Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΟΛΑ ΕΙΝΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ MYKONOS RUN 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                 
 ΔΗΜΟΣ   ΜΥΚΟΝΟΥ

ΟΛΑ ΕΙΝΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ MYKONOS RUN 2018
Βασικός συνδιοργανωτής και φέτος 
ο Δήμος Μυκόνου.
 Το ετήσιο ραντεβού των δρομέων όλου του κόσμου στο νησί των ανέμων πλησιάζει, με ημέρα εκκίνησης το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου και για τις τρεις διαδρομές των 5km, 10 km & 800 m kids Run.

Το Mykonos Run συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Μυκόνου και η Out Loud Event Services, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, αλλά και με την πιστοποίηση της AIMS.

Ένας από τους βασικούς στόχους της διοργάνωσης - πέραν της ουσιαστικής συμβολής στον αθλητισμό - είναι να συνδράμει καθοριστικά στην προσπάθεια του Δήμου Μυκόνου για επέκταση της τουριστικής περιόδου, με μια αθλητική νότα υψηλών προδιαγραφών και τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών.

Τράμπ: Σε συγχαρητήριο μήνυμα πρός ΠΓΔΜ, τήν αποκάλεσε έξι φορές "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"...!

Σκοπιανό: Παρέμβαση Τραμπ υπέρ της συμφωνίας με ...έξι «Μακεδονίες»



«Ιστορική» χαρακτηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.
Συγκεκριμένα, σε συγχαρητήριο μήνυμα που απηύθυνε σήμερα στον πρόεδρο της γειτονικής χώρας, Γκιόργκι Ιβάνοφ, με την ευκαιρία της Ημέρας Ανεξαρτησίας που εορτάζεται στα Σκόπια στις 8 Σεπτεμβρίου, ο Τραμπ επισημαίνει πως η ΠΓΔΜ, την οποία αποκαλεί «Μακεδονία» έχει πολλά «για τα οποία μπορεί να είναι υπερήφανη φέτος» και αναφέρει την «ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών που επιλύει το μακροχρόνιο ζήτημα της ονομασίας με την Ελλάδα» και παράλληλα «ανοίγει τον δρόμο» για τη συμμετοχή της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο Ντόναλντ Τραμπ τονίζει ακόμη, στο μήνυμά του, πως η Συμφωνία των Πρεσπών και η ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ «θα ενισχύσουν την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την ευημερία σ' ολόκληρη την περιοχή».
Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2018
από naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ "Νέας Μυκόνου" : Μά δέν είναι όποιος Πρόεδρος νάναι...  
Πλανητάρχης είναι! Όπως τού 'ρχόνται τά λέει... 
-Πού νά θυμάται τώρα τό ΠΓΔΜ ή τό FYROM κλπ.
-Γιατί, μήπως, φοβάται -άμα δέν τά πεί σωστά- ότι θά τόν κάνουν "νταντά" ο ...Άδωνις ή ο ...Βορίδης;!!!
-Έ, τί λές κι εσύ Κυριάκο πού είσαι πιό αυστηρός;... 
...θά τού τά σούρεις;...
....γιατί οι άλλοι, τής συμπολίτευσης, είναι "προσκυνημένοι"...

Ανακοίνωση-απάντηση τού Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου στόν Πορτοσάλτε...


Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος σε ανακοίνωσή του για την αδόκιμη αναφορά στους Εβραίους στη Χιτλερική Γερμανία του Άρη Πορτοσάλτε υπογραμμίζει ότι τα γεγονότα αυτά δεν πρέπει να σχετικοποιούνται στο πλαίσιο της πολιτικής αντιπαράθεσης
Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος με αφορμή την αναφορά δημοσιογράφου ότι «νιώθουμε σαν τους Εβραίους με το αστεράκι στο πέτο και με το σημαδεμένο σπίτι στην εποχή της ναζιστικής Γερμανίας», και τους διαλόγους που ακολούθησαν στο Διαδίκτυο, επιθυμεί να διευκρινίσει τα εξής: