Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

«Να πουν πότε θα ξεπληρώσουν τα φέσια τους»...

«Αφού απέτυχαν οι προσπάθειες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να θαφτούν οι ευθύνες τους για τα θαλασσοδάνεια σχεδόν μισού δισ. ευρώ, τώρα που η Δικαιοσύνη προχωρά ανεμπόδιστη στη διερεύνηση, αντί να ζητήσουν έστω μία συγγνώμη όχι μόνο για τα δάνεια αλλά και για την κατάπτυστη τροπολογία του 2013, με την οποία απαλλάσσονταν όλοι οι υπεύθυνοι, ζητούν από πάνω και τα ρέστα» αναφέρει σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

Το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού αναφέρει:

Αφού απέτυχαν οι προσπάθειες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να θαφτούν οι ευθύνες τους για τα θαλασσοδάνεια σχεδόν μισού δισ. ευρώ, τώρα που η Δικαιοσύνη προχωρά ανεμπόδιστη στη διερεύνηση, αντί να ζητήσουν έστω μία συγγνώμη όχι μόνο για τα δάνεια αλλά και για την κατάπτυστη τροπολογία του 2013, με την οποία απαλλάσσονταν όλοι οι υπεύθυνοι, ζητούν από πάνω και τα ρέστα.

Έχουν το θράσος να ζητούν διαγραφή των δανείων τους και να ανακαλύπτουν πάλι πολιτικές διώξεις και σκευωρίες.

Θα ήταν προτιμότερο να ενημερώσουν τους Έλληνες πολίτες πότε και πώς θα ξεπληρώσουν τα φέσια τους...

Το ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ) φυλλοροεί και φθίνει...

ΚΙΝΑΛ: Πορεία σε έρημο αυχμηρά*
Περνάει απαρατήρητο το ΚΙΝΑΛ, παρά την πληθωρική παρουσία των στελεχών του στα ΜΜΕ. Φευ! Η πλειονότης των στελεχών δεν ενδιαφέρεται να εκθέσει τις θέσεις του Κινήματος για την «μεταμνημονιακή» εποχή και το μέλλον της χώρας. 
ΚΙΝΑΛ: Πορεία σε έρημο αυχμηρά
του Γιάννη Τριάντη
Η εξουσία το έφθειρε το ΠΑΣΟΚ. Το Μνημόνιο πού έφερε ο Γιώργος Παπανδρέου, το στιγμάτισε ανεξίτηλα. Και η σύμπραξη με τη ΝΔ το έστειλε στα τάρταρα.
Αλλαξε ονόματα και αρχηγούς, γύρεψε νέες συμμαχίες, προσπάθησε να επιχωματώσει τα ρήγματα στο εσωτερικό του, αλλά τίποτε. Το ΚΙΝΑΛ  φυλλοροεί και φθίνει.
Σχεδόν κανένας δεν ασχολείται μαζί του ουσιαστικά. Ουδείς ενδιαφέρεται για τις προγραμματικές θέσεις του. Κανένας δεν σχολιάζει τις επι μέρους παρεμβάσεις του, ακόμη και όταν είναι αξιοπρόσεκτες (π.χ. κριτική στις πρόσφατες εξαγγελίες Τσίπρα).
Περνάει απαρατήρητο το ΚΙΝΑΛ, παρά την πληθωρική παρουσία των στελεχών του στα ΜΜΕ. Φευ! Η πλειονότης των στελεχών δεν ενδιαφέρεται να εκθέσει τις θέσεις του Κινήματος για την «μεταμνημονιακή» εποχή και το μέλλον της χώρας...

Πρωτοφανής επίθεση στον Κώστα Καραμανλή...

