Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

O «καταραμένος» Τσίπρας και οι αλιγάτορες...

Ο Τράγκας ζήλεψε το μίσος του Αμβρόσιου...
...και βλέπει εισβολή αλιγατόρων στο Μαξίμου…
 
Μύρισε αίμα καί σπεύδει όλη η χολέρα τής "δημοσιογραφίας" νά μάς σώσει...!
Γιώργος Τράγκας. Ο πολλά βαρύς δημοσιογράφος. Ερχεται με έκτακτη ραδιοφωνική εκπομπή για να αναφερθεί στον «καταραμένο» Τσίπρα που επισείει πάνω του όλα τα δεινά και που όταν θα φύγει (ο Τσίπρας) θα χτυπήσουν οι καμπάνες σε όλη τη χώρα. Και επειδή ο Τσίπρας δεν παραιτείται θα αναλάβει δράση ο Θεός για να φύγει (ο Τσίπρας). Στο στοιχείο του λοιπόν ο Τράγκας. 

Με έκτακτη εκπομπή στα Παραπολιτικά FM. Με αυτά που τον θρέφουν και τον δυναμώνουν... δημοσιογραφικά. 

Διαβάστε τι αναφέρει ο ίδιος στο fb - κι όχι δεν κάνει χιούμορ, τα πιστεύει αυτά που γράφει: 

Ανήμερα στην επέτειο των γενεθλίων μου έχω αύριο έκτακτη εκπομπή 8 με 10 στα Παραπολιτικά FM, στους 90,1. Αύριο θα αναφερθώ στις μάστιγες του Θεού που έχουν πέσει πάνω στον Πρωθυπουργό. Πότε φλέγεται ο τόπος και πότε πλημμυρίζει. 
Είναι καταραμένος. Θα ακολουθήσουν τα σύννεφα των ακρίδων και η εισβολή αλιγατόρων στο Μαξίμου. Ο Απριλιανός κλώνος και ο πολιτικός εσμός που τον ακολουθεί, ήδη καταλαβαίνει ότι εκτός από την οργή του λαού, υπάρχει και η οργή του Θεού. Όταν θα φύγει, πιθανότατα θα χτυπήσουν οι καμπάνες σε όλη τη χώρα. 

Αύριο σας περιμένω 8 με 10 στους 90,1. 

Μέχρι στιγμής έχουμε επισήμως 91 νεκρούς, δεκάδες στα νοσοκομεία, πολλοί από τους οποίους διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση και κανείς δεν παραιτείται. Και ο Τσίπρας δεν πάει σπίτι του. Γι΄ αυτό και έχει αναλάβει δράση ο Θεός… Ο Τσίπρας και η πολιτεία του φέρνουν τις 7 πληγές του Φαραώ...

Giorgos Tragas / Γιώργος Τράγκας
Ανήμερα στην επέτειο των γενεθλίων μου έχω αύριο έκτακτη εκπομπή 8 με 10 στα Παραπολιτικά FM, στους 90,1. Αύριο θα αναφερθώ στις μάστιγες του Θεού που έχουν πέσει πάνω στον Πρωθυπουργό. Πότε φλέγεται ο τόπος και πότε πλημμυρίζει. Είναι καταραμένος. Θα ακολουθήσουν τα σύννεφα των ακρίδων και η εισβολή αλιγατόρων στο Μαξίμου. Ο Απριλιανός κλώνος και ο πολιτικός εσμός που τον ακολουθεί, ήδη καταλαβαίνει ότι εκτός από την οργή του λαού, υπάρχει και η οργή του Θεού. Όταν θα φύγει, πιθανότατα θα χτυπήσουν οι καμπάνες σε όλη τη χώρα.
Αύριο σας περιμένω 8 με 10 στους 90,1.

