Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Καθαρίστρια βρήκε κλειστούς 11 εκλογικούς φακέλους κάτω από θρανίο!...

Καθαρίστρια βρήκε κλειστούς 11 εκλογικούς φακέλους κάτω από θρανίο
Σχηματίστηκε δικογραφία...
Μπορεί ο αριθμός να μην είναι ικανός για να μεταβάλει το τελικό αποτέλεσμα, αλλά το γεγονός ότι χθες το πρωί, βρέθηκαν 11 αριθμημένοι κλειστοί φάκελοι με ψηφοδέλτια σε ένα από...
τα τέσσερα εκλογικά τμήματα των Μακρισιών στο δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων, γεννά πολλά ερωτηματικά.

Σύμφωνα με το patrisnews, χθες το πρωί, η καθαρίστρια του σχολείου, βρήκε κάτω από ένα θρανίο 11 (σ.σ 12 κατά άλλους) κλειστούς φακέλους με ψηφοδέλτια, που δεν είχαν ανοιχτεί και συνεπώς δεν είχαν καταμετρηθεί.

Η καθαρίστρια τηλεφώνησε αμέσως στον δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων, από τον οποίο ενημερώθηκε ο γενικός έφορος εκλογών αλλά και το αστυνομικό τμήμα που επελήφθη του συμβάντος.

Έτσι, σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία θα καταθέσει, μαζί με την κατάθεση της δικαστικής αντιπροσώπου που κλήθηκε στην περιοχή, και τους φακέλους, ως στοιχεία, στον εισαγγελέα. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να αποφασιστεί τι θα γίνει, αν αρκεί μια απλή επανακαταμέτρηση ή απαιτείται κάποια άλλη διαδικασία.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι το περιστατικό αυτό έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις, με τις απόψεις να διίστανται, για το αν πρόκειται για απλή αμέλεια ή όχι, αν και κανείς δεν φαίνεται να ξέρει το περιεχόμενο των φακέλων. Φυσικά, το εκλογικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να ανατραπεί, αλλά σίγουρα κάποιοι θα πάρουν σίγουρα περισσότερες ψήφους.

Θά σκίσω τίς δαντέλες μου...

Μια...διαφορετική έκπληξη στην κάλπη...

Ένα κόκκινο εσώρουχο !(ΦΩΤΟ)...

Τουλάχιστον πρωτότυπος είναι ο τρόπος που επέλεξε ένας ψηφοφόρος για να στείλει το μήνυμά του μέσω της κάλπης!

Το περιεχόμενο του...
φακέλου του συγκεκριμένου ψηφοφόρου άφησε έκπληκτο τον δικαστικό αντιπρόσωπο που τον άνοιξε, αφού βρήκε μέσα ένα σέξι, κόκκινο, αποκαλυπτικό εσώρουχο, σύμφωνα με το flashnews.gr.


Ο δικαστικός αντιπρόσωπος χρειάστηκε να συρράψει το εσώρουχο πάνω στο φάκελο όπου βρέθηκε, προκειμένου να βγει άκυρο...

 

Σπίρτζης σε Βενιζέλο: Μην προσμετράτε τη Δημοκρατική Παράταξη του ΤΕΕ στο ΠΑΣΟΚ σας!


Παραπολιτική

Με μια ανακοίνωση που θα συζητηθεί, ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Χρήστος Σπίρτζης ζητά από τον Ευάγγελο Βενιζέλο να σιωπήσει και να μην επικαλείται την επιτυχία της Κεντροαριστεράς στο ΤΕΕ στους μικροπολιτικούς σχεδιασμούς του!

Πρόκειται για μια ακόμα στιγμή...δόξας για τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο οποίος συνειδητά επιχειρεί να καπηλευθεί επιτυχίες άλλων που κατέστησαν δυνατές μόνο και μόνο γιατί αυτός δεν είχε καμία συμμετοχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Σπίρτζη:

Η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη στα Επιμελητήρια, τους επιστημονικούς Συλλόγους, τα Σωματεία, τις Ομοσπονδίες και την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι και υπαρκτή και όρθια και σε πλήρη αναντιστοιχία με τη στάση και την πολιτική της Κυβέρνησης και του κ. Ε. Βενιζέλου.

Μετά την επανεκλογή μου στην προεδρία του ΤΕΕ, στις 4 Μαΐου 2014, μεταξύ άλλων, δήλωσα ότι:
§         η εκλογή μου αποτελεί νίκη του ακηδεμόνευτου και ανεξάρτητου Φορέα μας, ενάντια σε όσους επιχείρησαν την μετατροπή του ΤΕΕ σε ενεργούμενο κυβερνητικών ομάδων ή κομματικών “στρατών”
§         η συνεργασία μας με όλες τις δυνάμεις και τα πρόσωπα έχει στόχο να αγωνιστούμε ενωτικά και δημοκρατικά, ώστε να πετύχουμε πλήρη ανατροπή των τραγικά αποτυχημένων αδιέξοδων μνημονιακών πολιτικών και επιλογών υποτέλειας της χώρας, που ισοπεδώνουν τον εθνικό-παραγωγικό ιστό, τους επιστήμονες, ολόκληρη την εθνική οικονομία, την κοινωνία και το μέλλον της νεολαίας
§         και τέλος, ότι δεν μπορούν και δεν δικαιούνται να πανηγυρίσουν όσοι έχουν καίρια ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση της χώρας και έχουν εναντιωθεί με πράξεις και παραλείψεις τους κατά των Ελλήνων διπλωματούχων μηχανικών και του ΤΕΕ

Δυστυχώς, η παρότρυνση αυτή δεν έγινε σεβαστή από τον κ. Βενιζέλο.

Είναι προφανής η προσπάθεια του καπελώματος...

Η θεία μου από το Αϊντάχο στηρίζει Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά


  Παραπολιτική

Στο σημείο που βλέπετε στον παραπάνω χάρτη βρίσκεται το Αϊντάχο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Εκεί κατοικεί μια θεία μου. Μου ζήτησε να σας μεταφέρω ότι στον Πειραιά στηρίζει τον Γιάννη (τον) Μώραλη.

Η δήλωση της θείας μου έρχεται να προστεθεί σε ένα κύμα συμπαράστασης προς τον Γιάννη Μώραλη από ανθρώπους που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τον δήμο του Πειραιά όπως η Φώφη Γεννηματά και το μισό ΠΑΣΟΚ, ο Βασίλης Οικονόμου της ΔΗΜΑΡ, ο Βασίλης Σπανούλης κι άλλοι πολλοί.

Φυσικά, η στήριξη της θείας μου, όπως και όλων των παραπάνω, στον κ. Μώραλη είναι ανιδιοτελής κι αυτό θέλω να το εκτιμήσετε. Όλοι μαζί για έναν Πειραιά Νικητή, για μια Ελλάδα της εργατικής τάξης όπου οι υπάλληλοι θα κυβερνούν.

Η μάχη που κρίθηκε από μία μόλις ψήφο!...

Επιβεβαιώθηκε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο ο κανόνας που λέει ότι στις μικρές κοινωνίες κάθε ψήφος μετράει πραγματικά .

Στην αναμέτρηση για την δημαρχία της...
Φολεγάνδρου, οι δύο αντίπαλοι, ο Ελ.Βένιος και ο Χρ.Βενιανάκης, έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να επικρατήσουν και το αποτέλεσμα ήταν… απρόσμενα ισορροπημένο.

Ο πρώτος πήρε 297 ψήφους και ο δεύτερος 295, δηλαδή μία μόλις ψήφος στάθηκε αρκετή να γείρει την πλάστιγγα υπέρ του Βένιου, αντί να υπάρξει ισοψηφία…


ethnos.gr