Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

"Μικρό ρυάκι" αποδεικνύεται τό "τσουνάμι" προσφορών γιά τήν Notre Dame de Paris...

 Παναγία των Παρισίων: «Καβούρια» στις τσέπες οι πλούσιοι

Παρά το ότι τα πρώτα εικοσιτετράωρα μετά την φωτιά ξεσηκώθηκε ένα «τσουνάμι» δωρεών που ακούστηκε ότι σύντομα έφτασε το 1 δις ευρώ,  σήμερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του FranceInfo, από τα 850 εκατομμύρια ευρώ που φαίνεται πως τελικά υποσχέθηκαν να δωρίσουν οι δωρητές, μόνο τα 80 εκατομμύρια έχουν κατατεθεί στους τέσσερις οργανισμούς που ανέλαβαν να συγκεντρώσουν χρήματα για τον σκοπό αυτό...

Ο Φαρισαϊσμός,ο Νεποτισμός καί τά ευωδιαστά λουλούδια πού λυμαίνονται τήν εξουσία μέ τήν ψήφο μας...

Είχε σύμβουλο τον 25χρονο γιο της...
...και τον κουμπάρο Βαγγέλη Μαρινάκη...

Και μετά λέμε για την Τασία, που εν πάση περιπτώσει παραιτήθηκε. Η Ντόρα είχε σύμβουλο στο υπουργείο Εξωτερικών (και αυτό πέρασε στα ψιλά) τον τότε 25χρονο γιο της αλλά και τον κουμπάρο της, Βαγγέλη Μαρινάκη που εμφανιζόταν ως μέλος της αποστολής του υπουργείου Εξωτερικών στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Καλά τι συμβουλές σας έδινε ο κύριος Μαρινάκης τη ρώτησε ο Γ. Κατρούγκαλος (11/6 Action 24).

Μετά το «δεν ντρέπεσαι» και τα τοιαύτα που τα έχει εύκολα η Ντόρα, απάντησε πως ο κύριος Μαρινάκης «δεν πληρώθηκε από κανέναν».

Όσον αφορά δε το γιο της απάντησε με θράσος πως ήταν «απόφοιτος του Χάρβαρντ», και της ήταν πολύ χρήσιμος. 

Νεποτισμός σε όλο του το μεγαλείο!... 

 



ΣΗΜΕΙΩΣΗ "Νέας Μυκόνου" : O υπέρτιτλος είναι δικός μας

Η σάτυρα τής επικαιρότητας σέ...


Σκίτσο του ΚΥΡ...

Στόν εκσυγχρονισμένο ποινικό κώδικα παύουν νά υπάρχουν «φυλακισμένοι από κούνια»...

«Φυλακισμένοι από κούνια» τέλος...
Στις 8 Μαρτίου -Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας- η στήλη αυτή εδώ φιλοξενούσε ένα όχι και τόσο γνωστό θέμα, που αφορούσε στην κράτηση στις φυλακές της Θήβας δώδεκα μικρών παιδιών που μεγαλώνουν μαζί με τις μητέρες τους σε κελιά. Παιδιά κρατούμενοι από κούνια, που στερούνται, χωρίς να έχουν κανένα μερίδιο ευθύνης, την παιδική τους ηλικία. Παιδιά που, μετά τη συμπλήρωση του τρίτου έτους της ηλικίας τους, απομακρύνονται από τη φυλακή και οδηγούνται σε κάποιο ίδρυμα όπου θα γνωρίσουν την ελευθερία και τον «έξω κόσμο», αλλά χωρίς τη μητέρα τους.