Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Από τό "λεύκωμα" τού Μέντη Μποσταντζόγλου (Μπόστ)

(ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΞΑΝΑ Η ΜΑΜΑ ΕΛΛΑΣ ΚΙ Ο ΠΕΙΝΑΛΕΩΝ)

Εξάρθρωση κυκλώματος

Κατάσχεση ενός τόνου ηρωίνης και 16 συλλήψεις από το Λιμενικό

Κατάσχεση ενός τόνου ηρωίνης και 16 συλλήψεις από το Λιμενικό
Πάνω από ένα τόνο ηρωίνη εκτιμάται ότι έχουν κατασχέσει λιμενικοί στη διάρκεια επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη το πρωί της Παρασκευής στην Αττική (φωτ. αρχείου)   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )


Αθήνα
Πάνω από ένα τόνο ηρωίνης έχουν κατασχέσει άνδρες του Λιμενικού Σώματος στη διάρκεια διπλής επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Παρασκευής στην Αττική.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν συλληφθεί περισσότερα από 16 άτομα, έλληνες και αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων Ιρανοί και Τούρκοι, που διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.
Στη διπλή επιχείρηση συμμετέχουν κλιμάκια των ειδικών αποστολών του Λιμεναρχείου Πειραιά, της δίωξης ναρκωτικών του αρχηγείου του Λιμενικού, της δίωξη ναρκωτικών της ασφάλειας Αττικής, της αρμόδιας υπηρεσίας του ΣΔΟΕ και της αμερικανικής υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών, DEA.
Οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος κάνουν λόγο για κατάσχεση ηρωίνης σε ποσότητες - ρεκόρ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν κατασχεθεί και ΙΧ αυτοκίνητα.
Μετά το πέρας της επιχείρησης, θα υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος.
in.gr

Oι καθαρίστριες πρωτοσέλιδο στους New York Times..

Την μάχη που δίνουν για περίπου 8 μήνες οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών φιλοξενεί σε πρωτοσέλιδο άρθρο της η ευρωπαϊκή έκδοση των New York Times επικεντρώνοντας κυρίως στη...
μαζική προσφυγή στη Δικαιοσύνη από ομάδες εργαζομένων στο Δημόσιο, προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη ή και αντισυνταγματική η απομάκρυνσή τους.
Στο άρθρο γίνεται παράλληλα λόγος για μια μάχη μεταξύ Δαβίδ και Γολιάθ όπου από τη μια πλευρά βρίσκονται οι καθαρίστριες και από την άλλη τα κυβερνητικά στελέχη.

«Οι καθαρίστριες έχουν γίνει σύμβολα αντίστασης απέναντι στα μέτρα λιτότητας που ο Αντώνης Σαμαράς επιμένει πως έχουν βαθμιαία επιτρέψει στην Ελλάδα να αποκτήσει τον έλεγχο επί των οικονομικών της, να επιστρέψει στις αγορές ομολόγων και να παρουσιάσει πρωτογενές πλεόνασμα» αναφέρουν επίσης οι New York Times.

topontiki.gr

Θέλει μόλις …3,5 εκατ. ευρώ από τη “Real News” ο Γιάννος!...



Το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ ζητάει από τη “Real News” ο Γιάννος Παπαντωνίου. Ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμύνας και Εθνικής Οικονομίας ακολούθησε την προσφιλή, για τους πολιτικούς, μέθοδο της...
αγωγής, διεκδικώντας αποζημίωση ύψους 3,5 εκατ. ευρώ για δημοσίευμα της εφημερίδας!
Η βιομηχανία των αγωγών που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα, χρησιμοποιείται από τα δημόσια πρόσωπα, για την άσκηση πίεσης σε βάρος των ΜΜΕ για να σταματήσουν τα δημοσιεύματα που ελέγχουν τις πράξεις τους. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος πριν καταλήξει στη φυλακή, είχε ξεκινήσει ένα κύκλο επίθεσεων στη “Real News” καταθέτοντας αγωγές…

typologies.gr

Τσεκούρι στις δαπάνες διά χειρός Βορίδη...


Χίλιες λέξεις από ...
το "Ποντίκι"...