Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Παραιτήθηκε από τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» ο Πέτρος Κόκκαλης...

Παραίτηση Κόκκαλη με αιχμές...

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Πέτρος Κόκκαλης έκανε γνωστό ότι παραιτείται άμεσα από τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής». Λίγο νωρίτερα, ο Γιάννης Μώραλης τον είχε καλέσει να παραιτηθεί, εφόσον ισχύουν τα δημοσιεύματα, που τον ήθελαν να κατέρχεται ως υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρωβουλή.

Ο ίδιος ο Πέτρος Κόκκαλης αποφάσισε να παραιτηθεί άμεσα, γνωστοποιώντας την απόφασή του μέσω του Facebook με μια ανακοίνωση. 

Αναλυτικά τα όσα έγραψε: 

«ΜΟΥΣΕΙΟΝ» Αλεξάνδρειας : Ανοίγει ξανά!

Το Ελληνορωμαϊκό Μουσείο Αλεξάνδρειας ανοίγει ξανά στο τέλος του 2019

Στην περιοχή της Αλεξάνδρειας, που έσφυζε παλιά από Έλληνες, στο κέντρο της πόλης, ένα τεράστιο ελληνοπρεπές κτήριο συνεχίζει να αναδεικνύει τις δόξες της παροικίας της πόλης, αναγράφοντας μάλιστα, ακόμη και σήμερα, στην πρόσοψή του σε κεφαλαία ελληνικά γράμματα τη λέξη «ΜΟΥΣΕΙΟΝ».
Πρόκειται για το Ελληνορωμαϊκό Μουσείο της Αλεξάνδρειας, έναν χώρο που κτίστηκε πριν από 127 χρόνια και σήμερα μετρά μία νέα ολοκαίνουρια σελίδα στην ιστορία του με τις αιγυπτιακές Αρχές να θέλουν να του χαρίσουν ξανά τη δόξα του παρελθόντος. 
ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες

Αλέξης Μητσοτάκης, Κυριάκος Τσίπρας καί Φώφη...

Φώφη Σαμαρά...
Το εφεύρημα του ΚΙΝΑΛ περί νεοδεξιού Τσίπρα κοντεύει να παλιώσει, γι’ αυτό και ο Γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του κόμματος, Σταμάτης Μαλέλης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Νίκου Παππά περί εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, βρήκε καινούργιο, πιο… τσαχπίνικο!

«Την επομένη των εκλογών η χώρα δεν πρέπει να έχει πρωθυπουργό ούτε τον Αλέξη Μητσοτάκη ούτε τον Κυριάκο Τσίπρα. Η Ελλάδα δεν θα επιλέξει ανάμεσα στην παλιά Δεξιά και τη νέα Δεξιά», είπε και ελάλησε ο Σταμάτης Μαλέλης.

Δίκιο βουνό! Την επόμενη των εκλογών, κατά τις οποίες η Ελλάδα καλείται να επιλέξει μεταξύ παλιού ΠΑΣΟΚ και… αναπαλαιωμένου ΠΑΣΟΚ, μπορεί να έχει πρωθυπουργό την Φώφη Σαμαρά! Ποιος ξέρει; Όλα γίνονται σε αυτή τη ζωή…

documentonews.gr

Λόγω τών ισχυρών ανέμων απαγορευτικό, τό πρωΐ, από Ραφήνα...

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των ισχυρών ανέμων - Πού ισχύει το απαγορευτικό
Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των ισχυρών ανέμων - Πού ισχύει το απαγορευτικό
Σοβαρά προβλήματα προκαλούν από τα ξημερώματα της Τετάρτης (13/3) στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες οι ισχυροί άνεμοι που πλέουν στα πελάγη, οι οποίοι κατά τόπους σε πολλές θαλάσσιες περιοχές φθάνουν ακόμη και τα 9 Μποφόρ.

Κανονικά πραγματοποιούνται στη γραμμή Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας τα δρομολόγια των φέρι μποτ. Δεν πραγματοποιούνται στη γραμμή τα δρομολόγια των μικρών πλοίων.
Aπό το λιμάνι της Ραφήνας δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για Κυκλάδες και Μαρμάρι.
Κλειστή είναι επίσης η γραμμή Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα.
Σε ισχύ τέθηκε απαγορευτικό απόπλου και στο λιμάνι του Λαυρίου.
Κλειστές είναι ακόμη οι γραμμές:
  • Καβάλα-Πρίνος
  • Καβάλα-Λιμένας Θάσου
  • Κυλλήνη-Ζάκυνθος
  • Κυλλήνη-Κεφαλλονιά.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό θα είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
13/3/2019
από :  newsbomb.gr

Προστέθηκαν 10 χώρες στή μαύρη λίστα με τους φορολογικούς παραδείσους...

Κομισιόν: Αυτή είναι η νέα μαύρη λίστα με τους φορολογικούς παραδείσους – Ποιες χώρες περιλαμβάνει
ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ 10 ΧΩΡΕΣ 
 H ΕΕ επικαιροποίησε τη μαύρη λίστα των φορολογικών παραδείσων (Φωτο: Shutterstock)
H ΕΕ επικαιροποίησε τη μαύρη λίστα των φορολογικών παραδείσων (Φωτο: Shutterstock)

 
 Τη «μαύρη λίστα» φορολογικών παραδείσων, επικαιροποίησαν σήμερα οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ, προσθέτοντας δέκα ακόμα «κακούς μαθητές».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής, οι υπουργοί συμπεριέλαβαν σήμερα στη «μαύρη λίστα» 15 χώρες. Από αυτές, οι πέντε δεν έχουν αναλάβει καμία δέσμευση μετά τη θέσπιση της πρώτης μαύρης λίστας το 2017: Αμερικανική Σαμόα, Γκουάμ, Σαμόα, Τρινιδάδ και Τομπάγκο και Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι.
Άλλες τρεις χώρες, οι οποίες περιλαμβάνονταν στον κατάλογο του 2017 αλλά είχαν μεταφερθεί στον γκρίζο κατάλογο μετά τις δεσμεύσεις που είχαν αναλάβει, πρέπει πλέον να συμπεριληφθούν και πάλι στη μαύρη λίστα επειδή δεν τήρησαν τις δεσμεύσεις τους:

Τερέζα Μέι : Νέα βαριά ήττα...

Brexit: Όλα ρευστά μετά την ήττα Μέι
Νέα βαριά ήττα -όπως άλλωστε αναμενόταν, μετά και τις εξελίξεις στο backstop- γνώρισε η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, με το βρετανικό κοινοβούλιο να καταψηφίζει τη συμφωνία με τις Βρυξέλλες για το Brexit. Μόλις 242 βουλευτές ψήφισαν υπέρ της συμφωνίας, ενώ 391 την καταψήφισαν.
«Εκφράζω τη βαθύτατη λύπη μου για αυτή την απόφαση που έλαβε απόψε το κοινοβούλιο» δήλωσε η Μέι, σημειώνοντας πως...