Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Ο Αδωνις, ο Μπαλτάκος και ο Γκέμπελς

ΒΙΝΤΕΟ...

Όσοι απορούσαν τόσους μήνες για τη φανατική στήριξη που παρείχε με κάθε ευκαιρία ο κ. Γεωργιάδης στον κ. Μπαλτάκο έχουν την απάντησή τους.

"Θα ξαναγυρίσουμε και θα...
τρέμει η γη". Ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης φωνάζει το αγαπημένο σύνθημα των ανά την υφήλιο νεοναζιστών σε εκδήλωση του ΛΑΟΣ. Είναι υποτίθεται τα τελευταία λόγια που είπε πριν αυτοκτονήσει ο Γιόζεφ Γκέμπελς. Και βέβαια η φράση αυτή είναι και το κύριο σύνθημα της Χρυσής Αυγής.

Όσοι απορούσαν τόσους μήνες για τη φανατική στήριξη που παρείχε με κάθε ευκαιρία ο κ. Γεωργιάδης στον κ. Μπαλτάκο έχουν την απάντησή τους. Ο σημερινός υπουργός Υγείας, πνευματικό τέκνο του εθνικοσοσιαλιστή Κώστα Πλεύρη, είναι πρόθυμος να φωνάξει ό,τι να ’ναι, ακόμα και το αγαπημένο σύνθημα του κ. Κασιδιάρη. Και μετά εγκαλεί τους άλλους για υποστήριξη της Χρυσής Αυγής.Δείτε το βίντεο...



efsyn.gr

Oφείλει να παραιτηθεί άμεσα η κα. Χ. Καλογήρου...

Η Χριστιάνα Καλογήρου και επίσημα Υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Επιμένει να ασκεί τα καθήκοντά της στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου ως διορισμένη Γενική Γραμματέας από τη συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, ενώ ταυτόχρονα είναι υποψήφια Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, εγείροντας σοβαρό ζήτημα ηθικής και πολιτικής τάξης.
Παρά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της στη Περιφέρεια Β. Αιγαίου, η κ. Χριστιάνα Καλογήρου εξακολουθεί να ασκεί κανονικά τα καθήκοντα της στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, ως διορισμένη Γενική Γραμματέας από τη συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ.

Και διερωτόμαστε : Πως συμβιβάζεται ηθικά και πολιτικά η υποψηφιότητα της ως Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου με την ιδιότητα της ως ελεγκτή νομιμότητας των αποφάσεων των αιρετών συλλογικών οργάνων της αυτοδιοίκησης. Είναι δυνατόν να συνεχίζει η κ. Καλογήρου να ασκεί έλεγχο νομιμότητας - και πολλές φορές όπως επανειλημμένα αποδείχθηκε και έλεγχο σκοπιμότητας - στις αποφάσεις των αιρετών συλλογικών οργάνων της Αυτοδιοίκησης του Β. Αιγαίου και ταυτόχρονα να διεκδικεί, αντιπαραθετικά ενδεχομένως με κάποια από τα στελέχη των συλλογικών αυτών φορέων, την ψήφο των πολιτών του Β. Αιγαίου;

Οι πρόσφατες ακυρωτικές της πράξεις κατά των αποφάσεων του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου που έθιγαν επιχειρηματικά συμφέροντα στη Προκυμαία της Μυτιλήνης, αποδεικνύουν ενδεχομένως τους λόγους για τους oποίους η ίδια επέλεξε να παραμείνει στη θέση της.


Η συνέχιση της παραμονής της στην Γενική Γραμματεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, πέρα από τα ζητήματα ηθικής τάξης που δημιουργεί, είναι και σοβαρό πολιτικό ατόπημα...

Τεκμήρια διαβίωσης τέλος από το 2015, με αλλαγές στα τέλη και στον συμψηφισμό




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Την κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης από το επόμενο έτος, τον καθορισμό των κριτηρίων που θα ισχύσουν για τους δικαιούχους του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, τον συμψηφισμό χρεών με όλο τον δημόσιο τομέα, τη μείωση των τελών κυκλοφορίας για όσους έχουν θέσει το όχημά τους σε ακινησία και την απαλλαγή από το σύστημα ΦΠΑ των μικρών επιχειρήσεων σχεδιάζει η κυβέρνηση με τα δύο φορολογικά νομοσχέδια που θα προωθήσει στη Βουλή από τα τέλη Απριλίου μέχρι και τον Ιούλιο.