Μέχρι στιγμής έχουμε επισήμως 91 νεκρούς, δεκάδες στα νοσοκομεία, πολλοί από τους οποίους διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση και κανείς δεν παραιτείται. Και ο Τσίπρας δεν πάει σπίτι του. Γι΄ αυτό και έχει αναλάβει δράση ο Θεός… Ο Τσίπρας και η πολιτεία του φέρνουν τις 7 πληγές του Φαραώ.

zoornalistas.com

Πού πήγαν τά λεφτά γιά τούς πληγέντες από τις φωτιές του 2007;

Δεν είμαστε χρυσόψαρα...
Κάποιες φορές καλό είναι να προσέχουν τα κόμματα τις ανακοινώσεις τους, ώστε να μη νομίζουν ότι ο λαός δεν θυμάται.

Να κουνάνε δηλαδή το...
δάχτυλο εκείνοι που μέσα σε μια νύχτα το 2011 ενέταξαν το Ταμείο Μολυβιάτη στο Ταμείο Δημόσιων Επενδύσεων, ακυρώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον σκοπό για τον οποίο είχαν μαζευτεί τα χρήματα για τους πληγέντες της Ηλείας, είναι τουλάχιστον θρασύδειλο.

Και για όποιον δεν θυμάται, να πούμε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε δημοσιεύσει τότε η αρμόδια επιτροπή της Βουλής, από εκείνα τα χρήματα φτιάχτηκαν έργα ανά την επικράτεια που ουδεμία σχέση είχαν με τους πληγέντες από τις φωτιές του 2007.

Δεν είμαστε χρυσόψαρα...

Δ.ΤΕΡΖ.

Από τη στήλη Παρασκήνια

efsyn.gr

Ο τουρισμός στην Ελλάδα αυξάνεται για έκτη συνεχή χρονιά!

«Ούτε οι πυρκαγιές...
Αποτέλεσμα εικόνας για Handelsblatt...επηρεάζουν τον τουρισμό στην Eλλάδα»...
«Ακόμα και οι πυρκαγιές στα περίχωρα της Αθήνας, όπου στο Μάτι τουλάχιστον 88 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, δεν επηρεάζουν μέχρι σήμερα τον τουρισμό.

Εξαιτίας των καταστροφών από τις πυρκαγιές δεν υπάρχουν ακυρώσεις αναφέρουν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες. Τους πρώτους έξι μήνες του 2018 αυξήθηκε ο αριθμός των τουριστών κατά 10,5 % στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας» γράφει η Handelsblatt, η οποία παρατηρεί ότι ο τουριστικός τομέας βοηθάει τη χώρα να βγει από την κρίση, ωστόσο η πτώση της αξίας της τουρκικής λίρας προκαλεί ανησυχίες στους Έλληνες ξενοδόχους.
Η οικονομική εφημερίδα του Ντίσελντορφ σημειώνει, επίσης:

Βγάζουν λεφτά από τόν όλεθρο τών πτωμάτων...

Δημοσιογράφοι, πτωματοφάγοι και πτωματολάγνοι
Δημοσιογράφοι-ΠτωματοφάγοιΟι πτωματοφάγοι κονδυλοφόροι και πληκτρολογούντες χτυπάνε ανελέητα την αισθητική και τη νοημοσύνη μας από την αρχή της τραγωδίας με τους νεκρούς που συνεχώς αυξάνονται από την καταστροφική πυρκαγιά.

• Με την προσωποποίηση του δράματος κερδίζουν «κλικ» και πωλήσεις φύλλων χωρίς να προσφέρουν το παραμικρό στην πραγματική ενημέρωση. 

• Στοχεύουν μόνο στο θυμικό και πετυχαίνουν διάνα 

Μέλη της ΕΣΗΕΑ, δημοσιογράφοι με τη βούλα δηλαδή, ξεπέρασαν κάθε όριο χυδαιότητας αναδημοσιεύοντας τη φωτογραφία των νεκρών δίδυμων κοριτσιών.

• Το ίδιο και ο εσμός που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

• Ένα ερώτημα είναι: Ποιος τράβηξε τη φωτογραφία;

• Μια από τις πιο πιθανές απαντήσεις είναι: Κάποιος από αυτούς που τα βρήκε! Και πιθανώς την έστειλε για δημοσίευση μέσω τρίτου για να μην καρφωθεί. 

