Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019

Έφυγε τά ξημερώματα ο μεγάλος τραγουδοποιός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας...

Πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας...
Σοκαρισμένοι είναι όλοι όσοι πληροφορήθηκαν πριν λίγη ώρα το θάνατο του γνωστού και αγαπημένου τραγουδοποιού, καταγόμενου από τον Βόλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο σπίτι του στον Πτελεό Μαγνησίας. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες...

Από τό 1943 οι Εγγλέζοι είχαν χωρίσει τό Αιγαίο! Ο τωρινός χάρτης τού Ερντογάν είναι πιστή αντιγραφή...

Όταν οι Βρετανοί "χώριζαν" στη μέση το Αιγαίο το 1943 
- Ο χάρτης που αντέγραψε ο ΕρντογάνΧάρτης Αιγαίου
Χάρτης Αιγαίου ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΝΤΟΝΤΟΥ / MILITAIRE.GR
Ο χάρτης ανήκει στην προσωπική συλλογή του Κανέλλου Ντόντου και εκτίθεται στο Βλαχογιάννειο Μουσείο Βέροιας. Ο ίδιος περιγράφει το τι απεικονίζει.
Ο χάρτης, ο οποίος παρουσιάζεται στο Militaire.gr, ανήκει στην προσωπική συλλογή του Κανέλλου Ντόντου και εκτίθεται στο Βλαχογιάννειο Μουσείο Βέροιας.
Το τι δείχνει, το περιγράφει ο ίδιος κι έχει μεγάλο ενδιαφέρον:
"Βρετανικός στρατιωτικός χάρτη του 1943, ο οποίος ανήκει στην προσωπική μου συλλογή, και εκτίθεται στο Βλαχογιάννειο Μουσείο της Βέροιας με ιδιαίτερη σημασία. Στον χάρτη αυτό αφενός οι Βρετανοί χωρίζουν τουλάχιστον από το 1943 το Αιγαίο Πέλαγος στην μέση, αφετέρου ακριβώς τον ίδιο χάρτη κατασκεύασε για την "γαλάζια πατρίδα" που ονειρεύεται και ο Ερντογάν. Αυτός, λοιπόν, ο βρετανικός στρατιωτικός χάρτης από το 1943 (ΠΡΟΣΟΧΗ) πάνω στην διαχωριστική γραμμή αναγράφει προς ανατολάς "ASIATIC LAYER" και "EUROPEAN LAYER". Τίποτα τυχαίο."
(στή συνέχεια δείτε όλους τούς χάρτες)