Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Έφυγε ο χρυσός Ολυμπιονίκης τής Ρώμης καπτα-Οδυσσέας Εσκιτζόγλου

Απεβίωσε ο Ολυμπιονίκης Οδυσσέας Εσκιτζόγλου

Η εξόδιος ακολουθία για τον Οδυσσέα Εσκιτζόγλου θα τελεστεί την Τετάρτη 29 Αυγούστου, στις 13:00, στο Κοιμητήριο του Βύρωνα.

ΝΗΡΕΥΣ
Τό σκάφος τύπου "Dragon" πού πήρε τό χρυσό μετάλλιο, στήν κατηγορία του, στούς Ολυμπιακούς τής Ρώμης τό 1960.  
Φυλάσσεται στόν νεώσοικο τού ΝΟΕ αυτικός Όμιλος Ελλάδος), 
παλαιό λεμβαρχείο τού Πολεμικού Ναυτικού.

Η πλώρη τού "Νηρέα" κι ένας μικρός αθλητής κατηγορίας "όπτιμιστ"

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ:

Η αυγουστιάτικη πανσέληνος φώτισε τή «μαγευτική Ακρόπολη» καί τούς Αθηναίους

Kι άλλη εντολή γιά έρευνα τής πρόσφατης -"γιά λόγους υγείας"- αποφυλάκισης...


Εντολή Αχτσιόγλου για έρευνα της αποφυλάκισης Φλώρου
Εντολή στη Διοίκηση του ΕΦΚΑ έδωσε η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου να διενεργήσει άμεσα όλες τις απαραίτητες διοικητικές διαδικασίες, προκειμένου να ελεγχθεί η απόφαση του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) που προσδιόρισε το ποσοστό αναπηρίας του καταδικασθέντος για την υπόθεση της Energa Αριστείδη Φλώρου, o οποίος αποφυλακίστηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας. Η σχετική (κυριακάτικη) ανακοίνωση του υπουργείου επισημαίνει:
«Η ορθότητα της συγκεκριμένης απόφασης για τον προσδιορισμό του ποσοστού αναπηρίας θα ελεγχθεί εξονυχιστικά από τον ΕΦΚΑ και τα αρμόδια όργανά του.
Σε περίπτωση που η απόφαση δεν πληροί όλες τις προϋποθέσεις νομιμότητας και επιστημονικής τεκμηρίωσης, το Υπουργείο Εργασίας θα εξαντλήσει την αυστηρότητά του και όλα τα μέσα για την αναθεώρησή της.
Στο πλαίσιο αυτό θα διαταχθεί άμεσα σχετική Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να διερευνηθεί κάθε πτυχή της εν λόγω υπόθεσης».

Και ο Κοντονής

Έλα τώρα...

«Το να απαντώ για το τι έκανα πριν από 30 χρόνια δεν έχει νόημα. Τι εννοούν για το σήμερα όταν με καταγγέλλουν ότι έχω φιλοδικτατορικές απόψεις; Δεν το στηρίζουν πουθενά. Προσφέρει τίποτα να απαντώ γιατί ήμουν στην ΕΠΕΝ; Αυτοί που λένε για τσεκούρια έχουν μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που προσπαθούν να δημιουργήσουν σε μένα». Τάδε έφη Μάκης Βορίδης.

Μάκη μου, συγγνώμη κιόλας, αλλά δεν μιλάμε για πριν από 30 χρόνια. Το 2011 πήγες στη ΝΔ. Όχι ότι αυτό δεν σε κάνει ακροδεξιό, αλλά μέχρι τότε βολόδερνες σε ό,τι ακροδεξιό είχε «φυτρώσει» σε αυτή τη γη. Από την ΕΠΕΝ στο Ελληνικό Μέτωπο και από εκεί στο ΛΑ.ΟΣ. μαζί με Άδωνη, Πλεύρη μπαμπά, Πλεύρη γιο και κάτι χουντικούς. Έλα τώρα…

Από το altsantiri.gr