Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Αρχίζουν 15 Νοεμβρίου οι γεωτρήσεις στο τεμάχιο 10 της κυπριακής ΑΟΖ...

Αμερικανική «ομπρέλα» προστασίας στην Κύπρο για τις γεωτρήσεις...
Στο λιμάνι Λεμεσού αναμένεται να δέσει σε μερικές ώρες το πλοίο-γεωτρύπανο "Stena IceMax", το οποίο θα διενεργήσει γεώτρηση στο τεμάχιο 10 της κυπριακής ΑΟΖ, για λογαριασμό της αμερικανικής εταιρείας Exxon Mobil.

Το Σάββατο, οι αρμόδιες αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας εξέδωσαν οδηγία προς ναυτιλομένους για τον στόχο "Δελφίνο" στο τεμάχιο 10, με ισχύ μέχρι και τις 25 Φεβρουαρίου.

Αρμόδια πηγή δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι...

Ψευδές τό δημοσίευμα μέ τά 19 εκατ. Ευρώ....

Καταγγέλθηκε ως κατασκευασμένο -fake news- από τό Σταμάτη Μαλέλη τό δημοσίευμα πού αναδημοσιεύσαμε χθές ΕΔΩ καί τό οποίο αποδείχτηκε ότι είναι ψευδές...
...έχει, όμως, μιά τόσο -γοητευτικά- πλανεύτρα αληθοφάνεια...
...πού όσο πιό υποψιασμένος είσαι -γιά τά συμβαίνοντα στή χώρα μας- τόσο πιό εύκολα εξαπατάσαι...

Ελπίζουμε νά μήν τήν ...ξαναπατήσουμε!

Η Νέα μύκονος

Μεγάλες πλάκες γίνονται περί τά 19 μύρια...

Και λίγα έφαγε...
Κι όπως είπε κι ένας φίλος για το στόρι με τον πρώην υπουργό και τα 19 μύρια:

Να σας πω την αλήθεια κι εγώ υποψιάστηκα από την αρχή ότι...
είναι fake news. 
Πασόκος κι έφαγε μόνο 19.000.000€, μου φάνηκε λίγο!


Χρήστος Ξανθάκης (FB)

Kαταγγέλεται κατασκευασμένο δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία"...

Ο Μαλέλης ζητά την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ...
...για το δημοσίευμα της «Δημοκρατίας»...
Την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ στο ζήτημα που έχει προκύψει με το κατασκευασμένο δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία", ζήτησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, Σταμάτης Μαλέλης.

Ο Μαλέλης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, στην οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα για τα fake news της εφημερίδας, τονίζοντας ότι τέτοιες πρακτικές πλήττουν τη Δημοκρατία και την Ελευθεροτυπία.

«Camp Fire»: Στους 23 ο αριθμός των νεκρών... (ΒΙΝΤΕΟ)...


Στους 23 εκτοξεύτηκε ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στις φονικότερες πυρκαγιές στην ιστορία της Καλιφόρνιας, μετά τον εντοπισμό 14 πτωμάτων από τις διασωστικές δυνάμεις, δήλωσε ο τοπικός σερίφης.

«Σήμερα, 14 περισσότερα πτώματα εντοπίστηκαν, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 23», δήλωσε ο σερίφης Κόρι Χόνεα σε συνέντευξη Τύπου.


Οι διασωστικές δυνάμεις εντόπισαν το Σάββατο σορούς πολλών ανθρώπων, θύματα από τις τεράστιες πυρκαγιές που κατέστρεψε την πόλη Πάρανταϊς, βόρεια του Σακραμέντο, στην Καλιφόρνια, ανέφερε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Οι σοροί ανασύρθηκαν αρκετές ώρες μετά στα απομεινάρια από τα καμένα σπίτια στην πόλη.

Πριν από τον εντοπισμό των πτωμάτων, ο απολογισμός από τις πυρκαγιές που μαίνονται στην Καλιφόρνια ήταν τουλάχιστον 9 νεκροί, όλοι από την πόλη Πάρανταϊς

Από την Πέμπτη το πρωί, περισσότερα από 6.700 κτίρια, η πλειονότητα των οποίων κατοικίες, καταστράφηκαν από την πυρκαγιά «Camp Fire», την πλέον καταστροφική στην ιστορία της Καλιφόρνιας.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ... του "Guardian":