Στα δύο νομοσχέδια θα συμπεριληφθούν ευνοϊκές διατάξεις για τις επιχειρήσεις και τα φυσικά πρόσωπα, που θα προέρχονται τόσο από το υπουργείο Οικονομικών όσο και από τα υπουργεία Ναυτιλίας και Εργασίας. Ειδικότερα, οι ρυθμίσεις που προωθούνται θα προβλέπουν:

• Κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης: Καταργούνται από το 2015 τα τεκμήρια διαβίωσης. Φέτος, δηλαδή, είναι η τελευταία χρονιά που ισχύουν τα τεκμήρια για κατοικίες, αυτοκίνητα, σκάφη αναψυχής, πισίνες, ιδιωτικά σχολεία και οικιακές βοηθούς. Μέσω του περιουσιολογίου καθιερώνεται ο ηλεκτρονικός έλεγχος του «πόθεν έσχες» για την ακίνητη και κινητή περιουσία όλων των φορολογουμένων και θα παρακολουθούνται όλες οι συναλλαγές και η καταναλωτική συμπεριφορά τους. Οπως προκύπτει από τα ανωτέρω, τα εισοδήματα των φορολογουμένων από το 2015 θα προσδιορίζονται βάσει των πραγματικών δαπανών και όχι τεκμαρτά. Επίσης, για τα εισοδήματα του 2014 που θα δηλωθούν το 2015 το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει μειώσεις των τεκμηρίων, κυρίως στα αυτοκίνητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τεκμήρια θα μειωθούν κατά 30%.

• Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα: Εως τον Ιούλιο...

Αντώναρος: Το Μαξίμου να μην παίζει με τα άκρα...




Αυστηρές προειδοποιήσεις προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, να κάνει στροφή 180 μοιρών από τα δεξιά προς το κέντρο, εμπράκτως και με σεβασμό στις ...
αρχές της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, απευθύνει ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία».

Ειδικότερα διαμηνύει σαφώς ότι:
• Το Μαξίμου πρέπει να σταματήσει τα παιχνίδια με τα άκρα και να εφαρμόσει τις ιδεολογικές αρχές της Ν.Δ., όπως τις χάραξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Κώστας Καραμανλής.

• «Καμία ανοχή για όσους χαϊδεύουν τα αυτιά ακραίων στοιχείων, όπου κι αν βρίσκονται και από όπου και αν προέρχονται», λέει, εννοώντας εκκαθάριση ακροδεξιών στοιχείων.

• Ο κ. Σαμαράς πρέπει να αποφύγει να χρίσει υποψήφιους ευρωβουλευτές πρόσωπα, όπως ο Φαήλος Κρανιδιώτης, που προσπαθούν να επιβάλλουν τη δική τους ιδεολογική ταυτότητα στη Ν.Δ., διαφορετικά οι νεοδημοκράτες να μην τους ψηφίσουν.

• Ο αρχηγός του κεντροδεξιού χώρου πρέπει να οριοθετεί προς την άκρα δεξιά και να συνθέτει προς το κέντρο, όπως ο Κώστας Καραμανλής.

• Για να πάει μπροστά η Ν.Δ. δεν χρειάζεται μεταγραφές ασήμαντων προσώπων και αλλαγή ονόματος, την οποία άλλωστε θα μπορούσε να κάνει μόνο κάποια ισχυρή προσωπικότητα...

Δειτε ΕΔΩ τη φωτογραφία και διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Ευ. Αντώναρου στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία»...

Μαντέψτε ποιο είναι το πρωτοσέλιδο ...

 
...της μεγαλύτερης εφημερίδας της χώρας εν μέσω του σκανδάλου Μπαλτάκου ...
Την επικαιρότητα της εβδομάδας που μας πέρασε καθόρισε δίχως αμφιβολία το σκάνδαλο με τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο ο οποίος είχε ανοίξει διάπλατα τις πόρτες του Μεγάρου Μαξίμου στους νεοναζί.

Όλες οι εκπομπές, όλα τα δελτία ειδήσεων εξακολουθούν να ...
ασχολούνται με αυτό το θέμα, έστω κι αν υιοθετούν απόλυτα την κυβερνητική γραμμή περί πλήρους άγνοιας του πρωθυπουργού για τα όσα συνέβαιναν.

