Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

H "κράτηση" συνεχίζεται...


Η πρόσφατη ρύθμιση που ψήφισε η ελληνική Βουλή, προκειμένου να εμφανίζουν μόνιμη κατοικία στην Τουρκία οι δύο στρατιωτικοί ώστε για να μπορούν να μείνουν ελεύθεροι μέχρι τη δίκη τους, αχρήστευε και τις τελευταίες προφάσεις των Τούρκων δικαστών, γεγονός που, σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση των εκλογών στην Τουρκία, δημιουργούσε αντικειμενικές συνθήκες ελπίδας για την αποφυλάκισή τους...

Από τήν πόρτα σου περνώ καί τηγανίζεις ψάρια...

Ο Παπαδημούλης «έπαθε» Πολάκη...
«Αυτοί που μας οδήγησαν σε αυτό το μαύρο χάλι, ζητούν να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ να μας «εσώσουν» πάλι»! 
...έγραψε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, για να προσθέσει: Θα αποτύχουν για μια ακόμη φορά. Προχωράμε μπροστά!
Τη δόξα του Παύλου Πολάκη και το έμφυτο ταλέντο του να δημιουργεί μαντινάδες, φαίνεται ότι ζήλεψε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, αφιερώνοντας και ο ίδιος με τη σειρά του μία μαντινάδα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στο «κρεσέντο καταστροφολογίας και λασπολογίας της ΝΔ» είπε να αφιερώσει μία μαντινάδα στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέσω Twitter.


altsantiri.gr

Στά δικαστήρια η λύση...;

Στη δικαιοσύνη προσφεύγουν τα αδέρφια Τσίπρα για «συκοφαντία»
Δικαστήριο «Οι απαντήσεις θα δοθούν από τους θιγόμενους εκεί που ορίζει ο νόμος» αναφέρει το πρωθυπουργικό Γραφείο
Στα ύψη εκτοξεύτηκε το θερμόμετρο της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ.. Με αφορμή το δημοσίευμα για την εταιρεία που ανήκει σε πρόσωπα της οικογένειας του πρωθυπουργού και «την ευνοϊκή ρύθμιση του δανείου της με τράπεζα» ο Δημήτριος Τσίπρας και η Ζανέτ Τσίπρα μιλούν για «αθλιότητες, λασπολογίες και χυδαιότητες» προαναγγέλλοντας προσφυγή στα αρμόδια δικαστήρια.
Επίσης, η εφημερίδα υποστήριξε ότι ο αδελφός του Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρης, είχε κατηγορηθεί για χρήση πλαστού πιστοποιητικού ασφαλιστικής ενημερότητας για ανάληψη κατασκευαστικού έργου, υπόθεση που παραγράφηκε υφ' όρον με τον νόμο 4411/16 επί υπουργίας Ν. Παρασκευόπουλου.
Με δήλωσή τους ο Δημήτριος Τσίπρας και η Ζανέτ Τσίπρα τονίζουν: