Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Μοιράζει δωροεπιταγές για να τον ψηφίσουν!...

 
Μέγα σκάνδαλο στον Πόρο...
Με δωροεπιταγές που δίνονται κατά εκατοντάδες – η σχετική καταγγελία περιλαμβάνει περισσότερες από πενήντα περιπτώσεις – γίνεται το κυνήγι των ψήφων στο νησί του Πόρου. Σε...
μια περίοδο που οι Έλληνες πολίτες βρίσκονται σε τραγική οικονομική κατάσταση, κάποιοι επιχειρούν να τους υφαρπάξουν την ψήφο εκμεταλλευόμενοι την δυστυχία τους.

Πρόκειται για τραγικό, ακραίο πολιτικό φαινόμενο των καιρών, που καταρρακώνει συνειδήσεις και αξιοπρέπειες. Μόνο φυσικά η Δικαιοσύνη, μπορεί να παρέμβει και να αποκαταστήσει τους κανόνες της Δημοκρατίας.
 

Εξελέγη δήμαρχος μία εβδομάδα πριν τις κάλπες!..

Και όμως εξελέγη δήμαρχος έξι μέρες πριν τις εκλογές της 18ης Μαΐου.

Ο λόγος για ...
τον Θεόδωρο Μπαμπαλή, που ανακηρύχθηκε δήμαρχος Αγράφων, καθώς το Πρωτοδικείο Ευρυτανίας έθεσε εκτός εκλογών τον συνδυασμό του έτερου υποψηφίου δημάρχου Χρήστου Δημητρόπουλου, ελλείψει των απαιτούμενων στοιχείων του εκλογικού φακέλου.

Ο κ. Δημητρόπουλος κατέθεσε ένσταση, η οποία όμως απορρίφθηκε προχθές από το Πρωτοδικείο Ευρυτανίας, που έμεινε στην αρχική του απόφαση, αποκλείοντας τελεσίδικα τον συνδυασμό από τις επικείμενες εκλογές, σύμφωνα με τα evrytanika.gr.

Έτσι, ο μοναδικός υποψήφιος Θεόδωρος Μπαμπαλής, χωρίς αντίπαλο, είναι από τώρα δήμαρχος Αγράφων!..
matrix24.gr

Γ.Παπανδρέου:"Τώρα, είναι ώρα να μιλήσουν άλλοι"...

Για επιβεβαίωση όσων έχουν ειπωθεί από την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου κάνει λόγο το...
γραφείο του, στον απόηχο του δημοσιεύματος των Financial Times. "Τώρα, είναι ώρα να μιλήσουν άλλοι", σημειώνεται με νόημα στη σχετική δήλωση.

"Ό,τι είχαμε να πούμε για τη συνάντηση των Καννών και το δημοψήφισμα, το έχουμε πει κατ’ επανάληψη και επιβεβαιωνόμαστε – παρά τις όποιες ενστάσεις για την ακρίβεια ορισμένων σημείων του δημοσιεύματος των Financial Times"
, σημειώνουν μεταξύ άλλων οι συντάκτες της δήλωσης.

Ολόκληρη η δήλωση του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού, που έγινε με αφορμή ερωτήσεις δημοσιογράφων στον απόηχο του δημοσιεύματος των FT, έχει ως εξής :

Ό,τι είχαμε να πούμε για τη συνάντηση των Καννών και το δημοψήφισμα, το έχουμε πει κατ” επανάληψη και επιβεβαιωνόμαστε – παρά τις όποιες ενστάσεις για την ακρίβεια ορισμένων σημείων του δημοσιεύματος των Financial Times.
Τώρα, είναι ώρα να μιλήσουν άλλοι...
matrix24.gr

Τι απέγινε το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου;


  Παραπολιτική

Πριν από λίγο καιρό, παρακολουθήσαμε όλοι στις οθόνες μας έναν καταιγισμό αποκαλύψεων για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που αφορούσαν πρόσωπα όπως ο Δημήτρης Κοντομηνάς του Alpha και ο Άγγελος Φιλιππίδης του περιβάλλοντος Καραμανλή.

Όλως περιέργως, εδώ και καιρό δεν έχουμε ακούσει το παραμικρό για μια υπόθεση που έμοιαζε ικανή να τελειώσει πολλές επιχειρηματικές και πολιτικές καριέρες. Ίσως μια πρώτη απάντηση είναι ότι όλο αυτό το διάστημα η Δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της αθόρυβα και η έρευνα προχωρά. Μακάρι να αποδειχθεί ότι αυτό συμβαίνει.

Τα ΜΜΕ όμως; Γιατί σταμάτησαν να μας ενημερώνουν; Τόσες αποκαλύψεις μας είχαν υποσχεθεί...

Financial Times: Ευάγγελος Βενιζέλος, το δεκανίκι της ευρωπαϊκής Δεξιάς για την ανατροπή Παπανδρέου


  Παραπολιτική

Στην αποκάλυψη ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος λειτούργησε ως πρόθυμο δεκανίκι της ευρωπαϊκής Δεξιάς υπέρ της ανατροπής του Γιώργου Παπανδρέου προχωρούν σήμερα οι Financial Times, συμπληρώνοντας το ιστορικό παζλ της ευρωπαϊκής κρίσης.

Η σημερινή αποκάλυψη γίνεται στο πλαίσιο του πρώτου μέρους μιας σειράς ρεπορτάζ των Financial Times, που αποκαλύπτουν τι έγινε πίσω από τις κλειστές πόρτες όταν οι ηγέτες πάσχιζαν να σώσουν το ευρώ. Πρόκειται για μια σημαντική δημοσιογραφική έρευνα μηνών που φέρει την υπογραφή του Peter Spiegel, ενός εκ των πλέον σημαντικών δημοσιογράφων της ευρωπαϊκής ηπείρου.

Παραθέτω το επίμαχο απόσπασμα από τις διεργασίες των Καννών, μετά την πρόταση για το δημοψήφισμα:

Εν αγνοία του Ν. Σαρκοζί και της Α. Μέρκελ, τηλεφώνησε στον Α. Σαμαρά, τον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το ξενοδοχείο του πριν ξεκινήσει η συνάντηση. Γνώριζε ότι εκείνος ήθελε απεγνωσμένα να αποφύγει το δημοψήφισμα.

Ο Α. Σαμαράς του είπε...