Θα περίμενε κανείς ότι μια σκανδαλοθηρική και κίτρινη εφημερίδα όπως το Πρώτο Θέμα θα ήταν γεμάτη «αποκαλύψεις» για το συγκεκριμένο θέμα, ότι θα έσπευδε να δημοσιεύσει δεκάδες πικάντικες λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Όχι! Οι προσδοκίες διαψεύστηκαν. Χωρίς κανένα άλλο σχόλιο, ιδού με τι ασχολείται στο σημερινό πρωτοσέλιδο της η φυλλάδα του Κομιστή Θέμου Αναστασιάδη:


parapolitiki.com

Σημείωση Νέας Μυκόνου : 'Oχι μόνο "αδανειοδότητος" επί Παπανδρέου, ο Θέμος, αλλά είχε πιαστεί -στό εξωτερικό-  μέ μιά βαλίτσα γεμάτη "μύρια" όπου αφού τόν "ξετίναξαν", οι αρμόδιες υπηρεσίες, γιά τό "πού τά βρήκε" -επί Γιώργου πάντα- παραπέμφθηκε στή δικαιοσύνη, χωρίς μέχρι στιγμής επί "διαδόχων καθαρτήρων" νά δούμε "φώς" γι αυτή τήν υπόθεση...
Αυτά τά πρωτοσέλιδα, λοιπόν, είναι η φυσική σύνεπεια πού απορρέει από τά "διαδραματισθέντα": εξοφλούμενα δηλ."πολιτικά γραμμάτια"καί πρός τήν κατεύθυνση τού τέως πρωθυπουργού πού δέν τού χαρίστηκε καί πρός τή συγκυβέρνηση πού τόν έχει στά ώπα-ώπα καί στά χαϊδοκανακέματα...

Η Φίνος Φιλμ παρουσιάζει…και ψηφιακά

Online 187 ταινίες, 3000 φωτογραφίες, και πάνω από 200 βιογραφίες
Untitled-1
- See more at: http://www.anexartiti.gr/news/culture/cinema/14288/i-finos-film-parousiazi-ke-psifiaka/#sthash.3Wh1Lqn2.dpuf

Η Φίνος Φιλμ παρουσιάζει…και ψηφιακά

Online 187 ταινίες, 3000 φωτογραφίες, και πάνω από 200 βιογραφίες
Untitled-1
Μία ψηφιακή βιβλιοθήκη ιστορικής σημασίας για τον ελληνικό κινηματογράφο είναι πλέον διαθέσιμη στο διαδίκτυο από τη Φίνος Φιλμ. Η νέα ιστοσελίδα της θρυλικής εταιρείας ( www.finosfilm.com ) περιλαμβάνει λεπτομερή στοιχεία για τις 187 ταινίες της, 3000 σπάνιες φωτογραφίες, καθώς και πάνω από 200 βιογραφίες σπουδαίων συντελεστών, που συνέβαλαν καθοριστικά στον πολιτισμό μας.
Οι πιο θερμοί υποστηρικτές της FF μπορούν να γίνουν μέλη για να βαθμολογούν τις ταινίες και να μαθαίνουν πρώτοι τα νέα της εταιρίας.
Το δύσκολο εγχείρημα της έρευνας, συλλογής και επεξεργασίας του σπάνιου αυτού υλικού ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια, με στόχο να προσφέρει στο κοινό έναν ψηφιακό τόπο που θα τιμά τόσο τον εμπνευστή και δημιουργό της Φίνος Φιλμ, Φιλοποίμενα Φίνο, όσο και όλους τους καλλιτέχνες που αποτέλεσαν την «ψυχή» των ταινιών της εταιρείας.
Ας σημειωθεί ότι η Φίνος Φιλμ στις 25 Νοεμβρίου απέσυρε από το YouTube όλες τις ταινίες της Χρυσής Εποχής του Ελληνικού Κινηματογράφου, για να δώσει έτσι τέλος σε μια «άτοπη, άσκοπη και χρονοβόρα κόντρα» με τους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης Συγγενικών και Πνευματικών Δικαιωμάτων που προβάλλουν «εντελώς δυσανάλογες και υπέρογκες διεκδικήσεις».
Ναυτεμπορική

Ερχονται φορολογικές ελαφρύνσεις σέ Ι.Χ. και επιχειρήσεις

ΔΥΟ ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ

Ι.Χ. και επιχειρήσειςq Ερχονται φορολογικές ελαφρύνσεις
Διορθωτικές κινήσεις στην φορολογία των αυτοκινήτων με μείωση των τεκμηρίων διαβίωσης και αλλαγή στον τρόπο καταβολής των τελών κυκλοφορίας και ευνοϊκές ρυθμίσεις για τις επιχειρήσεις, όπως συμψηφισμός οφειλών ΦΠΑ σε όλο το Δημόσιο και εξαίρεση από το καθεστώς ΦΠΑ για τις μικρές επιχειρήσεις ετοιμάζει η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών με δύο νέα φορολογικά νομοσχέδια.
Το πρώτο νομοσχέδιο, το οποίο αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή μετά το Πάσχα, θα προβλέπει:

Η Δημοκρατία και ο Μπαλτάκος

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΣΙΧΛΙΑΣ

Σωκράτης ΤσιχλιάςΟποιος εμπιστεύεται, αισθάνεται οικεία, άνετα, απέναντι σε έναν τύπο που χρησιμοποιεί το φως ως άλλοθι και τη Δημοκρατία ως εργαλείο για να την καταργήσει, τι μπορεί να είναι;

1η εκδοχή: Φίλος του. Οταν είσαι φίλος με κάποιον συνήθως παραβλέπεις τα ελαττώματά του.

