Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Eμφύλιοι και βεντέτες


Ετοιμάζεται για «σκληρό ροκ» o Μαρκογιαννάκης...

O Χρήστος Μαρκογιαννάκης έχει δεχθεί από προχθές πολλά τηλεφωνήματα προκειμένου να εμφανιστεί σε κανάλια και ραδιόφωνα και να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ο Κυριάκος Μητσοτάκης του ανακοίνωσε την περασμένη Κυριακή ότι τον..
«κόβει» από το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο του νομού Χανίων.
Βεβαίως, επειδή τα Χανιά είναι… μαγευτικά, ο πρώην υπουργός αποφάσισε να μην χαλάσει τις διακοπές του. Ωστόσο, σε περίπου μία εβδομάδα, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης θα είναι στην Αθήνα και σχεδιάζει, όπως λένε οι πληροφορίες, να προβεί σε μπαράζ δηλώσεων και ανακοινώσεων, καταγγέλλοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το «κόψιμό» του.
Και ως γνωστόν, στην Κρήτη και οι εμφύλιοι και οι βεντέτες κρατάνε πολύ καιρό και δεν «ξεθυμαίνουν» εύκολα. Σαν την καλή τσικουδιά...

Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018
- από το matrix24

Το επίκαιρο σκίτσο της ημέρας...


Οι δηλώσεις Αντώναρου γιά Βορίδη καί Άδωνι...

«Mε μυαλά χούντας»...
«Οι κύριοι Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης σκέφτονται ακόμη με μυαλά χούντας, ότι οι Αριστεροί πρέπει να πέσουν όλοι στην πυρά. Την εθνική συνεννόηση, την εθνική γαλήνη, την έκανε πράξη ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ακολούθησε αυτή τη γραμμή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ακόμη πιο δυναμικά την εφάρμοσε ο Κώστας Καραμανλής» δήλωσε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος. Σημειώνεται ότι ο Ε. Αντώναρος είχε διαγραφεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Οι δηλώσεις του έρχονται λίγες ώρες μετά την τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη, ο οποίος...