• Πληρώθηκε;

• Δεν θα το μάθουμε ποτέ. Η εμπειρία πάντως λέει ότι υπάρχουν πρόθυμοι να πληρώσουν για τέτοιου είδους φωτογραφίες.

• Μια κυρία, δημοσιογράφος αναδημοσίευσε την φωτογραφία ντοκουμέντο από τον πόλεμο του Βιετνάμ για να μας κάνει μαθήματα δημοσιογραφίας. Κάνει τη σύγκριση και λέει με την άρρωστη αισθητική της και το χαμερπές «κριτήριο» κατηγορώντας για «ευαισθητούληδες» όσους αντιδρούμε στην δημοσιοποίηση της επίμαχης φωτογραφίας των καμένων αδελφών «μήπως θελετε να απαγορευτεί και αυτή (του Βιετνάμ) η φωτογραφία».

• Η διαφορά είναι ότι η φωτογραφία του Βιετνάμ ήταν η μαρτυρία, η απόδειξη για τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς με εμπρηστικές βόμβες (Ναπάλμ) αμάχων στο Βιετνάμ.

• Εδώ ποιο κριτήριο δημοσιογραφικής αποκάλυψης καλύπτεται;

• Φυσικά κανένα. Γιατί κανείς δεν αμφισβητεί τον τραγικό θάνατο των παιδιών...

Όταν υπάρχει διάθεση γιά προσφορά : 25 εκατ. ευρώ στην Πυροσβεστική από τό «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»

Προσφορά 25 εκατ. ευρώ στην Πυροσβεστική...  
από το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»
Τα τελευταία 20 χρόνια έχει δώσει άλλα 19 εκατ. ευρώ γιά τόν ίδιο σκοπό...
Tο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), εκφράζοντας τη βαθιά οδύνη του για τον ανείπωτο πόνο τόσων οικογενειών και ανθρώπων που επλήγησαν απάνθρωπα και ανεπανόρθωτα στις καταστροφικές πυρκαγιές της περασμένης εβδομάδας, η Διοίκηση του ΙΣΝ αποφάσισε να στηρίξει εκ νέου το πολυσήμαντο, εθνικής εμβέλειας έργο του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος (ΠΣ) με δωρεά ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ, με στόχο «να συμβάλλει στο δύσκολο έργο των ανδρών και γυναικών του Πυροσβεστικού Σώματος που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την προστασία των κατοίκων της χώρας και του φυσικού πλούτου της».

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωση το ΙΣΝ , «η δωρεά θα διατεθεί πρωτίστως για τη συντήρηση και ενδεχόμενη αγορά εξοπλισμού για την Πυροσβεστική, καθώς και για δράσεις εκπαίδευσης, με σκοπό να συμβάλλουμε στην πρόληψη και άμεση ανταπόκριση σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η νέα δωρεά που ανακοινώνεται, δυστυχώς, στον απόηχο των τραγικών γεγονότων των τελευταίων ημερών δεν είναι «εν κενώ». Από την έναρξη των κοινωφελών δραστηριοτήτων του, το 1996, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, έχει διαχρονικά στηρίξει σειρά έργων υποδομών στη χώρα, με αποδέκτη το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος.

Μεταξύ άλλων, τα τελευταία 20 χρόνια μέσω δωρεών που ξεπερνούν ήδη στο σύνολό τους τα 19 εκατομμύρια ευρώ, το ΙΣΝ έχει δωρίσει ένα ελικόπτερο Super Puma, το οποίο αξιοποιήθηκε ιδιαίτερα στις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, έχει αγοράσει 15 πυροσβεστικά οχήματα για τις ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος (ενώ, αντίστοιχα, με εξοπλισμό έχει ενισχύσει και εθελοντικές ομάδες πυροπροστασίας στην Κεφαλονιά και τη Σάμο), έχει χρηματοδοτήσει την ανέγερση του κέντρου εκπαίδευσης της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ)...