2η εκδοχή: Πολιτικά συγγενής του. Ως γνωστόν, οι ιδεολογίες τυφλώνουν.

3η εκδοχή: Kάποιος που επίσης συνηθίζει να κινεί τα νήματα από το παρασκήνιο. Που χρησιμοποιεί τους θεσμούς ως πρόσχημα. Που αισθάνεται βασιλιάς πίσω από κλειστές πόρτες.

4η εκδοχή: Kάποιος αφελής.

Ο τέως γραμματέας της κυβερνήσεως εκ των πραγμάτων φαίνεται ότι συνδυάζει πολλά από αυτά τα χαρακτηριστικά. Μάλλον αφελής, αφού εμπιστεύεται τον δαιμόνιο Ηλ. Κασιδιάρη, του οποίου απειλείται η ελευθερία, συγγενής ιδεολογικά όπως μαρτυρούν όλοι, αλλά και άνθρωπος που περιφρονεί βαθύτατα τους θεσμούς αφού καταδέχεται να εκθέσει με χυδαιολογίες και «αποκαλύψεις» τον πρωθυπουργό της χώρας. Που τον τιμά μάλιστα με τη φιλία και την εμπιστοσύνη του μερικές δεκαετίες! Ο κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος για όλους αυτούς τους λόγους είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος για την Ελληνική Δημοκρατία. Και αυτός και οι όμοιοί του. Και, κυρίως, οι λογικές και οι σκοπιμότητες που τον καθιέρωσαν, τον επέβαλαν και τον στήριξαν. Η αυτάρεσκη αλαζονεία με την οποία κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά και τους δύο υπουργούς της κυβέρνησης στον υπόδικο βουλευτή του ναζιστικού μορφώματος μάς αποκαλύπτει ένα ανατριχιαστικό πρόσωπο της εξουσίας. Που δεν έχει βεβαίως καμία σχέση με την αστική δημοκρατία, της οποίας πυλώνας υποτίθεται ότι είναι η Κεντροδεξιά. Η απίστευτη συνομιλία Μπαλτάκου - Κασιδιάρη είναι ένα ισχυρό χαστούκι για όσους «στρατηγούς» της Ν.Δ. ηδονίζονται με ασκήσεις επί χάρτου, εν κρυπτώ, με σκοπό τη χειραγώγηση της κοινωνίας. Μετριοπάθεια, περισσότερο φως, απαλλαγή από κάθε είδους δογματισμό και περισσότερη δημοκρατία έχει ανάγκη η χώρα για να βγει από την κρίση. Ευλαβική λειτουργία των θεσμών κυρίως. Οσα αποκαλύφθηκαν τις τελευταίες ημέρες, γι’ αυτούς τους θεσμούς στους οποίους ορκίζονται όλοι, καταρρακώνουν. Το στοίχημα για την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση είναι προφανές.
 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Η υποχρέωση στον σκασμό



