Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Λεπτομέρεια γιά μίμηση από τήν πόλη τής Πάτμου...

...τό εικονιζόμενο κτήριο είναι οι δημόσιες τουαλέτες τού παραδοσιακού οικισμού τού νησιού. 
Τό εσωτερικό είναι ισάξιο μέ αυτό πού βλέπουμε. 
Λιτό -πέτρινο- υπόδειγμα μέ νησιώτικη ομορφιά...
...καί μέ λίγα λεφτά.

Τής Καϊλή τά καμώματα τά βλέπει η Ευρωβουλή καί γελάει...

Ο Μεϊμαράκης βάζει πλάτη...
...κι η Καϊλή εκδικείται για τον... παππού της...

Στην Ευρωβουλή υπάρχει μία άτυπη παράδοση: όταν ένας ευρωβουλευτής βάζει υποψηφιότητα για μία θέση, τότε οι συνάδελφοί του που προέρχονται από την...
ίδια χώρα μ' αυτόν τον στηρίζουν, ανεξαρτήτως πολιτικής προέλευσης και κομματικής κατεύθυνσης.

Στο πλαίσιο αυτό, όσο κι αν η ψηφοφορία για την εκλογή του Δημήτρη Παπαδημούλη ως αντιπροέδρου της Ευρωβουλής ήταν μυστική, το ρεπορτάζ «τρέχει» και το παρασκήνιο είναι γνωστό στον Neo: για παράδειγμα, σε ό,τι αφορά στη ΝΔ, ο επικεφαλής της «γαλάζιας» ευρωομάδας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης ζήτησε από τους ευρωβουλευτές του κόμματος να υπερψηφίσουν την υποψηφιότητα Παπαδημούλη. Βεβαίως, ορισμένοι είχαν αντιρρήσεις – όπως η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Όμως, όλοι δήλωσαν ότι θα πειθαρχήσουν, αφήνοντας στην άκρη τα αντι-ΣΥΡΙΖΑ πολιτικά ανακλαστικά τους.

Αυτό, βεβαίως, δεν αφορά σε όλους τους Έλληνες ευρωβουλευτές, καθώς η Εύα Καϊλή μόνο που δεν... διαφήμισε την καταψήφιση της υποψηφιότητας Παπαδημούλη. Σε κάθε περίπτωση, από όλη αυτή την ιστορία μένουν δύο πράγματα: πρώτον, το διαρκώς διευρυνόμενο κύρος του Δημήτρη Παπαδημούλη στην Ευρωβουλή και, δεύτερον, η σταθερή νοοτροπία και στάση ζωής του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να θέτει πρώτα τα εθνικά συμφέροντα και μετά τις κομματικές περιχαρακώσεις.

από : matrix24.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ο υπέρτιτλος γράφτηκε από τή "Νέα Μύκονο"