Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Μάς έχουν “σαπίσει” στά τουρκικά σίριαλ...

Τηλεοπτικός Αττίλας...
Κάποτε δανείζαμε στους Τούρκους την Βουγιουκλάκη, τώρα τα σίριαλ της γείτονος, έχουν κατακλύσει την Ελληνική τηλεοπτική αγορά...
Απίστευτο έως αφόρητα εξωφρενικό. Στο ζάπινγκ των μεγάλων -πανελλήνιας εμβέλειας- καναλιών, κυριαρχούν τα τουρκικά σίριαλ. Όποιο κουμπί και να πατήσεις θα πέσεις πάνω στην Σουμρου, την Γκαμζέ, την Τζανσού, την Οζγκιουρ, την Γκιουλιστάν, τον Τζενκ, τον Ουγούρ και πάει λέγοντας. 

Ο ΣΚΑΙ καθημερινά έχει ενα τούρκικο πριν από τις ειδήσεις και ένα μετά τις ειδήσεις (για ...να εμπεδώσουμε τα τουρκικά ήθη και τις συνήθειες).
Τουρκικές σειρές καθημερινά και στον ALPHA, τον ΑΝΤ-1 και το STAR. 

Πήξαμε στα τούρκικα και ουδείς ασχολείται (το ΕΣΡ μήπως θα 'πρεπε?) μ' ενα θέαμα που πάνε να μας το επιβάλλουν σαν καθημερινή τηλεοπτική συνήθεια... 
 

Η σάτιρα τής επικαιρότητας σέ σκίτσο...

                                                        ...τού Δημήτρη Χαντζόπουλου 
                                                                                        (10.08.19)

O «Πρωθυπουργός» του Αλ. Σούτσου: Ο κύριος Πονηρίδης...

Ο πρωθυπουργός κ. Πονηρίδης
Γράφει ο Δημήτρης Ψαρράς

Απίστευτη γκάφα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη νομοθετική παρέμβαση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με θύμα τον Αλέξανδρο Σούτσο και τη «Μεγάλη Ιδέα».

Δεν θα έπρεπε να ξαφνιαστεί κανείς με το πρωτοφανές φιάσκο στο οποίο κατέληξε προχτές το απόγευμα στη Βουλή η πολυδιαφημισμένη νομοθετική παρέμβαση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Ο προσεκτικός παρατηρητής θα μπορούσε να προβλέψει την κατάληξη αυτή, αν είχε παρακολουθήσει τα πρώτα λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αρχική του ομιλία την περασμένη Δευτέρα.
Ο πρωθυπουργός είχε βασιστεί στα λόγια του σατιρικού ποιητή της μετεπαναστατικής Ελλάδας Αλέξανδρου Σούτσου: «Κύριε Πρόεδρε», ξεκίνησε την ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης, «επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με μια ιστορική αναφορά: