Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Oι μπούρδες τείνουν νά τού γίνουν εμμονή...

Ο Αντώναρος και οι μπούρδες του Κυριάκου
Νέα επίθεση Αντώναρου κατά Κυριάκου με αφορμή την ομιλία Μητσοτάκη στη Βουλή και τις ασύλληπτες κατηγορίες προς τον Πρωθυπουργό για τα επεισόδια του 2008. 
Ο Ευάγγελος Αντώναρος ούτε λίγο ούτε πολύ λέει ότι ο Κυριάκος λόγω της απειρίας του στην άσκηση πολιτικής λέει μπούρδες. Διαβάστε την ανάρτηση του κυρίου Αντώναρου:

Όταν είσαι σχεδόν άκαπνος στην άσκηση πραγματικής πολιτικής, την πατάς συχνά και διατυπώνεις διάφορες μπούρδες. Όπως οι επαναλαμβανόμενες τον τελευταίο καιρό αναφορές του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα γεγονότα του Δεκεμβρίου 2008 -- που τείνουν να του γίνουν εμμονή.
Εμμονή, βεβαια, που δεν ειναι καινούργια. Θυμίζω:

Σήμερα η συνάντηση Καραμανλή-Μεϊμαράκη...

karamanlismeimar

Αν και δεν αναμένεται να βγάλει εσωκομματικές ειδήσεις, μία συνάντηση δύο πρώην αρχηγών της ΝΔ έχει πάντα τη σημασία της: σήμερα λοιπόν, ο Κώστας Καραμανλής και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα συναντηθούν, χωρίς… προκαθορισμένη ατζέντα. 

Η συνάντηση, εξάλλου, έκλεισε προχθές, όταν ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ τηλεφώνησε στον πρώην πρωθυπουργό για να του ευχηθεί για την γιορτή του. 

Στη συνομιλία τους, αμφότεροι συμφώνησαν ότι έχουν να τα πουν καιρό και έτσι, είπαν σήμερα να πιουν έναν καφέ… Άλλωστε, η φιλία που τους δένει είναι γνωστή.

matrix24.gr

Tό -πολιτικά- επίκαιρο σκίτσο τού...

                                             ...Δημήτρη Χαντζόπουλου (20.05.18)

Η απουσία κάρτας καυσαερίων, σέ ΙΧ αυτοκίνητα, επισύρει πρόστιμο...

Πρόστιμα σε χιλιάδες ιδιοκτήτες ΙΧ χωρίς Κάρτα Καυσαερίων
Εκατοντάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες καινούριων αυτοκινήτων, με ηλικίες κάτω των 4 ετών, αναμένεται να βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμα που κυμαίνονται από 30 έως και 200 ευρώ καθώς δεν διαθέτουν την Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων που ορίζει η νομοθεσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του movenews.gr οι Αρχές έχουν δώσει εντολές στα όργανα της Τροχαίας να ξεκινήσουν άμεσα τους ελέγχους...

Γιάννης Λούλης γιά Ν.Δ.: Φθαρμένο κόμμα και εξαιρετικά γυμνό σε ικανό πολιτικό προσωπικό...

Δεξιότερα!...
«Αυτό που συμβαίνει με τον Μητσοτάκη είναι ότι έχει συμβιβαστεί με ένα κόμμα το οποίο έχει μετακινηθεί σαφώς δεξιότερα από την εποχή Καραμανλή, μέσω του Αντώνη Σαμαρά», δήλωσε (ΕΡΤ) ο Γιάννης Λούλης, πρώην σύμβουλος του Κώστα Καραμανλή, χαρακτηρίζοντας τη Ν.Δ. «φθαρμένο κόμμα και εξαιρετικά γυμνό σε ικανό πολιτικό προσωπικό».

Δηλώσεις που έρχονται να προστεθούν στην κριτική και άλλων προσώπων που διαδραμάτισαν σημαίνοντα ρόλο την περίοδο της διακυβέρνησης Καραμανλή και τα οποία καταλογίζουν στη σημερινή ηγεσία ότι σε πολλά ζητήματα έχει προσχωρήσει στη σκληρή δεξιά γραμμή Σαμαρά...

Γ.ΜΠΑΣΚ.

Από τη στήλη Παρασκήνια
efsyn.gr

Το επίκαιρο σκίτσο της ημέρας...


Επιχειρήσεις: Επίκειται χαλάρωση των capital controls...

Αλλαγές στα capital controls...
 ...για τις επιχειρήσεις...

Τις παρατηρήσεις-προτάσεις της για το επόμενο βήμα χαλάρωσης των capital controls αναμένεται να στείλει την Δευτέρα η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ) στην Τράπεζα της Ελλάδος και στο υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να ληφθεί η τελική απόφαση και οι αλλαγές να ισχύσουν το επόμενο διάστημα. Οι προτάσεις αλλά και οι παρατηρήσεις της ΕΕΤ, ως προς τη δυνατότητα του τραπεζικού συστήματος αλλά και τις ανάγκες των επιχειρήσεων, αναμένεται να συζητηθούν την Παρασκευή στην αρμόδια επιτροπή. Πληροφορίες του Euro2day.gr αναφέρουν ότι το υπουργείο Οικονομικών και η Τράπεζα της Ελλάδος έχουν αποφασίσει το νέο πλαίσιο χαλάρωσης με αιχμή την άρση των περιορισμών στις συναλλαγές των εμπορικών επιχειρήσεων (ενόψει τουριστικής περιόδου) και έχουν τρέξει μία σειρά από εναλλακτικά σενάρια όσον αφορά τις δυνατότητες αύξησης του μηνιαίου ορίου ανάληψης για τα φυσικά πρόσωπα, το οποίο σήμερα ανέρχεται στα 2.300 ευρώ...

Δελτίο Τύπου : ΔΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                     
 ΔΗΜΟΣ   ΜΥΚΟΝΟΥ
ΔΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ
Με τη στήριξη του Δήμου Μυκόνου πραγματοποιήθηκε το διήμερο φεστιβάλ χορού του πολιτιστικού, παραδοσιακού και χορευτικού Συλλόγου «οι Ανεμόμυλοι».
Πλήθος χορευτικών ομάδων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και της Κάτω Ιταλίας, συμμετείχαν στο φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε της Κυριακή και τη Δευτέρα 20 και 21 Μαΐου στον Γυαλό.
Οι χορευτές και οι οργανοπαίχτες κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών - ντόπιων και τουριστών - που κατέκλυσαν το σημείο που είχε στηθεί η εξέδρα.
Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς, υποδέχτηκε το φεστιβάλ απευθύνοντας ένα σύντομο χαιρετισμό και εξαίροντας την τεράστια σημασία τέτοιων πρωτοβουλιών, που στόχο έχουν τη διάσωση και διάδοση της πολιτιστικής παράδοσης του τόπου.
Ο Δήμος Μυκόνου ανέλαβε την τοποθέτηση εξέδρας, την υλικοτεχνική υποδομή, την ηχητική και τη φωτιστική κάλυψη της εκδήλωσης.

 Μύκονος, 22-05-2018
ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