Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Η κυρία Τασία κι ο κύριος Τασούλας...

 Όταν στό προεδρείο τής Βουλής -μέ ευθύνη τού πρωθυπουργού- εναλλάσσονται πρόσωπα πού ακούν σέ ονόματα όπως : 
...κυρία Τασία καί κύριος Τασούλας, τότε... 
...ή ο πρωθυπουργός διαθέτει -κεκρυμμένη επιμελώς- δυσθεώρητη καί απύθμενη αίσθηση τού χιούμορ...
ή η πραγματικότητα μάς έχει πάρει χαμπάρι, ως λαό, καί μάς ...εργάζεται κανονικά...!

Δ.Ν.Α.

Ποιούς καί γιατί "διευκολύνει" τό κλείσιμο τού ΣΔΟΕ;

Τί κρύβεται πίσω από την κατάργηση του ΣΔΟΕ 
Κατά τον νέο υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο δεν υφίσταται κατάργηση του ΣΔΟΕ και του ΣΕΠΕ – αντιθέτως υφίσταται «ενίσχυση» και «αποκομματικοποίηση» και των δύο φορέων.
Κατά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη «η κατάργηση του ΣΔΟΕ είναι μία από τις πολλές αποδείξεις για την κρυφή ατζέντα της ΝΔ» και αποτελεί  το καλύτερο δώρο, σε φοροφυγάδες-λαθρέμπορους και άλλους οικονομικούς εγκληματίες»...

Η απολογία τού φασίστα : «Μια απλή ανθρωποκτονία ήτανε, που την κάνανε ολόκληρη ιστορία»

Υπάρχουν ακόμη υγιή αντανακλαστικά στον Τύπο...
Σχεδόν όλες οι εφημερίδες είχαν στην πρώτη τους σελίδα την δίκη της Χρυσής Αυγής με την απολογία ντροπής του Ρουπακιά («μια απλή ανθρωποκτονία έκανα») με τον δράστη της δολοφονίας Φύσσα να προσπαθεί να απεμπλέξει τα ηγετικά στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης.

Δύο εφημερίδες μάλιστα το έκαναν και βασικό θέμα στο πρωτοσέλιδό τους δείχνοντας ότι υπάρχουν ακόμη υγιή αντανακλαστικά στον Τύπο. Πρόκειται για την «Εφημερίδα των Συντακτών» και το «Εθνος». 

Η μεν πρώτη με 6στηλη φωτογραφία Ρουπακιά στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναφέρει στην πρώτη της σελίδα:

"Το δολοφονικό πρόσωπο του ναζισμού - «Μια απλή ανθρωποκτονία ήτανε, που την κάνανε ολόκληρη ιστορία», Γ. Ρουπακιάς, 18/7/2019 - Μια ψυχρή «αναπαράσταση» του φόνου ήταν η απολογία του Ρουπακιά στη δίκη της Χρυσής Αυγής. 

Και μια κυνική ομολογία των... ιδεωδών της ναζιστικής οργάνωσης. Ο μαχαιροβγάλτης της 18ης Σεπτεμβρίου 2013, αυτοαναιρούμενος, αυτοδιαψευδόμενος και εκτιθέμενος, τήρησε τον όρκο που έχει δώσει στον Αρχηγό του"

Το δε «Εθνος» και αυτό με 6στηλη φωτογραφία του Ρουπακιά είχε βασικό τίτλο "Η απολογία της ντροπής / Για πρώτη φορά απούσα η Μάγδα Φύσσα - Δεν άντεξε να ακούσει τον δολοφόνο του γιου της"...

zoornalistas.com

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ο υπέρτιτλος γράφτηκε από τή "Νέα Μύκονο"

Όλοι νομίζουν ότι τή γλύτωσε ο Τσουκάτος. Ενώ “Άλλος τή γλύτωσε”...

Δεν είναι παραγραφή για τον Τσουκάτο...
...είναι παραγραφή για τον Σημίτη...
Ας αφήσουμε τα νομοτεχνικά στην δίκη της Siemens- ή σε ό,τι απέμεινε από αυτή, αφού τα μεγάλα ψάρια διέφυγαν- και ας δούμε την πιο ενδιαφέρουσα πλευρά της: το ένα εκατομμύριο μάρκα. Ο Θ. Τσουκάτος έχει τόση σχέση, όση έχει και ο ταχυδρόμος που φέρνει το γράμμα.

Τα λεφτά προορίζονταν για το κομματικό ταμείο. Το δήλωσε εξ αρχής ο Τσουκάτος, το επιβίωσαν οι πιο έγκυροι μάρτυρες και το επαναβεβαίωσαν στο δικαστήριο. Κι όμως δεν θα λογοδοτήσει γι’ αυτό ο κατεξοχήν υπόλογος: ο τότε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης...

Τό επίκαιρο σκίτσο τού...

Από τήν προχθεσινή ορκομωσία στή Βουλή...
                                                               ...Δημήτρη Χαντζόπουλου 
                                                                                                    (18/7/2019 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)