ΠΑΣΧΟΣ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ


Πάσχος ΜανδραβέληςΣε όλο τον δυτικό κόσμο έχει κατοχυρωθεί το δικαίωμα του λόγου. Στην Ελλάδα έχει κατοχυρωθεί η υποχρέωση στον σκασμό. Το υπενθυμίζουν οι ακροδεξιοί σε ό,τι αφορά τους εθνικά ευαίσθητους μύθους: ο κ. Νίκος Δήμου είχε μια πρόσφατη εμπειρία, όπου η υποχρέωση στον σκασμό πήγαζε από το «δικαίωμα» των παιδιών στην ανώδυνη Ιστορία. Το ασκούν οι ακροαριστεροί που μπουκάρουν σε εκδηλώσεις και ζητούν από κάποιους να μην ομιλούν διότι «δεν δικαιούνται». Από τον μεσαίο χώρο, η υποχρέωση στον σκασμό απευθύνεται συγκυβερνητικώς μόνο στον κ. Γιώργο Παπανδρέου. Το απαίτησε ρητώς η διαχρονικώς αντίπαλή του (ως βουλευτής της Ν.Δ.) Φωτεινή Πιπιλή, το ζήτησε η, ευνοημένη από τον ίδιο, υπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου. Η αλήθεια είναι ότι ο πρώην πρωθυπουργός μιλάει πολύ ή έστω μιλάει περισσότερο από τον προκάτοχό του Κώστα Καραμανλή. Ομως, όσα λέει δεν κρίνονται ως περιεχόμενο· ζυγίζονται σύμφωνα με τις εικαζόμενες προθέσεις του. Σύμφωνα με μία θεωρία, που διακινούν πρωτίστως τα καφενεία των οκτώ, ο κ. Παπανδρέου κάτι θέλει· είτε να γίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είτε να κάνει νέο κόμμα, είτε –τέλος πάντων– κάτι ιδιοτελές. Συνεπώς «δεν δικαιούται διά να ομιλεί» και, προπαντός, να αναρωτηθεί «πώς είναι δυνατόν, με αυτά τα δεδομένα, η κυβερνητική συνεργασία να λειτουργεί επ’ ωφελεία της χώρας και των Ελλήνων; Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι προφανείς. Και η απομάκρυνση του κ. Μπαλτάκου δεν αρκεί».

Το άλλο κομμάτι της δήλωσής του, ότι δηλαδή «αυτή την εθνικά κρίσιμη στιγμή... η κυβέρνηση έπρεπε να κάνει τα πάντα προκειμένου να ανατρέψει αρνητικές πελατειακές, ακόμη και παρακρατικές πρακτικές του παρελθόντος. Αυτές δηλαδή που μας οδήγησαν στην κρίση και στην εξάρτηση της χώρας από τους πιστωτές μας: Τις γκρίζες πελατειακές εξαρτήσεις που υπερβαίνουν θεσμικές λειτουργίες, για να εξυπηρετήσουν μικροπολιτικές και άλλες σκοπιμότητες. Τις υπόγειες διαδρομές, που ταυτίζουν την εξουσία με τις πάσης φύσεως εξωθεσμικές ή παρακρατικές απολήξεις».

Ετσι, αντί να ερωτηθεί τι άλλο πρέπει να γίνει για να «ανατραπούν οι (καθ’ όλα υπαρκτές) αρνητικές πελατειακές, ακόμη και παρακρατικές πρακτικές του παρελθόντος», του ζητείται «να βγάλει τον σκασμό». Ετσι, αποφεύγει τη βάσανο να προτείνει κάτι ουσιαστικό και θεσμικό –και φυσικά επ’ ουδενί αναφερόμαστε σε πρόωρες εκλογές– για να κριθεί επί της προτάσεώς του. Αλλά, πάλι, πότε ζητήθηκαν προτάσεις στη Βουλή ή στα κανάλια για να ξεκινήσουμε τώρα.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 05.04.2014

Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα

Τι προβλέπει το επίμαχο άρθρο 2 του πολυνομοσχεδίου για τις τράπεζες



Υποψιάζομαι ότι πολλοί από αυτούς χλευάζουν (ή και αποθεώνουν) τον Γιώργο Παπανδρέου για την απόφαση του να καταψηφίσει το άρθρο για τις τράπεζες, δεν γνωρίζουν τι ακριβώς αυτό προβλέπει και κατά συνέπεια δεν γνωρίζουν γιατί διαφοροποιήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός.

Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να διαβάσει ολόκληρο το άρθρο εδώ. Η επίμαχη διάταξη με την οποία κυρίως φαίνεται να διαφώνησε ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αυτή που παρατίθεται στην παραπάνω φωτογραφία.

Η κυβέρνηση έδωσε τη δυνατότητα στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) να παραχωρεί μετοχές τραπεζών σε ιδιώτες, όχι μόνο κάτω από την τιμή κτήσης τους αλλά μέχρι και κάτω από την τρέχουσα χρηματιστηριακή τιμή τους, χωρίς κάποιος να μας έχει εξηγήσει τι ακριβώς αυτό εξυπηρετεί και γιατί αξίζει τον κόπο να ζημιωθεί το Δημόσιο υπέρ των ιδιωτών.

Συνοψίζοντας, ο κ. Παπανδρέου καταψήφισε μια διάταξη που επιτρέπει να χαθεί μεγάλο μέρος των χρημάτων που δανείστηκε το Δημόσιο για να σώσει τις τράπεζες. Αυτή είναι η πραγματικότητα και με αυτή κανείς μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί. Όλα τα υπόλοιπα είναι είτε φαντασιώσεις είτε εμπαθείς επιδείξεις ημιμάθειας.
Δ.Ν.Α.