Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ μας είπανε μέ ...φασκελοκουκουλώματα... τά συγκροτήματα τής ...ενημέρωσης...!

Τώ καιρώ εκείνω, τινές τών πολιτικών, είχαν τό "κακό συνήθειο" νά συναναστρέφονται τόν επικεφαλής τής SIEMENS, εν Ελλάδι, τόν -καί παρ' εφέταις- καλούμενο Χριστοφοράκο...
                                                                        * 
Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας συνεχίζεται η δίκη για τα μαύρα ταμεία της Siemens...
Τα περισσότερα μεγάλα μέσα ενημέρωσης -κάτι θά ξέρουν αυτά- δέν αξιολογούν ως απαραίτητη τη συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη αυτής τής συγκεκριμένης υπόθεσης πού συνεχίζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.  
Καί πώς, αλήθεια νά αξιολογήσουν ως απαραίτητη(!) τη συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη...;;;!!!
...όταν σέ αποδεικτικά έγγραφα καταγράφονται πολλά ονόματα -ειδικού διαμετρήματος- όπως : Κόκκαλης, Σαραντόπουλος, Τσουκάτος, Π. Τζανετάκης, Παπαντωνίου, Μαντέλης, Τσοχατζόπουλος, Χρυσολούρης...
...ΚΑΙ...
...από τις 620 καταγεγραμμένες συναντήσεις του Χριστοφοράκου, οι 356, δηλαδή το 60%, αφορούν μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη...;
-Πώς; Δέν άκουσα καλά; Είπατε τίποτα;!!! 
"Ν.Μ."
                                                               ***
Ο Σημίτης διαψεύδει και τις 14(!) συναντήσεις με τον Χριστοφοράκο...
Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης να μην αξιολογούν ως απαραίτητη τη συστηματική δημοσιογραφική κάλυψη, συνεχίζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη για τα μαύρα ταμεία της Siemens.

Ειδικά η τελευταία κατάθεση της γραμματέως του Μιχάλη Χριστοφοράκου, Κατερίνας Τσακάλου, «εξαφανίστηκε» από το προσκήνιο των ειδήσεων των τελευταίων ημερών.

Η γραμματέας του πρώην επικεφαλής της Siemens στην Ελλάδα αποκάλυψε στο Εφετείο 14 συναντήσεις μεταξύ του Μιχάλη Χριστοφοράκου και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη κατά τη διετία 1997-1998.

Η κ. Τσακάλου κατόπιν προηγούμενης έκκλησης του δικαστηρίου παρέδωσε τα ημερολόγια των συναντήσεων του πρώην «αφεντικού» της κατά την περίοδο της υλοποίησης της σύμβασης «8002» του ΟΤΕ.

Οπως αναφέρεται στα ημερολόγια, Σημίτης και Χριστοφοράκος συναντήθηκαν τουλάχιστον έξι φορές το 1997 και άλλες οκτώ το 1998.

Για το project...