Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Προαναγγέλλει νέο κόμμα ο Αντώναρος...

Κοντά του εκείνοι που «βράζουν» μέσα στη ΝΔ από τη στροφή Μητσοτάκη...

Για το πολιτικό του μέλλον μίλησε σήμερα ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή «Πρωινή Βάρδια» (ΕΡΤ1). 

Όπως αποκάλυψε «έχουμε έτοιμη στα σκαριά μία πολιτική κίνηση της οποίας και τη διακήρυξη αρχών και θέσεων και το όνομα, ελπίζω να μπορώ να τα ανακοινώσω μετά τις ευρωεκλογές. Πρόκειται για κίνηση που καλύπτει τον χώρο της κεντροδεξιάς, όπου και ανήκω», αποκάλυψε το πρώην «γαλάζιο» στέλεχος.

«Ο λόγος που σήμερα δεν είστε στη ΝΔ αφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη», ρωτήθηκε ο κ. Αντώναρος από τον Μάνο Νιφλή και απάντησε λέγοντας ότι ο λόγος είναι ένας. 

«Η σημερινή Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα που γνωρίσαμε μέχρι και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή το 2009. Η σημερινή ΝΔ έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά που με αποξενώνουν πλήρως. Το πρώτο είναι ο εναγκαλισμός ακραίων στοιχείων. Ο ένας έγινε και αντιπρόεδρος κατά απόνομήν, χωρίς να εκλεγεί. Και επιπλέον, νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις που αφήνουν εκτός τις ανάγκες και τις αγωνίες της κοινωνίας»...

Άρχισε ο έλεγχος του εναέριου χώρου της Βόρειας Μακεδονίας από την Ελλάδα...

Πρώτες πτήσεις ελληνικών μαχητικών πάνω από τη Βόρεια Μακεδονία

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι πρώτες πτήσεις αεροσκαφών της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στον εναέριο χώρο της Βόρειας Μακεδονίας αναφέρουν ηλεκτρονικά ΜΜΕ των Σκοπίων.
Οι πτήσεις αυτές της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της συμφωνίας των δύο χωρών για τον έλεγχο του εναέριου χώρου της Βόρειας Μακεδονίας από την Ελλάδα, στη βάση της διμερών συμφωνιών που υπογράφηκαν κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στα Σκόπια, στις αρχές Απριλίου...

Μύκονος : Ιδεολογικό είναι τό ζήτημα... Καμμία σχέση μέ συμφέροντα ή μέ χρήματα...

 ...λένε οι ...σπονσοραίοι...



*παραλλαγή σέ παλιότερο σκίτσο τού Δημήτρη Χαντζόπουλου

Μύκονος : Πυρετός στά επιτελεία τών συνδυασμών. Διυλίζουν κώνωπες...

...ενδελεχείς έλεγχοι ..."γιά τό φόβο τών Ιουδαίων"...

-Τί τό κοιτάς; Αφού εσύ τό έφτιαξες τό ψηφοδέλτιο...
-Ένας, τελευταίος, έλεγχος ποτέ δέν βλάπτει...
-Τί τελευταίος; Σέ βλέπω καί τό ψειρίζεις εδώ καί ώρες!...
-Ξέρεις οι εκλογές, πολλές φορές, κρίνονται στίς λεπτομέρειες...
-Εν προκειμένω;
-Νά, έχω τήν εντύπωση ότι τό δικό μας είναι τυπωμένο σέ πιό μαλακό χαρτί από τών αλλονών...


*παραλλαγή σέ παλιότερο σκίτσο τού Δημήτρη Χαντζόπουλου