Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Όλοι καλάρουνε, μά δέ βγάζουν Ψ...άρια...

...εκτός από κανα-δυό πολύ ειδικούς, όπως οι εικονιζόμενοι, πού τονε αλλάζουνε τά φώτα, βρέξει-χιονίσει!
***
 Απ΄όταν σταμάτησαν, λοιπόν, οι κρουαζιέρες, μικροί-μεγάλοι, έχουνε πιάσει μετά μανίας τό καλαμίδι καί βγαίνουνε στό κατόπι τής λακέρδας, τής παλαμίδας, τού λαβρακιού καί άλλων νόστιμων Ψ ...αριών...

Μέ τή λήξη τής κρουαζιέρας -επίσης- εμφανίσθηκαν (ως περιοδικό  φαινόμενο)  καί άλλοι "ψαράδες" οι λεγόμενοι "αλιείς ανθρώπων"... 
...αυτοί δέν ψαρεύουν ...Ψάρια αλλά... 
ψαρεύουν ή κυνηγούνε (όποιο απ' τά δύο σάς αρέσει) ...Ψήφοι!...
Έκαστος στό είδος του καί τό δόλωμα : "ταξίματα"...!

Απεργούν σήμερα όλα τά Μέσα Ενημέρωσης

Aπεργία σε όλα τα ΜΜΕ
Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, στην από 22/11/2018 συνεδρίασή τους και στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 06.00 π.μ. της Τρίτης 27 Νοεμβρίου 2018..
έως τις 06.00 π.μ. της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου 2018 σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά), στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ΕΡΤ, ΓΓΕΕ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γραφεία Τύπου.


 Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018
από  zoornalistas

Δελτίο Τύπου : «ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΣΤΗ ΔΗΛΟ (1873-1914)»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ   ΜΥΚΟΝΟΥ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΔΕΠΠΑΜ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΣΤΗ ΔΗΛΟ (1873-1914)»

Ακόμα μια εκδήλωση του Δήμου Μυκόνου και της ΚΔΕΠΠΑΜ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μεγάλη απήχηση στο κοινό των Μυκονιατών την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στην αίθουσα της ΚΔΕΠΠΑΜ στο Ματογιάννι. Την εκδήλωση προλόγισε ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς εκφράζοντας το ενδιαφέρον του για τη θεματολογία της παρουσίασης.
Η εκδήλωση είχε τίτλο «Μυκονιάτικη κοινωνία και ανασκαφές στη Δήλο (1873-1914)» με ομιλητές τον κ. Γιώργο Γάσια ιστορικό και τη Μυκονιάτισσα Δρ. Μαργαρίτα Νάζου αρχαιολόγο-ερευνήτρια στο Βέλγιο, ενώ πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του πενταετές ερευνητικού προγράμματος της Γαλλικής Σχολής Αθηνών του Τμήματος Νεωτέρας και Σύγχρονης Ιστορίας.
Η παρουσίαση περιλάμβανε πτυχές της ιστορίας της...

Ο καιρός στή Μύκονο από τό Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (δορυφορικοί χάρτες - allmetsat)

Δορυφορική λήψη (Meteosat -χάρτης υπερύθρων- Ευρώπη)
250 Ko

 Ενημέρωση τού χάρτη κάθε 15 λεπτά περίπου. Ευγενική χορηγία: Sat24.com

Χειμερινή ώρα Ελλάδος : ώρα UTC + 2ώρες  

Γιά τρέχουσες μετεωρολογικές συνθήκες ΜΥΚΟΝΟΥ από Εθν. Αστερ. Αθηνών (μετρήσεις στό παλιό λιμάνι, κτίριο Μαύρου) κάντε κλίκ στό :  Μετεωρολογικός Σταθμός








Παρακολουθήστε τή σύνδεσή σας στό internet μέ τό...
...Ookla speedtest : ΕΔΩ

Ακολουθούν οι προγνώσεις :

Μην είδατε τον Παναή;...

Μην είδατε τον Παναγή (Μαρινόπουλο);..
Τον είδαμε εμείς!..

Μιλάμε για τον γνωστό επιχειρηματία της ομώνυμης αλυσίδας σουπερ μάρκετ, που κήρυξε πτώχευση και έκτοτε τον ψάχνουν πολλοί.
Τον είδαμε σήμερα στις 11 το πρωί, κάτω από την πεζογέφυρα του κολεγίου Ψυχικού, σ' ένα κατάστημα ...μανικιούρ πεντικιούρ.

Γιατί να μην περιποιηθεί ο άνθρωπος τα νύχια του; Να έχει να ξυστεί. 
Οι άλλοι δεν έχουν...
(που ‘μειναν χωρίς δουλειά)…