ήταν καλό και το ραντεβού είχε μεγαλύτερη διάρκεια του αναμενομένου.
Αν και δεν έγινε γνωστό τι συζήτησαν πρωθυπουργός και επιχειρηματίας… θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι η κουβέντα μεταξύ των δύο, παρόντος του υπουργού, περιστράφηκε γύρω από τις τελευταίες επενδύσεις του επιχειρηματία στα ΜΜΕ… Ενώ, δεδομένου ότι το αίτημα για το ραντεβού με τον πρωθυπουργό υποβλήθηκε από την πλευρά του νέου μιντιάρχη που πρόσφατα απασχόλησε την επικαιρότητα, εικάζεται ότι επιχειρήθηκε εκτόνωση της κατάστασης… αλλά και προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι.
Όλα λοιπόν μένει να αποδειχθούν στην πράξη! 

Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017 
enimerosi24.gr