Επίθεση με ουρά
Κώστας Καραμανλής, Κυριάκος Μητσοτάκης 
Η πρωτοφανής επίθεση (Μαρινάκη) στον Κώστα Καραμανλή και από την πρώτη (μάλιστα) σελίδα των χθεσινών «ΝΕΩΝ» ίσως έπρεπε να περάσει απαρατήρητη στην εποχή της υπερβολής που ζούμε...
Πρώτον, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που το Συγκρότημα τα βάζει με τον πρώην αρχηγό της Ν.Δ. και, δεύτερον, γιατί ο συγκεκριμένος (έμπειρος) συντάκτης πλειοδοτεί σε «αυριανικού τύπου» επιθέσεις εναντίον πολλών.
Αυτό που ομολογουμένως ήταν έκπληξη και γεννά ερωτήματα είναι γιατί επελέγη ένα τέτοιο κείμενο, σήμερα και μέσα από το έντυπο που δεν κρύβει τους δεσμούς του με την ηγεσία της Ν.Δ., για ένα κορυφαίο στέλεχος της παράταξης. Δεν είναι κρυφές, εξάλλου, και οι σχέσεις Μαρινάκη - Μητσοτάκη...
Τι ήταν εκείνο που ώθησε την ηγεσία της Ν.Δ. και το επιχειρηματικό της αποκούμπι στα ΜΜΕ να προχωρήσουν σε μια τέτοια ενέργεια; Τι ήταν αυτό που έκανε τον κ. Μητσοτάκη και τα στελέχη του να επικυρώσουν με τη σιωπή τους ένα τέτοιο επιθετικό δημοσίευμα για έναν πρώην πρωθυπουργό και εν ενεργεία βουλευτή του κόμματός τους;...

Γιατί το συγκρότημα Μαρινάκη επιτίθεται στον Κ. Καραμανλή;

Πώς ο Γιώργος Παπαχρήστος μεταμορφώθηκε σε Στέφανο Χίο
Γιατί το συγκρότημα Μαρινάκη επιτίθεται στον Κ. Καραμανλή

Προκάλεσε αίσθηση η χθεσινή επίθεση του συγκροτήματος Μαρινάκη στον Κώστα Καραμανλή, με χαρακτηρισμούς τόσο χυδαίους που, όπως γράφει και η ΕφΣυν,  μέχρι τώρα τους συναντούσαμε μόνο σε έντυπα τύπου «Μακελειό». Το ολοσέλιδο άρθρο που υπέγραφε ο Γιώργος Παπαχρήστος και προβλήθηκε και στο πρωτοσέλιδο..
της εφημερίδας «Τα Νέα», αποκαλεί τον Καραμανλή «ασώματο κεφαλή».
Το άρθρο που επιγράφεται «Ο πραγματικός στόχος πίσω από την αφωνία του Κώστα Καραμανλή» ξεκινά ως εξής: «Στα όσα απίθανα συμβαίνουν στην ελληνική πολιτική σκηνή, αναμφίβολα, ξεχωριστή θέση κατέχει ένα πραγματικό “μετέωρο”, που όμοιό του δύσκολα μπορεί να εντοπίσει κανείς, όσο κι αν το αναζητήσει στο βάθος των δεκαετιών της σύγχρονης πολιτικής μας ιστορίας. Ακαμπτο. Ακούνητο. Αμίλητο. Μία ασώματος κεφαλή. Ενα δικό μας Ράσμορ. Αυτό το “μετέωρο” έχει ονοματεπώνυμο: λέγεται Κωνσταντίνος Καραμανλής του Αλεξάνδρου».

Βίντεο από τις εργασίες στο γήπεδο της ΑΕΚ...

Εντυπωσιακές εικόνες κατέγραψε το drone της ΠΑΕΝέο βίντεο από τις εργασίες στο γήπεδο της ΑΕΚ

13/09/2018 
Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες που γίνονται στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια. Το drone της ΠΑΕ έκανε μια ακόμα πτήση πάνω από το σημείο που θα χτιστεί το γήπεδο και σίγουρα οι εικόνες που κατέγραψε είναι άκρως εντυπωσιακές.

 
από Newsbeast

Wall Street Journal: Οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις βρίσκονται στο απόγειό τους...

Ενίσχυση στρατιωτικής παρουσίας στην Ελλάδα...
Για συζητήσεις Ελλάδας- ΗΠΑ που αφορούν στην επέκταση της παρουσίας των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων στη χώρα μας κάνει λόγο η Wall Street Journal.

Η WSJ αναφέρεται σε ευρύτερη χρήση αεροπορικών και ναυτικών βάσεων της ελληνικής επικράτειας μια κίνηση που στοχεύει στην ενίσχυση της παρουσίας των ΗΠΑ στην Ανατολική Μεσόγειο εν μέσω κλιμάκωσης των αμερικανοτουρκικών σχέσεων. Επί της ουσίας δηλαδή θέλουν να χρησιμοποιήσουν την Ελλάδα ως… αντίβαρο.

Σύμφωνα με την WSJ οι Αμερικανοί αξιωματούχοι θεωρούν την Ελλάδα...